-Odlična fudbalska prestava u Srebreniku.Najprije ističem prepun stadion ,min.1500 gledalaca na radnom danu.
Tuzla je igrala sa 3 grača pozadi. Ispred Brajlovića.su bili Đerić,Efenadić,Čeliković.Formacija 3-5-2
Na krilnim pozicijama Tomašević i junior Mujkić (17').U sredini Doffo Brkić i Ubiparip
Posve napred E.Mehanović i Mešinović.
Na klupi Fejzič,Karjašević,Šukilović,Hasanović,Džafić,Mehanović M,Krpić te juniori ,def.vezni Duraković (18')i štoper Šehić (17').
Izuzetan ambijent,i Gradina koja igra na zavidnom nivou.Ekipa sastavljena od mladića ,jedino im je kapiten iskusan fudbaler.
Gradina je jako dobroiraladanas ,onićeu 1.fedralnoj biti uvrhu.Momci su pletni,borbeni,trkački raspoloženi.Publika im se vratila na stadion i sad je na svakoj utakmici pun .Teren idealan.Neka samo nastave ovim stopama , na dobrom su putu.Do 23 ' bilo je 0:0 a onda je na centaršut gol postigao E.M..Nedugo poslije odličan solo prodorMešinovića ,dar-mar u šesnestercu i neminovan gol.U 1.pol.Gol je dao i Brkić Bio je to njljepši gol na utakmici.Odapeo je naš poslovođa sa nekih 25 metara i loptaje zaista neobranjivo zatresla mrežu Gradine.Brkić Doffo,Čeliković,junior Mujkić ostavili su najbolji dojam u prvom periodu igre pa i na cijeloj utakmici.Mešinović pomalo zapada u krizu sebičnosti,što nije nikako dobro.Par putaje propustio da proigra svog saigrača i sumanuto šutao pored gola.Vjerujem da će gaHusref dobro naružiti jer počinje kvariti dojam koji je ostavljao u dosadašnjim utakmicama.E.M je definitivno naš pogršan transfer.Zimus će se orati reagovati jer on nije igračza P.L..DRUGO POLUVRIJEME MNOGO IZMJENA I GOLOVA NA OBJE STRANE.NAJRADOSNIJI TRENUTAK JE BIO KADA JE U IGRU UŠAO HASANOVIĆ MIRSAD.STAVLJENA MU JE KAPITENSKA TRAKA.MENI JE BIO JAKO DIRLJIV TRENUTAK I MOLIM BOGA DA ON KRENE PREMA NAPRIJEDODNOSNO DA NASTAVITAMO GDJE JE STAO ZBOG POVREDE.
sVE UKUPNO KADSMO MI U PITANJU VIDI SE DA MEĐU IGRAČIMA VLADA ODLIČNA ATMOSFERA I DA JE ATMOSFERA POBJEDNIČKA.MISLIM TU NA UTAKMICE KOJE SU PRED NAMA.
SREBRENIČANI SAMO PONAVLJAJU :DAJ HUSIĆU NAPRAVI STADION OVDJE U SREBRENIKU. ZAISTA NAM TREBA STADION.kAD POGLEDAM KAKVE UVEDE TRPIMO NA TUŠNJU KAD POBIJEDIMO GORKOG I KAD UPOREDIM ATMOSFERU DANAS.JA SAM SE DANAS OSJEĆAO KAO DOMAĆIN NA MOM STADIONU.
HVALA VAM SREBRENIČANI I DA NIKAD VIŠE NE PADNETE U KRIZE I SVAĐE I U NIŽE RANGOVE.