Ave Interisti !

Pocelo je xD
transfergroznica ,pogađa sve nas - to je sigurno .. Odbrana , sredina i napad sve nam
škripi ,da li naši planiraju
podmazat sezonu ostaje da se vidi . Palacio je stigao , otici ce Forlan,Pazzini i Castagnios (posudba ) po svemu sudeci ,prakticno imamo 1 napadaca ( sa Palciom 2 - joj sto me matematika ide

) znaci 2 napadaca ( Lavezzi ? Destro ? ,spominju se jos Gomez iz Catania ,evo sad i Robben xD ma doci ce neko - prva 2 gore navedena moja zelja ) bi trebala da stignu .. Sredina ? Guarin je nas ,Poli je nas ? Cambi ostaje , Deki takoder .. naizgled ne treba nam niko (al ' zar ? ) mislim da nam treba jedan dobar trckac koji bi trebao da bude ujedno destruktivac sa dobrom pas igrom ( puno trazim ?

)
Fernando aus Porto po meni idealan .. vidio sam neko spominje De Jonga ( ima i boljih ) , radije onda uzet nekog talenta il eventualno Crisetiga il Duncana u prvi tim , dobri trkaci ,solidna pas igra , ma ima da ko ose zuje

Odbrana ( bolna tacka ) lijevi bek ? pa trebo bi nam jedan ( il pak ' ne ? JZ4 na lijevo , ioanko nam jedan bek mora da bude u defanzivi ,sto to on ne bi bio ? a Yuto nek bude back
down 
) stoper : tu nema price ,mora neko da dode ,spominje se Silvestre - ja sam za .. neko nam je Della Fioreta (jel on stopeer ? xD )
uvalio ajde da vidimo kakav je on ,mozda bude nesto od njeg .. po svemu sudeci Chivu i Lucio nas napustaju - tako da bi 2 trebala da stignu , u slucaju da nas Silvestre
zakine pa ima i drugih solidnih Sakho,Rolando,JAvi MArtinez ( moja zelja ,al mislim da je preskup ) i slicni .. Takoder , Villareal se raspada pa trebali bi nasi klockovi malo
obic da ispitaju teren ( prije svega pozicija stopera - ako ima kakav dobar ) ,mislim da svi podmornicu napustaju dok tone ,pa i kapetan xD sto me podsjeti ,Rossi - jedan od kljucnih igraca ,lom noge istina - mogo bi se oporavit ?