Liga sampiona se ne igra od juce. Za promjenu drzavljanstva je potreban razgovor a ne gledanje kaseta, kao sto je Hadzic sredio papire, moglo se popricati i sa Dilaverom koji je na desnom beku sigurno bolji od Vrsajevica. Ende!calcio je napisao/la:To je stvarno sreca slazem se. Ima li ovaj austrijanac bosanskog porijekla nase drzavljanstvo?DonCorleone je napisao/la:Dilaver danas na zadnjem veznom fenomenalan! Igra inace dobro i kao desni bek. Sreca pa mi tu imamo Vrsajevica a i igranje lige prvaka nije bas nesto naspram sjedenja na klupi/tribinama i HNL.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Goalgetter
- Kontakt:

Proslava titule Austrije Bec u ovoj godini.
Ne kazem da mora dobiti poziv, ali kad vidim Vrsajevica, ovaj mi se cini kao mnogo bolje rjesenje.
- DonCorleone
- Kontakt:
Evo ga mase austrijskom zastavom, nema sanse da zaigra za nas.Goalgetter je napisao/la:
Ne kazem da mora dobiti poziv, ali kad vidim Vrsajevica, ovaj mi se cini kao mnogo bolje rjesenje.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Izdajica. Internetom kruze njegove slike u dresu AustrijeDonCorleone je napisao/la:Evo ga mase austrijskom zastavom, nema sanse da zaigra za nas.Goalgetter je napisao/la:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Goalgetter
- Kontakt:
ovaj dečko svakako treba da dobije malo više pažnje, standardan u solidnom klubu i polivalentan ( i to na dvije nama osjetljive pozicije) Čudi me da ovi portali šta ne napišu...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Samo sto je opet u boljem klubu od Zahirovica. Jos je i kapiten, a ovaj ni ne igra.Claus je napisao/la:Mudro od strane Sušića, daje nadu našim igračima da i dalje mogu zaraditi poziv na SP. Dao je sličan intervju i za Salatića, prvo mora vidjeti o kakvom igraču se radi i uvjeriti se s lica mjesta u kvalitete. Iskreno, nisam pristalica teorija o nekom ultrakvalitetnom zadnjem veznom (da valja, ne bi igrao u najboljim godinama u Grasshoppersu).
Salatic-Medunjanin-Pjanic sredina mi dobro zvuci.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Definitivno momka pozvati, probati, možemo biti na dobitku jedino, nemamo šta izgubiti. Na Dilavera mislim.
Pogotovo kad znamo da nam je Avdija bio 'rješenje' na toj poziciji u prošlih nekoliko tekmi. I dalje se ne mogu načuditi koliko smo sreće imali u onoj drugoj tekmi protiv Slovaka kad ga je Weiss valjao kad se sjeti.
Pogotovo kad znamo da nam je Avdija bio 'rješenje' na toj poziciji u prošlih nekoliko tekmi. I dalje se ne mogu načuditi koliko smo sreće imali u onoj drugoj tekmi protiv Slovaka kad ga je Weiss valjao kad se sjeti.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne znam samo da li vrijedi ici u te procedure i gnjaviti Fifu sa promjenama drzavljanstva za ovakve igrace kao sto su taj Salatic i Dilaver. Hajrovic i Kolasinac su jedna stvar, oni su vec sada dobri igraci a jos ce napredovati, ali ovo, ne znam,... ne vidim tu neke superigracine koji ce nam godinama valjati. Vec smo dosta igraca doveli na taj nacin, vecinom dobre igrace a sad cemo jos poceti i polovnjake dovoditi. pa na sta ce to liciti? cemu onda sluzi premijer liga? da je ukinemo?
Salatic bi tacno mogao biti ono sto nam treba na poziciji zadnjeg veznog. Slucajno sam ga eto gledao prateci Hajrovica... Medjutim ako je ranije odbijao pozive i sad zeli da se slepa za WC, definitivno bi mu pokazao od sake do lakta. S 28 godina nije dovoljno perspektivan da mu se moze zazmiriti na neke stvari.
SI AMO CONte!!!
Kad znamo koliko mogu potrajat te promjene, onda Susic i savez nemaju sta cekat. Ako zele Salatica, odma se to mora sredit, a ne cekat do marta i onda Boga molit da dobije dozvolu. Treba nam neko na zadnjem veznom, ima nekoliko kandidata koji vec imaju nase drzavljanstvo, ali ok ako oni misle da je Salatic najbolja opcija. Moguce i da jest. Ali onda odma moraju to pocet sredjivat, nema se sta cekat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nama sad ne trebaju igrači koji će godinama valjati, već dobri provjereni defanzivni veznjaci da bismo što bolje igrali na SP, a nove nade treba pozivati poslije SP-a za kvalifikacije. Ovaj Salatić je realno dokazan igrač , za njega kažu da je najbolji zadnji vezni u Švicarskoj ligi, možda i najbolji igrač Grasshopersa, a uz to je kapiten i najplaćeniji je njihov igrač. Dobra stvar je ta što je veliki prijatelj sa braćom Hajrović i Senadom Lulićem. Ipak mi smeta to što hoće da igra za našu repku iz čistog interesa, doduše i Izet je izabrao BiH dres tek nakon što je vidio da je otpao sa spiska švicarskog selektora.calcio je napisao/la:Ne znam samo da li vrijedi ici u te procedure i gnjaviti Fifu sa promjenama drzavljanstva za ovakve igrace kao sto su taj Salatic i Dilaver. Hajrovic i Kolasinac su jedna stvar, oni su vec sada dobri igraci a jos ce napredovati, ali ovo, ne znam,... ne vidim tu neke superigracine koji ce nam godinama valjati. Vec smo dosta igraca doveli na taj nacin, vecinom dobre igrace a sad cemo jos poceti i polovnjake dovoditi. pa na sta ce to liciti? cemu onda sluzi premijer liga? da je ukinemo?
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Izet se nije tada odlučio za BiH jer je dobijao pozive od samog Hitzfeld-a nakon odluke da igra za Bosnu i Hercegovinu.
Emir Dilaver > Veroljub Salatic
Dilaver je mlad i perspektivan...buducnost je pred njim i bila bi mu cast igrati za BiH.
Salatic je stari ker od 28 godina koji je prije par godina bio spreman da proda svoje testise da dobije poziv za reprezentaciju Srbije.
Izbor je jednostavan
Dilaver je mlad i perspektivan...buducnost je pred njim i bila bi mu cast igrati za BiH.
Salatic je stari ker od 28 godina koji je prije par godina bio spreman da proda svoje testise da dobije poziv za reprezentaciju Srbije.
Izbor je jednostavan
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
kakav je mario vancic doduse fali mu drzavljanstvo i on je DMF standardan u Paderbornu
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Slazem se izbor je jednostavan, trebaju nam oba igracaPauk je napisao/la:Emir Dilaver > Veroljub Salatic
Izbor je jednostavan
Aha dobro bato...znaci tebi je isto pljuvati i srati otvoreno na ovu malu Bosnu i Hercegovinu i ono sto je Izo uradio?robijas_Ri je napisao/la:Slazem se izbor je jednostavan, trebaju nam oba igracaPauk je napisao/la:Emir Dilaver > Veroljub Salatic
Izbor je jednostavan. Ja ti garantujem da bi i Izet prodao testise da je standardan clan Svicarske.
OK bato...
-------------------Begović------------------
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Ja nigdje nisam vidio da je srao po Bosni, samo da je bio u dresu reprezentacije Srbije i sta je tu lose, mozda se nudio da igra za Srbiju jer je u tom trenutku bila bolja, kad se nudio isto je pitanje, mozda kad su u nasem savezu bili ondašnji kriminalci. Sad je stvar totalno drugacija, vide svi da je atmosfera kod nas daleko pozitivnija nego u Srbiji i Hrvatskoj i da konacno pocinjemo licit na nesto. Mnogo je i predrasuda kod igraca koji su iz Bosne davno otisli ili odrasli u inozemstvu, pogotovo kod igraca neislamske vjeroispovjesti, pa misle da ce biti vrijedjani ili omalovazavani od strane navijaca, podlijezu dosta pritiscima i savjetima drugih ljudi ne znajuci sami kakva je situacija. I svakog takvog novog igraca kad docekamo pljeskom i postovanjem, sam ce davat drugima primjer kako je kod nas super i da se nece pokajat ako dodju igrat za nas.
-
TheSpecialOne
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.de/de/emir-bij ... 99842.html" onclick="window.open(this.href);return false;Da li je ovo nasljednik Mensura Mujdže u reprezentaciji BiH?
Mladi fudbaler engleske ekipe Aston Villa, Emir Bijelić, važi za jednog od većih evropskih talenata.
Bijelić je rođen 16. januara 1998. godine u Lukemburgu, gdje su mu roditelji uzbjegli početkom agresije na Bosnu i Hercegovinu.
Njegov neosporan talenat uočili su skauti engleske ekipe Aston Ville, te je Bijelić član omladinske ekipe tima sa Villa Parka.
Ovaj petnaestogodišnji fudbaler je već debitovao i odigrao tri utakmice za U-17 reprezentaciju Luksemburga.
Igra na poziciji desnog beka i definitivno je jedan od igrača na kojeg bi čelnici Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine trebali obratiti pažnju.
Svaka cast,Emire!
Nakon Mirze Mustafica iz Luksemburga(otisao je iz Metza u Borussia Mönchengladbach),i Emir Bijelic je preselio iz Metza u Aston Villu.Nadam se da ce oboje imati svijetlu buducnost.
Upoznao sam Mirze i pricao sam sa nijm.Momak je vrlo inteligentan i zna da treba dosta radit i trudit se da bi mogao iskoristiti svoj citav potencijal.Rekao mi je da je vec nas savez ga kontaktirao i da mu je najveci san igrati za nasu repku i nista drugo.Njegovi treneri imaju dosada samo rijeci hvale za njega i dobio je nedavno broj 10.
Bravo!
Zahirović je svakako rezerva u reprezentaciji i on je, ako mene pričaš, prilično zahvalan igrač koji korektno odradi svoje minute i zadatke koje mu selektor dodijeli.Greivis je napisao/la:Samo sto je opet u boljem klubu od Zahirovica. Jos je i kapiten, a ovaj ni ne igra.Claus je napisao/la:Mudro od strane Sušića, daje nadu našim igračima da i dalje mogu zaraditi poziv na SP. Dao je sličan intervju i za Salatića, prvo mora vidjeti o kakvom igraču se radi i uvjeriti se s lica mjesta u kvalitete. Iskreno, nisam pristalica teorija o nekom ultrakvalitetnom zadnjem veznom (da valja, ne bi igrao u najboljim godinama u Grasshoppersu).
Salatic-Medunjanin-Pjanic sredina mi dobro zvuci.
Trenutno korisnika/ca: Badgley, bosanskizmaj246, CAGarfia, MiranGlasnic, Soli i 55 gostiju.