RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

dino lj
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la dino lj » 29 sep 2011, 22:14

Iskrene cestitke na pobjedi i sto je jos bitnije na dostojanstvu koje ste pokazali u ovakvim situacijama,Velez je mega klub za Zrinjski i uvjek ce to ostati.Sretno rodjeni u nastavku prvenstva i kupa.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 30 sep 2011, 00:39

Sportin . ba stranica iznosi neistinu da je Velezov igrac udario navijaca Zrinjskog koji ga je napao.

http://rodjeni.com/portal/?p=753" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 30 sep 2011, 00:49

MostaracVelezovac je napisao/la:Sportin . ba stranica iznosi neistinu da je Velezov igrac udario navijaca Zrinjskog koji ga je napao.

Navukli se ko zadnji idioti, nije ni čudo što su propali k'o kauč, nisam taj portal otvorio haman tri godine...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 30 sep 2011, 00:50

bravo velez

dokazale su svinje ko su ustvari i sta su - JAD I BIJEDA -

NAPRIJED RODJENI NAPRIJED BiH
slika
treba nam jos igraca iz BiH

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 30 sep 2011, 00:51

Hawking je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Sportin . ba stranica iznosi neistinu da je Velezov igrac udario navijaca Zrinjskog koji ga je napao.

Navukli se ko zadnji idioti, nije ni čudo što su propali k'o kauč, nisam taj portal otvorio haman tri godine...
Hawking, mislim da pretjerano umanjujes ozbiljnost kada jedan sportski portal kojeg ipak citaju neki ljudi pocne da sire lazi.

A slazem se da je sportin **** obicno - nebi ni ja otiso tamo da nisam vidio ovu pricu gore.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 30 sep 2011, 00:53

MostaracVelezovac je napisao/la: Hawking, mislim da pretjerano umanjujes ozbiljnost kada jedan sportski portal kojeg ipak citaju neki ljudi pocne da sire lazi.

A slazem se da je sportin **** obicno - nebi ni ja otiso tamo da nisam vidio ovu pricu gore.
Ne umanjujem ozbiljnost, po meni je ozbiljno kad to piše na blogu kojeg pročita 10 ljudi mjesečno, a kamo li na portalu. Samo hoću da kažem da radi svoje promašene politike tonu sve dublje i predviđam im kraj vrlo brzo...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 30 sep 2011, 00:55

Hawking jeli ti pricas o rodjeni.com ili s-portin.ba
Zadnja izmjena: Analic, dana/u 30 sep 2011, 01:02, ukupno mijenjano 2 puta.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 30 sep 2011, 00:56

Hawking je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la: Hawking, mislim da pretjerano umanjujes ozbiljnost kada jedan sportski portal kojeg ipak citaju neki ljudi pocne da sire lazi.

Ne umanjujem ozbiljnost, po meni je ozbiljno kad to piše na blogu kojeg pročita 10 ljudi mjesečno, a kamo li na portalu. Samo hoću da kažem da radi svoje promašene politike tonu sve dublje i predviđam im kraj vrlo brzo...
Slazem se ...

Sportin je sebi dozvolio da postane tabloid sporta - i raja to ne zeli. Oni objavljuju stvari koje nemaju veze s mozgom samo da privuku ljude. Eno rekli da je Mancini reko Dzeki "**** u Bosnu" - i procitas odakle dobijaju te informacije uopste nije to reko... Bruka ... ali nekako mi se gadilo toliko da pokusavaju okarakterisat igraca Veleza kao nekog evivalentnog Pehara u redovima Rodjenih - da stvarno nisam mogao sutit.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 30 sep 2011, 01:00

Analic je napisao/la:Hawking jeli ti pricas o rodjeni.com ili s-portin.ba
O s-p-ortinu naravno, nisam još šen'o :mrgreen:

@veležovac Taj tekst je toliko debilan da ne mogu da vjerujem da je to napisao neko ko je završio osnovnu školu, kao poslali im neki (moš mislit koji) zanimljivu sliku, pa ono prosudite sami. Mrsko im haman bilo pogledat snimak i zaključit šta se dešavalo. Druga je priča što se svako normalan ima pravo branit kad ga neko napadne, šta je radio je.beni nultras na terenu i to ispred svlačionice. To se nije zapit'o taj kvazinovinar... ublehaši!

Glory glory Man United!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 sep 2011, 01:19

Hawking je napisao/la:
Analic je napisao/la:Hawking jeli ti pricas o rodjeni.com ili s-portin.ba
O s-p-ortinu naravno, nisam još šen'o :mrgreen:

@veležovac Taj tekst je toliko debilan da ne mogu da vjerujem da je to napisao neko ko je završio osnovnu školu, kao poslali im neki (moš mislit koji) zanimljivu sliku, pa ono prosudite sami. Mrsko im haman bilo pogledat snimak i zaključit šta se dešavalo. Druga je priča što se svako normalan ima pravo branit kad ga neko napadne, šta je radio je.beni nultras na terenu i to ispred svlačionice. To se nije zapit'o taj kvazinovinar... ublehaši!
kaznice i rovcanina sto je zivot sebi spasavao...pazite sta kazem tako je bilo u slucaju Borac,Sarajevo...kad se kazni jedan taj mora i jedan ovaj kompenzacija je cudo...evo sada suljic odstranjen iz repke zbog stvari koju niko nije niti vidjeo,a kamoli sta drugo...a siguran sam da nije bilo nista sa Peharom da bi i Suljici dalje bio u repki...cuj drzao se za onu stvar(kazu nigdje snimka),i odstranjen iz repke hahahahah :lol: :lol: dodze pepe na tekmi protiv barse i pred citavim svijetom pokazuje navijacima barse one gestikulacije ,pa i dalje je clan repke..a ovi kao lafo na Suljicu nasli da rjesavaju frustracija i da kompenziraju..tuga i sramota..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 30 sep 2011, 01:36

Neki ljudi se sturiše da izjednače ono što se izjednačiti ne može, ali džaba, nije niko budala...

Glory glory Man United!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 30 sep 2011, 01:56

Ma i ja bi zelio da je to tako ali brato vidis da seljacina ima svakakvih.

jedno pitanje:

Ako zvaka nije za seljaka, da li je Bijeli Brijeg za Zrinjski?

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 30 sep 2011, 02:14

MostaracVelezovac je napisao/la:Ma i ja bi zelio da je to tako ali brato vidis da seljacina ima svakakvih.

jedno pitanje:

Ako zvaka nije za seljaka, da li je Bijeli Brijeg za Zrinjski?
nikad nije bio niti ce biti ;)
treba nam jos igraca iz BiH

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 30 sep 2011, 03:08

mma_hz je napisao/la:CESTITKE NA PROLAZU U KUPU I CESTITKE NA TOME STO STE POKAZALI KO SMO MI (BOSNJE) I KO SU ONI ( :?: :?: )..

Molim te u ime Crvenog Kluba te svih njegovih navijača, odnosno simpatizera da ne pišeš ovakve gluposti jer Velež nikada nije niti će ikada biti jednonacionalni klub i upravo zbog toga u ovoj državi kakva je danas najviše i ispaštamo.

Varešanoviću, ovaj put ti svaka čast na složenoj taktici, veoma mudro.
Prvo poluvrijeme je bilo totalno negledljivo sa obe strane, (nabijanje lopti i sl.),
ali u drugom smo bili bolji i više nego zasluženo nosimo pobjedu.

Za Milu Pehara i njegove navijače je suvišno išta više dodati a da već nije rečeno.
Kakav DEBIL/MEĐED/KRKAN zajedno sa svojih nekoliko desetina "TZV. navijača". Čast pojedincima.
A naravno, pošto u nas sve prolazi skoro pa nekažnjeno, ne očekujem neke drastične kazne kao što bi to bilo u nekoj normalnoj zemlji.

FUJ, FUJ i FUJ !
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 30 sep 2011, 03:27, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 30 sep 2011, 03:14

CoDe je napisao/la:Čestitam na pobjedi i ponosan sam na jedini i pravi Bošnjački klub iz MOSTARA !

Bravo Velež , Red Army i svima čestitam od srca .

Nikada bio
Nije
Nikada neće ni biti.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 30 sep 2011, 05:48

Mnoga raja iz Bosne su izgleda zbunjena statusom Veleža. Velež nije jednonacionalni klub i nije Bošnjački - ali jeste strogo i otvoreno Bosansko-Hercegovački.

I strogo i otvoreno je anti-fašistički. A po zastavama iz derbija se moglo vidjeti ko su svinje.

E sad zašto Velež nije Bošnjački, Srpski il Hrvatski?

Zato što su Velež ustvari osnovali mahom Srbi. Prvi direktor je bio Anđelko Vlaho. U njemu su odmah tada bili dobrodošli svi ljudi i sva Mostarska Raja - a pogotovo radnička klasa.
Zlatno doba je doživio pod palicom Hrvata Josipa Muse. U njemu su tada opet bili dobrodošli svi.
U doba 2. Svj. Rata su od 77 poginulih i 11 narodnih heroja iz Veleža, bilo je Srba i Hrvata i Bošnjaka.

Nakon posljednjeg napada fašista na Mostar i na Velež 1993, najveće breme su podnijeli Bošnjaci ali su ga također podnosili i svi ostali Veležovci, i Hrvati i Srbi. Na primjer, pokojni Josip Musa je bio pretučen od strane Ustaša jer je bio Rođeni. Od tog degeneka je i obolio i kasnije umro. Počelo se s nule. Velibor Pudar, Srbin, je iz Nevesinja odmah prelazio linije nakon rata da bi opet stao na gol Veleža. Stoga, u skladu sa tradicijom, i dan danas su u Veležu dobrodošli svi - jer se za to i ginulo.

A neki od najvatrenijih Veležovaca i navijača BiH i na ovom forumu uopšte nisu Bošnjaci - ali vas dosta to ne konta. I oni navijaju za BiH a još više za Velež al se neki ponašaju ko da su ta raja Muslimani, a nisu. Ni blizu. Al su pro-BiH, anti-fašisti i strogo Mostarski.

To svinjama najviše i smeta.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 30 sep 2011, 11:31

Jao ovih par velikih bosnjaka sto se trude i nastoje da naprave od Veleza jednonacionalni klub ili misle da im je Velež bratski klub zbog bolesnih razloga. Razgulite niste ni svjesni o cemu pricate. Normalni ljudi se svim silama bore da vrate klub gdje mu je mjesto, a ovi bi ga opet povukli na dno.

Pa shvatate li vi ikako da vi donosite stetu Velezu. Veliki hrvati poslije rata uzeli BB, a veliki bosnjaci mu ukinuli petokraku. Pravi navijaci Veleza zele velezu dobro, a ne zlo. Sve što je u Veležu dobro izgrađeno i urađeno uradili su ljudi koji žele Veležu i čitavom Mostaru dobro, a ljudi kao vi doprinostie samo uništavanju Veleža.

Velež je mostarski i tačka.

Dalix
Kontakt:

Post Postao/la Dalix » 30 sep 2011, 11:58

Naprimjer ja nisam uopste Musliman, a znam da sam puno veci ljubitelj i navijac BiH od mnogih Muslimana na ovom forumu. To je mit da su Muslimani jedini istinski navijaci BiH.

Veleze unisti onaj Svinjski i osveti se za ono divljanje i pokazi ko je pravi Mostarski klub.
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!

Powerlifting <3

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 30 sep 2011, 12:35

Ma je.bo Želju. :o :mrgreen: hehehe

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 30 sep 2011, 12:36

U nedjelju po pobjedu ;) ;)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.