Ako nastavimo ovako nadam se tom trecem mjestu i POForster je napisao/la:Mašinerija ide po 3. mjestoZodiac je napisao/la:Travari rutinski ,zahuktava se mašinerija.
![]()
Trava izgleda pocinje djelovati
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
Grizzliesi su dobili 2-1. Prepravite.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Hvala.Viper je napisao/la:Cestitke Maestro i CorleoneBACK TO THE GAME BITCHES
Vraćamo se pobjedničkom kolosjeku.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
LenBias, idemo ovo ja i ti rijesiti. Jest da kapitena nema kad je najbitnije, ali se mora iskoristit ova prilika.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

Tabela poslije 15. KOLA

Tabela poslije 15. KOLA

Tabela poslije 15. KOLA

Zamolio bi sve igrace da provjere tabelu i listu strijelaca i ako uoce gresku u istim da jave.Da se nebi desilo kao u prosloj sezoni da u zadnjem kolu se ispravlja gol razlika.Hvala.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
@123456
Niste meni pripisali gol na utakmici
Hamburger - Wolfsburg 1:3,a pogodio sam
nema nam druge druzeUltraSA je napisao/la:LenBias, idemo ovo ja i ti rijesiti. Jest da kapitena nema kad je najbitnije, ali se mora iskoristit ova prilika.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Napokon pobjeda
Vraca se Sunce nad Pjetlove.
Vraca se Sunce nad Pjetlove.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ispravljeno.Na tabeli sam takodje ispravio gol razliku al samo na kompu kod mene tako da na sledecoj tabeli ce biti prikazan ovaj gol.Hvala.arelinho je napisao/la:@123456
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
a ispravi tamo na listi strijelaca123456 je napisao/la:Ispravljeno.Na tabeli sam takodje ispravio gol razliku al samo na kompu kod mene tako da na sledecoj tabeli ce biti prikazan ovaj gol.Hvala.arelinho je napisao/la:@123456
Pobjeda nakon 11 kola.
Svaka čast @Otelo, aferim momčino.
Već izrastaš u klasnog golgetera, samo se nadajmo da ćeš nastaviti tresti mreže u najjačem rangu, a ne u cvajti. 
Do kraja samo pobjede dolaze u obzir, nemamo više pravo na izgovor. C'mon i Forza Pjetlovi
Do kraja samo pobjede dolaze u obzir, nemamo više pravo na izgovor. C'mon i Forza Pjetlovi
Ispravljeno je to odma.arelinho je napisao/la:a ispravi tamo na listi strijelaca123456 je napisao/la:Ispravljeno.Na tabeli sam takodje ispravio gol razliku al samo na kompu kod mene tako da na sledecoj tabeli ce biti prikazan ovaj gol.Hvala.arelinho je napisao/la:@123456
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ma citavo vrijeme smo na rubu pobjede, damo 2 gola, primimo 3 ili zavrsi 2:2.Claus je napisao/la:Pobjeda nakon 11 kola.Svaka čast @Otelo, aferim momčino.
Već izrastaš u klasnog golgetera, samo se nadajmo da ćeš nastaviti tresti mreže u najjačem rangu, a ne u cvajti.
Moralo je jednom, sad se nadam da mozemo do kraja dobiti sve i izbjeci baraz ili jos gore ispadanje direktno
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Marsal
- Kontakt:
Najjača liga Ćabe mi, drugi na tabeli 3 kola pred kraj još nije osigurao opstanak.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Potpisao bih odmah baraž, da opet drugoligašima objasnimo neke stvari.Otelo je napisao/la:Ma citavo vrijeme smo na rubu pobjede, damo 2 gola, primimo 3 ili zavrsi 2:2.Claus je napisao/la:Pobjeda nakon 11 kola.Svaka čast @Otelo, aferim momčino.
Moralo je jednom, sad se nadam da mozemo do kraja dobiti sve i izbjeci baraz ili jos gore ispadanje direktno
I ja bih potpisao.
Buranija i nista drugo je to.
Kad sam poceo igrati bio sam u 3. ligi.
Prosetao se sa njom a i u drugoj sam bio visa klasa, a sad i u prvoj pokazujem kvalitetu.
Buranija i nista drugo je to.
Kad sam poceo igrati bio sam u 3. ligi.
Prosetao se sa njom a i u drugoj sam bio visa klasa, a sad i u prvoj pokazujem kvalitetu.
Re: Odg: SportSport.ba liga
E jbg hoces procepit protiv lidera na tabeli, suti dosta i bod..Cautinho je napisao/la:Opet remi...
Nikako pročepiti.
P.S Poravnali smo se na listi strijalaca, ima i onaj jos jedan iz Pivopija
Inace nisu mi jasne Pivopije, zale se da im nije kapiten igrao, pa evo da i ja kazem, nije ni nama (Spamm-u) igro kapiten..
Zadnja izmjena: FliX, dana/u 20 apr 2014, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.
sav pravi kvalitet trece i prve lige se skupio u drugojMarsal je napisao/la:Najjača liga Ćabe mi, drugi na tabeli 3 kola pred kraj još nije osigurao opstanak.![]()
Closed mouths don't get fed on this boulevard.