HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Pa zasigurno da je Igor jako dobar igrac..Da nije igrao 8 mjeseci, ali nema veze. Pa nije ovo neka vrhunska liga pa da moras bit uvijek 100% spreman 
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
prical se ista sta ce biti s arezinom, nekako bih volio da dodje u Fk sarajevo, da nadjemo kompromis, ionako ne racunate na njega i slabo vam je igrao prosle sezone
oćete zamjenu sesar-arežinamujo205 je napisao/la:prical se ista sta ce biti s arezinom, nekako bih volio da dodje u Fk sarajevo, da nadjemo kompromis, ionako ne racunate na njega i slabo vam je igrao prosle sezone
nezna ti nitko gdje je momak, kamoli išta drugo... uglavnom ima ugovor sa Zrinjom tako da mu nema mrdanja (igranja) dok ne istekne ili ne dođe pameti...
#Ausilio OUT
Ne daj Boze.Damian je napisao/la:Zoran Belosevic novo pojacanje?
Imamo vec Scepanovica i Muminovica..
Lijevi bek ?!Jericho je napisao/la:Belošević je lijevi bek.. kakve on ima veze s tom dvojicom?
Zakleo bih se da je veznjak i da je tu poziciju igrao u Sarajevu, ne znam mozda grijesim..
Z. Belošević igra na poziciji lijevog beka.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
sve dogovoreno sa Tonijem Pezom i Zoranom Beloševićem... sutra potpisuju...
#Ausilio OUT
Klasicni lijevi bek, extra izvodi slobodnjake, penale i prekide .. Mana mu je brzina jbg ko i svakom u premier ligistarmo94 je napisao/la:Lijevi bek ?!Jericho je napisao/la:Belošević je lijevi bek.. kakve on ima veze s tom dvojicom?![]()
Zakleo bih se da je veznjak i da je tu poziciju igrao u Sarajevu, ne znam mozda grijesim..
ma sve smo pozicije popunili .. po broju igrača ... ali što se kvalitete tiče ona nedostaje na štoperskoj poziciji i na poziciji napadača NAJVIŠE !
a ebiga, ne moze se sve popunit.19UM94 je napisao/la:ma sve smo pozicije popunili .. po broju igrača ... ali što se kvalitete tiče ona nedostaje na štoperskoj poziciji i na poziciji napadača NAJVIŠE !
mada mislim da smo napadacki uredu. dobro za nasu ligu. a stoperi s takvi kakvi su. najradije da neke od njih ne gledam nikako, ali sta se moze.
sutra je pojeda imperativ i sve osim toga bi bilo katastrofa.
RIP CITY!
Arezina ode na posudbu u Celik.
Sto se mene tice odlicno. Ne trebaju nam takvi igraci u klubu, a ako ode u inozemstvo nama ide odsteta
Sto se mene tice odlicno. Ne trebaju nam takvi igraci u klubu, a ako ode u inozemstvo nama ide odsteta
RIP CITY!
znam da je suspendovan ali ako manite ljudske kvalitet kakav je ovaj arezina ovako igracki!?
Nisam ga pratio u Zrinjskom,gdje se nije bas ni naigrao ali je u mladoj repci momak masina.Sigurno jedan od i najperspektivnijih igraca.Uzivanje je bilo pratiti ga u mladoj reprezentaciji.haris10 je napisao/la:znam da je suspendovan ali ako manite ljudske kvalitet kakav je ovaj arezina ovako igracki!?
p.s.zasto da se mane ljudski kvaliteti,bas i njega drma neki "Travancic" sindrom,hoce to Celika
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Glavni problem Zrinjskog leži u činjenici da uprava dovodi igrače, to je formula za katastrofu. 
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Uopće nije točno. Zasto bi to bio recept za debakl.DRHAUSE je napisao/la:Glavni problem Zrinjskog leži u činjenici da uprava dovodi igrače, to je formula za katastrofu.
Glavni problem svih klubova u BiH je sto menadzeri dovode igrače u klub sto nije čudno, ali čudno je sto ti isti menadzeri plaćaju i dalje te iste igrače a zauzvrat posto su dovedeni besplatno oni moraju imati mjesta u timu.
Tri kluba u Bih to ne prakticiraju Zeljeznicar, Siroki i Zrinjski. Ostalih 90% klubova ovise o menadzerima i njihovim spletkama.
Za Sarajevo sada nisam siguran posto vidim otjerase ong njihovog glavnog iz uprave i jos bi dodao Čelik ali kod njih opet dosta tog ovisi o Jagodiću.
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Pa otkad je to Jagodic menadjermiki651 je napisao/la:Uopće nije točno. Zasto bi to bio recept za debakl.DRHAUSE je napisao/la:Glavni problem Zrinjskog leži u činjenici da uprava dovodi igrače, to je formula za katastrofu.
Glavni problem svih klubova u BiH je sto menadzeri dovode igrače u klub sto nije čudno, ali čudno je sto ti isti menadzeri plaćaju i dalje te iste igrače a zauzvrat posto su dovedeni besplatno oni moraju imati mjesta u timu.
Tri kluba u Bih to ne prakticiraju Zeljeznicar, Siroki i Zrinjski. Ostalih 90% klubova ovise o menadzerima i njihovim spletkama.
Za Sarajevo sada nisam siguran posto vidim otjerase ong njihovog glavnog iz uprave i jos bi dodao Čelik ali kod njih opet dosta tog ovisi o Jagodiću.
Otkad je dosao u Čelik. Ne vidim u čemu je problem. Samo ima jedna sitnica, ne daje svoje pare i to prije ili kasnije dodje na naplatu.
Ne može jedan Raspudić (direktor aerodroma) koji lopte vjerovatno ne igra ni na terminima zajedno sa sličnim "stručnacima" iz vaše uprave biti kvalifikovan za dovođenje igrača. Raspudić je kvalifikovan za sportskog direktora koliko i Branko Karačić za direktora aerodroma, i sam Karačić je frustriran da mu "profesionalci" iz uprave dovode igračemiki651 je napisao/la:Uopće nije točno. Zasto bi to bio recept za debakl.DRHAUSE je napisao/la:Glavni problem Zrinjskog leži u činjenici da uprava dovodi igrače, to je formula za katastrofu.
Novinare je zanimalo što Karačić očekuje od novih igrača prije svih Igora Aničića, Tonija Peze i Zorana Beloševića. Karačić je ipak tražio od nazočnih novinara informacije o ovim igračima jer su i Igor i Toni već igrali u Zrinjskom, te da bi nazočni novinari mogli više znati od njega o kakvim se igračima radi.
Ovo je smiješno , potpuno neprofesionalno i postoji samo u BIH.
Vaša uprava umjesto da vam pravi infrastrukturu, otvori Fan Shop glumi neke skaute i vidimo rezultat.
Nije tako samo u Zrinjskom, tako je u još puno klubova i zato smo tu gdje jesmo.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.