Najveću, veću od Nigerije i Kipra zajedno, ali eto, na kraju je dobro ispalo.Principatus je napisao/la:Hoces time da kazes, da je Safet napravio gresku kada je pozvao Spahica?Virtu4l je napisao/la:Ne treba nam, samo će ponovo pokvariti sjajnu atmosferu koja je počela da se stvara među ovim momcima.![]()
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Pravi sportisti su ljudske moralne veličine
Misir je napisao/la:Jedni tvrde kako bi bez Spahica bili svjetski prvaci, drugi uvjeravaju kako bi nam bez Spahica ranking
bio negdje blizu Ekvatorijalne Gvineje . Oba klana rafalaju, uglavnom, neargumentima. Za jedne je Emir kikser,
sto nije tacno, pa rastezu jedan gif/gresku mjesecima. Drugi mu se klanjaju i traže na Trebeviću mjesto gdje će uklesati negov lik da ga čitava drzava zenta umjesto krsta. Nas *ebeni mentalitet, sve il ništa. Odvadite malo
licnih dozivljaja i dodajte malo objektivnosti i vise fudbala.
Homecoming
Jos jedna odlicna partija Emira. Hvala ti kapitenu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
"Vrijeme je i bilo da sjedne sam sa sobom i malo razmisli. Pokazao je da ima ponos, da je od riječi, mada mu nije trebalo da napusti reprezentaciju", smatra Osim.
Bh. selekcija, dodao je, ima mlad tim i upravo je u takvoj situaciji vrlo poželjno Spahićevo iskustvo.
"Nikad se ne treba rješavati takvih igrača koji sami po sebi donose neku sigurnost, iskustvo, povjerenje itd. Mi nemamo tako dobrih igrača kao što je Spahić da se možemo sa tim poigravati", kazao je Osim.
Pljus,pljus
Bh. selekcija, dodao je, ima mlad tim i upravo je u takvoj situaciji vrlo poželjno Spahićevo iskustvo.
"Nikad se ne treba rješavati takvih igrača koji sami po sebi donose neku sigurnost, iskustvo, povjerenje itd. Mi nemamo tako dobrih igrača kao što je Spahić da se možemo sa tim poigravati", kazao je Osim.
Pljus,pljus
Spahic ce biti veliko pojcanje za nasu reprezentaciju protiv Izraela.Iskustvo i znanje koje ima itekako ce nam dobro doci! U nastavku kvalifikacija bicemo znatno jaci,jos kad se vrati Kolasinac na proljece....
'ta će Osimmirzatele je napisao/la:"Vrijeme je i bilo da sjedne sam sa sobom i malo razmisli. Pokazao je da ima ponos, da je od riječi, mada mu nije trebalo da napusti reprezentaciju", smatra Osim.
Pljus,pljus
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Osim
Ma iskreno, mene interesuje samo ono na terenu, da li Spaha šamara ljude vani, što ne želi razgovarati sa medijima, koga yebe i slične stvari me apsolutno ne zanimaju. Znam lično dječaka (sada već momka) što mu je Spaha kupio odjeću, opremu za školu i treninge a znam da nekada nije imao šta ni obući.. Spaha ima od mene veliki respekt zbog onoga na terenu a i zbog ovakvih nekih "sitnica" što uradi.
Isto tako nije on cvjećka i znam da se je kretao u društvu sumnjivih ljudi i da je imao par incidenata. Iskreno, ne zanima me to. On će nam mnogo značiti povratkom protiv Izraela, ako se ne vrati, neću ni rečenicu o njemu više nikada napisati na ovom pdf-u
Ma iskreno, mene interesuje samo ono na terenu, da li Spaha šamara ljude vani, što ne želi razgovarati sa medijima, koga yebe i slične stvari me apsolutno ne zanimaju. Znam lično dječaka (sada već momka) što mu je Spaha kupio odjeću, opremu za školu i treninge a znam da nekada nije imao šta ni obući.. Spaha ima od mene veliki respekt zbog onoga na terenu a i zbog ovakvih nekih "sitnica" što uradi.
Isto tako nije on cvjećka i znam da se je kretao u društvu sumnjivih ljudi i da je imao par incidenata. Iskreno, ne zanima me to. On će nam mnogo značiti povratkom protiv Izraela, ako se ne vrati, neću ni rečenicu o njemu više nikada napisati na ovom pdf-u
Boli li?mirzatele je napisao/la: "Nikad se ne treba rješavati takvih igrača koji sami po sebi donose neku sigurnost, iskustvo, povjerenje itd. Mi nemamo tako dobrih igrača kao što je Spahić da se možemo sa tim poigravati", kazao je Osim.
Virtu4l je napisao/la:Oktobar, mjesec mitomanije
Virtu4l je napisao/la:Čak sam i ja sretan zbog ovogada još jedan mit bude srušen u oktobru
Obično kasnite mjesec dana za mnomVirtu4l je napisao/la:Brzo će oktobar, isto kao što je brzo došao i juni
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mi koji kasnimo, zasto Emir nije igrao ove dvije utakmice?Virtu4l je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Oktobar, mjesec mitomanijeVirtu4l je napisao/la:Čak sam i ja sretan zbog ovogada još jedan mit bude srušen u oktobru
Obično kasnite mjesec dana za mnomVirtu4l je napisao/la:Brzo će oktobar, isto kao što je brzo došao i junimene bi bilo stid da sam na vašem mjestu
Daj nam neki dokaz.
Mi imamo informacije da je Emir bio povrijedjen, da je stigao dopis iz Bayera u kojem pise da je ozlijedjen, da ga je pregledao nas doktor koji je to isto potvrdio, ali izgleda da ti baratas s nekim cvrscim dokazima zasto Emir nije irao.
DD
-
pirotehnik
- Kontakt:
Jasta, iskustvo se stize iskljucivo uspjesima, a nikako greskama..
Pljujete po kapitenu svoje reprezentacije, covjeku koji godinama skoro pa sam odbranu cuva.. a da mi je samo znati sta ste to vi stekli u zivotu pored "kabadahije"? 20k postova?
Zivjeli vi meni jos 100 godina.
Pljujete po kapitenu svoje reprezentacije, covjeku koji godinama skoro pa sam odbranu cuva.. a da mi je samo znati sta ste to vi stekli u zivotu pored "kabadahije"? 20k postova?
Zivjeli vi meni jos 100 godina.
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Ako je stigao dopis iz Bayera i potvrda našeg ljekara da je Spahić povrijeđen, čemu tolika frka oko toga što je igrao za vikend? Ljudi nisu htjeli da se forsira i da rizikuje još veći belaj.
+ On se je pojavio u Zenici.
Džabe objašnjavati trolovima,HariTz je napisao/la:Ako je stigao dopis iz Bayera i potvrda našeg ljekara da je Spahić povrijeđen, čemu tolika frka oko toga što je igrao za vikend? Ljudi nisu htjeli da se forsira i da rizikuje još veći belaj.
Vidim, baš vidim koliko je Emirovih sljedbenika na posljednjim stranicama. Ostali su samo oni koji nemaju obrazabagrcavi je napisao/la:Ostao si sam Virtualni
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nista znaciBurundi je napisao/la:Mi koji kasnimo, zasto Emir nije igrao ove dvije utakmice?Virtu4l je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Oktobar, mjesec mitomanijeVirtu4l je napisao/la:Čak sam i ja sretan zbog ovogada još jedan mit bude srušen u oktobru
Obično kasnite mjesec dana za mnomVirtu4l je napisao/la:Brzo će oktobar, isto kao što je brzo došao i junimene bi bilo stid da sam na vašem mjestu
Daj nam neki dokaz.
Mi imamo informacije da je Emir bio povrijedjen, da je stigao dopis iz Bayera u kojem pise da je ozlijedjen, da ga je pregledao nas doktor koji je to isto potvrdio, ali izgleda da ti baratas s nekim cvrscim dokazima zasto Emir nije irao.
DD
Oj Emire ko udari na te iz Osla pucat ce granate. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 24 gosta.