FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Reci Vlado ko ti se mijesa u svlacionici i ko igracima yebe mater i radi ti iza ledja, reci ko ti je doveo neke igrace koji nisu ni za kantonalne lige i ko te ucjenjuje za neke igrace.....bice svima lakse i tebi i nama, ko ih yebe, imas siguran ugovor, mogu ti popusiti....
- Probisvjet
- Kontakt:
Ja ne bi Vladu terao iz kluba, samo bih ga naterao da se mora kladiti na Slobodu svaku utakmicu i to po pola place da ulozi. 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
Nako na prvu mi se cini kao klasicni fotosop jer je cak i na donjem dijelu trenerke malo zamrljan natpis koji je cini mi se "Legea" . Daleko od toga da ga pravdam da se razumijemo. Ako se dokaze da je slika original i da je Vlado na njoj onda je ovo odlicna prilika da mu se da otkaz bez da se mora platiti odsteta (krsenje klupske discipline)
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
AhahahahaProbisvjet je napisao/la:Ja ne bi Vladu terao iz kluba, samo bih ga naterao da se mora kladiti na Slobodu svaku utakmicu i to po pola place da ulozi.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Onda bi tvom trebalo dati otkaz sportskom direktoru koji je po nalogu predsjednika kluba slao Viberom ugovore igraca portalima i time narusio poslovanje kluba jer su glupani mislili da ce nauditi bivsem predsjedniku a nanijelu stetu samo Slobodi......Komplet PL ne izlazi iz kladionica, neki dan se onaj bokser Mejveder kladio na 5 miliona dolara na svoju pobjedu i sta?crvenocrnitz je napisao/la:Nako na prvu mi se cini kao klasicni fotosop jer je cak i na donjem dijelu trenerke malo zamrljan natpis koji je cini mi se "Legea" . Daleko od toga da ga pravdam da se razumijemo. Ako se dokaze da je slika original i da je Vlado na njoj onda je ovo odlicna prilika da mu se da otkaz bez da se mora platiti odsteta (krsenje klupske discipline)
- zlatnakoka
- Kontakt:
Pa nije ti ni Vlado negirao da je bio.crvenocrnitz je napisao/la:Nako na prvu mi se cini kao klasicni fotosop jer je cak i na donjem dijelu trenerke malo zamrljan natpis koji je cini mi se "Legea" . Daleko od toga da ga pravdam da se razumijemo. Ako se dokaze da je slika original i da je Vlado na njoj onda je ovo odlicna prilika da mu se da otkaz bez da se mora platiti odsteta (krsenje klupske discipline)
De ba ljudi možda je odigrao da uzimamo titulu sljedeće godine, ili dok je dobra kvota da ćemo izboriti Europu.
Vlado hoćemo da vidimo tiket, možda i da prepišemo.
Mojne ba kontanja reci na kog ciljas.Skver je napisao/la:Tako to ide zadnjih 20 godina, samo dok je Azmir bio, nisu mogli.....ti si pametan momak, mozes skontati koji je najkvarniji i koga je Azmir sutno ko kera....Sariel je napisao/la:opet talovi, opet iza ledja, opet pljuvanja ogovaranj, a **** ti zivot. pa obolicu od njih vise.
nek se se gone svi u tri lijepe pizde materine.mrsh svi mrsh puuu...
Ako vec imate nesto protiv nekog.reci na kog ciljas.
Jasno i glasno.
Meni vlado ne godi od pocetka i ne krijem.kakvo zalovanje ko ga beje ubire lovu i prosipa suplju on je za motke a ne zaljenja..
Vama smjesno zbog ovih situacija, neki se i slade... bolje ni ne zasluzujemo.
Prema kodeksu ponasanja jeste, ali na utakmice PLBiHChinaglia je napisao/la:iskreno govoreci, ne znam dal je sportistima u Bosni i Hercegovini zabranjeno kladjenje, ako nije, onda ne vidim problem u tome sto ide u kladionicu, ono sto on radi van svog posla je njegova privatna stvar
bezveze se pravi frka oko nicega, ocigledno sportistima nije zabranjeno kladjenje, tako da...
Niko, niko, samo Sloboda
ma ne kontam bas ovu hampu oko kladionice. Pa svojevremeno se cijela ekipa kladila posle kafe u pink panteru ili kako se vec zove onaj lokal na Stupinama.
Edit:Naravno da bi to trebalo sprijeciti ali da je sad ovo nesto sto se kao inace ne desava, ma da naravno.
Edit:Naravno da bi to trebalo sprijeciti ali da je sad ovo nesto sto se kao inace ne desava, ma da naravno.
& $ ?
To pola grada zna. Za sliku se zna 20 danaSkver je napisao/la:Rade Vladi iza ledja dva tipa iz Slobode koji su u talu sa jednim menadjerom.....ovo sa kladionicom je cista namjestaljka covjeku i narucen tekst.....
Niko, niko, samo Sloboda
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sto je najgore mislim da bi Vlado do sad letio davno da nema ovih igara sa strane.
A i ove Senadove izjave, jbg znamo ga svi i sad kad ocekujes da ispali nesto u svom stilu, on odjednom u kontru.
Kome li to iz inata drzi Vladu ili da parafraziram , ko li to tjera Vladu pa Senad neda, a mislim da je jedini razlog da ta neka grupa nebi mislila da je pobijedila, da je glavna u Slobodi pa da moze cak i mijenjati trenere u Slobodi.
A i ove Senadove izjave, jbg znamo ga svi i sad kad ocekujes da ispali nesto u svom stilu, on odjednom u kontru.
Kome li to iz inata drzi Vladu ili da parafraziram , ko li to tjera Vladu pa Senad neda, a mislim da je jedini razlog da ta neka grupa nebi mislila da je pobijedila, da je glavna u Slobodi pa da moze cak i mijenjati trenere u Slobodi.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a Vlado ako zeli sebi dobro mora izaci sa imenima ljudi koji ga potkopavaju. Klub mu je pruzio i preveliku zastitu.
Sto je najgore sam sebi skace u stomak jer ako mogu dobro protumaciti vase postove i u kojem pravcu idete, ako su u pitanju ti likovi onda ce 99,9 % ljudi bezrezervno stati na Vladinu stranu pa taman i da nikog nije pobijedio.
Sto je najgore sam sebi skace u stomak jer ako mogu dobro protumaciti vase postove i u kojem pravcu idete, ako su u pitanju ti likovi onda ce 99,9 % ljudi bezrezervno stati na Vladinu stranu pa taman i da nikog nije pobijedio.
nadam se da ce Vlado kazniti neke igrace koji su skupi i dokazani, a ne Saleta, Jahu, Salkica i slicne, mada bih i njih volio (s izuzetkom Salkica) vidjeti da treniraju s omladincima, al oni ne mogu bolje, tako da to i nije neka kazna, osim sto bi svima nama bilo drago da ih vise ne gledamo u prvom timu
znaci, kazni ove koji imaju dobre plate i dokazani su fudbaleri koji mogu i moraju bolje, al nece, na taj nacin pokazi ozbiljnost i daj igracima na znanje da vise nema zajebancije
pripremi se za zimu i gledaj da ocistis sto se ocistit moze, odstrani trule jabuke, a dovedi one koji ce trcat i igrat, posto je evidentno da neces sam otici, niti ces dobit otkaz
Senco ga bas puno brani, ako je zbog ugovora, to ne podrzavam jer to nije dobro za Slobodu, ako je ipak uvjeren da ce preokrenut situaciju, odnosno ako je njegova podrska bazirana na sportskim motivima, onda ok
jos uvijek vjerujem da Vlado moze preokrenut situaciju, al ne moze mu niko pomoci, ako sam sebe ne zeli pomoci
znaci, kazni ove koji imaju dobre plate i dokazani su fudbaleri koji mogu i moraju bolje, al nece, na taj nacin pokazi ozbiljnost i daj igracima na znanje da vise nema zajebancije
pripremi se za zimu i gledaj da ocistis sto se ocistit moze, odstrani trule jabuke, a dovedi one koji ce trcat i igrat, posto je evidentno da neces sam otici, niti ces dobit otkaz
Senco ga bas puno brani, ako je zbog ugovora, to ne podrzavam jer to nije dobro za Slobodu, ako je ipak uvjeren da ce preokrenut situaciju, odnosno ako je njegova podrska bazirana na sportskim motivima, onda ok
jos uvijek vjerujem da Vlado moze preokrenut situaciju, al ne moze mu niko pomoci, ako sam sebe ne zeli pomoci
Ma nije ugovor u pitanju. Prema mojim info jeftin im je, ili barem jeftniji od ostalih
Niko, niko, samo Sloboda
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
to za ugovor se lako moze provjeriti. Ovdje su neki ljudi postavljali linkove i isjecke sa sluzbene stranice saveza. Nek vide i Vladin ugovor do kad traje. Ako ima za igrace, vjerujem da ima i za njega.
prije da je to ovo drugi, da pojedinci ne pomisle da su glavni
prije da je to ovo drugi, da pojedinci ne pomisle da su glavni
Suljo je jednom prilikom napisao da Vlado nema ugovor na tri godine
onda je vjerovatno u pitanju interni dogovor izmedju UO i Vlade
onda je vjerovatno u pitanju interni dogovor izmedju UO i Vlade
- Beduin
- Kontakt:
Dakle, ako se nije kladio na utakmice PL onda bespotrebma ovolila medijska hajka jer nije ni prvi ni posljednji koji je vidjen u kladionicma. Ali daleko od toga da treba podrzavati kladjenje u ovakvim situacijama.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- zlatnakoka
- Kontakt:
I sad će nas kaznit jer se on kladio.Beduin je napisao/la:Dakle, ako se nije kladio na utakmice PL onda bespotrebma ovolila medijska hajka jer nije ni prvi ni posljednji koji je vidjen u kladionicma. Ali daleko od toga da treba podrzavati kladjenje u ovakvim situacijama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.