BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

effe_sa
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la effe_sa » 01 jun 2013, 15:08

Ova 3,5 miliona kod Mandžukića su čak brutto, znači on zarađuje 2 miliona eura netto od prilike. Naravno na to se dodaju premije, a 2 miliona on čisto dobije bez premija.
Najplaćeniji su : Ribery, Lahm i Schweinsteiger sa 10 miliona bruto, to jeste negdje 7 miliona netto.

Spominje se čak da 10 milki brutto ima i Gomez, ali mislim da je kod njega nešto malo manje u pitanju. Prva su kategorija Ribery, Lahm , Schweini, a odmah uz njih ide poslije Gomez itd.

Zanimljivo je da većina medija tvrdi da je BVB imao interes za Gomezom, ali njegov menadžer jučer izjavio da nisu vođeni pregovori.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 01 jun 2013, 15:14

Mandzukic je u Bayern dosao kao igrac koji je trebao zamijeniti Gomeza i onda sjediti na klupi kad se ovaj vrati nakon povrede tako da je i dobio primanja u skladu sa tom situacijom.Sigurno da sad produzi ugovor da bi dobio 7-8 miliona kao prvi napadac tima.
effe_sa je napisao/la: Zanimljivo je da većina medija tvrdi da je BVB imao interes za Gomezom, ali njegov menadžer jučer izjavio da nisu vođeni pregovori.
Izjavio je i da on ostaje u Bayernu a meni nikako nije jasno sta vise ima traziti u Minhenu...pa cak i da ne dodje Lewandowski.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 jun 2013, 15:21

adnan24 je napisao/la:Izjavio je i da on ostaje u Bayernu a meni nikako nije jasno sta vise ima traziti u Minhenu...pa cak i da ne dodje Lewandowski.
Ima zagarantovane titule i u buducnosti, pored toga i pare. Mislim da mu vise nista ne treba, cak ce se lako pomiriti s tim da bude na klupi. Eh sad, pitanje je sta Bayern ima da kaze na to, misljenja sam da oni zele prodati Gomeza.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 01 jun 2013, 15:26

adnan24 je napisao/la:
effe_sa je napisao/la: Zanimljivo je da većina medija tvrdi da je BVB imao interes za Gomezom, ali njegov menadžer jučer izjavio da nisu vođeni pregovori.
Izjavio je i da on ostaje u Bayernu a meni nikako nije jasno sta vise ima traziti u Minhenu...pa cak i da ne dodje Lewandowski.
Pa mogao bi mirne duše otići, uzeo je sad i klempu, imao je i u tome doprinos (a ko da je bitno koliki je imao, bitno je da ga je uzeo :) ). Međutim, Gomezu mislim da Bayern paše, sretan je u Munchenu, a ako ostane pokušat će se opet izborit za prvu postavu. On je psihički vjerovatno jedan od najjačih igrača, pa Van Gaal ga je bio srezao skroz, bacio u pozadinu , a Mario ga je poslije natjerao da ga vrati u prvu postavu i pružao toliko dobrih partija, što se prošle sezone i nastavilo pod Juppom. Nije njega baš lako poljuljat, imam osjećaj da se lik puno ne obazire okolo i kada ima kritika.... :) To mi se i sviđa kod njega.
A pričekat će on i njegov menadžer još razvoj situacije, pa će vjerovatno se to odlučit tokom ljeta. Dug je prelazni rok....A ko što gore već rekoh prije, plata mu u Munchenu nije nimalo mala....Prema tome..... :)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 01 jun 2013, 16:51

NISAM BIO PAR DANA NA FORUMU I VIDIM 3 STRANICE NOVE , KONTAM IMA SE NESTO PROCITAT KAD ONO PUFFF JAJARE SE SJATILE I PISU U MANDZINOJ PLATI I K.... I PALCU...PU PU PU PU PU RAUS !!!

Klare

Post Postao/la Klare » 01 jun 2013, 23:44

Eh jučer ste pljuvali Mandžuku, dok ga danas prizivate u svoj tim kao atomsko pojačanje. :?

hey, hey ko vas ne zna vražići mali... :lol:

Inače da još malo upotrijebimo crvene boje,
riječ je o platama Bayernovih igrača dakako. :mrgreen:

Riječ je o bruto platama.
Švajn, Riberi i Lam imaju oko 10, Gomo malkice ispod, Roben oko 8-9, Riki 8, Timo pošto je u Zenitu bio bogato plaćen moralo se tu izdvojiti, tako da on ima 6-7, Gusta 5, Boateng 4-5, Nojo oko 6...
To je mislim ono od značajnijih, za Milera nisam siguran, mislim da je oko 5-6, i to je to.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 02 jun 2013, 00:53

Klare je napisao/la:Eh jučer ste pljuvali Mandžuku, dok ga danas prizivate u svoj tim kao atomsko pojačanje. :?
Isto k'o sto je na Bayern-ovoj temi Lewandowski "odjednom" najbolji europski napadac :D

A da ga prizivamo kao atomsko pojacanje,to si se bas umislio :mrgreen:

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 02 jun 2013, 09:54

Klare je napisao/la:Eh jučer ste pljuvali Mandžuku, dok ga danas prizivate u svoj tim kao atomsko pojačanje. :?

hey, hey ko vas ne zna vražići mali... :lol:

Inače da još malo upotrijebimo crvene boje,
riječ je o platama Bayernovih igrača dakako. :mrgreen:

Riječ je o bruto platama.
Švajn, Riberi i Lam imaju oko 10, Gomo malkice ispod, Roben oko 8-9, Riki 8, Timo pošto je u Zenitu bio bogato plaćen moralo se tu izdvojiti, tako da on ima 6-7, Gusta 5, Boateng 4-5, Nojo oko 6...
To je mislim ono od značajnijih, za Milera nisam siguran, mislim da je oko 5-6, i to je to.
A Martinez? S obzirom na odštetu koja je plaćena za njega i on bi trebao imati malo veću platu.
Smoke Weed Everyday!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 02 jun 2013, 09:57

Potraži pod Riki, napisano je to :D
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 02 jun 2013, 10:00

MOja greška, nisam pohvatao sve nadimke. :oops:
Smoke Weed Everyday!

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 02 jun 2013, 13:06

HzBvB je napisao/la:NISAM BIO PAR DANA NA FORUMU I VIDIM 3 STRANICE NOVE , KONTAM IMA SE NESTO PROCITAT KAD ONO PUFFF JAJARE SE SJATILE I PISU U MANDZINOJ PLATI I K.... I PALCU...PU PU PU PU PU RAUS !!!
Šuplja do šuplje, rasprava o platama igrača ko da se ima neke koristi od toga, ko da im isti dijele plate, kod "nas" su veće, kod "vas" manje :roll:

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 02 jun 2013, 13:17

Evo sad se i Podolski spominje kao potencijalno pojačanje. Od Isca, Džeke, Eriksena, De Bruynea i Sona (špek igrači) dođosmo do KP Boatenga, Poldija, Tella i mase poluproizvoda iz Serie A i Primere. :lol: Me not like. :roll:

Forumske Baye nam izspamaše i iztrolaše temu samo tako. :lol: Sreća onog čudnog lika baniraše inače bi ovo izgledalo i gore. :roll:
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 jun 2013, 13:25

Blaszczykowski je napisao/la:Evo sad se i Podolski spominje kao potencijalno pojačanje. Od Isca, Džeke, Eriksena, De Bruynea i Sona (špek igrači) dođosmo do KP Boatenga, Poldija, Tella i mase poluproizvoda iz Serie A i Primere. :lol: Me not like. :roll:
Podolski vam ne bi nikako odgovarao, to bi bio glup transfer (nije on loš igrač, ali nije on sad pojačanje za Bvb). I od Tella neke velike koristi ne bi bilo, nije to to. A o KP Boatengu imam visoko mišljenje, ima on itekako potencijala, samo dal on može toliko marljivo radit i trčat pod Kloppom? Zna se šta se sve traži u Dortmundu.
A dobro svakakva imena se vrte, a ja mislim da će doći 2-3 dobra pojačanja, s kojima će te biti zadovoljni. ;)
Blaszczykowski je napisao/la: Forumske Baye nam izspamaše i iztrolaše temu samo tako. :lol: Sreća onog čudnog lika baniraše inače bi ovo izgledalo i gore. :roll:
Ko je taj? :?
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 02 jun 2013, 13:27

Blaszczykowski je napisao/la:Evo sad se i Podolski spominje kao potencijalno pojačanje. Od Isca, Džeke, Eriksena, De Bruynea i Sona (špek igrači) dođosmo do KP Boatenga, Poldija, Tella i mase poluproizvoda iz Serie A i Primere. :lol: Me not like. :roll:

Forumske Baye nam izspamaše i iztrolaše temu samo tako. :lol: Sreća onog čudnog lika baniraše inače bi ovo izgledalo i gore. :roll:
Što kume, jel to Podolski nebi bio pojačanje :?: Mislim pored Džeke naravno :)

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 02 jun 2013, 13:29

Ma meni ni KPB ne bi bio po guštu. Dojma sam da je on više orjentiran na neke izvannogometne aktivnosti nego na nogomet. :mrgreen: Po meni je on svoj vrhunac već prošao sa onim osvojenim Scudettom sa Milanom. Sumnjam da bi bio u stanju igrati ono što Borussia igra.

A u Banoviće je poslan onaj vaš lik što je imao više postova ovdje u zadnjih par dana nego na ostatku foruma otkad se registrirao. :lol:

sonik24 je napisao/la: Što kume, jel to Podolski nebi bio pojačanje :?: Mislim pored Džeke naravno :)
Najbolji je na poziciji na kojoj je i Reus najbolji. Mislim da bi lovu trebalo pametnije utrošiti od kupovanja igrača koji igra istu poziciju kao i naš najbolji igrač. A osim toga, ne znam ni kako bi ga Sahin primio. :lol:
Zadnja izmjena: Blaszczykowski, dana/u 02 jun 2013, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 jun 2013, 13:30

O platama su prvi krenuli vasi, tacnije forumas Lokos. ;)

Sto se tice pojacanja za BvB, malo realnosti ide i sa moje strane. Eriksen je fakat pravi kadnidat za Gotzeovog nasljednika, momak je pravi play i prepun je potencijala kojeg bi Kopp sigurno znao iskoristiti. Sto se napadaca tice, Dzeko je nerealna opcija, barem sto se tice novca kojeg on zeli, dok je Benteke vec kandidat koji mi mogao zadovoljiti apetite.

Opet je ovo sve suplja, jer jos uvijek nema nista konkretno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 jun 2013, 13:41

Kakav crni Podolski. :roll: Gdje je god došao bio je mrtvi promašaj.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 02 jun 2013, 13:45

Saurman je napisao/la:Kakav crni Podolski. :roll: Gdje je god došao bio je mrtvi promašaj.
Čovjek igra i trpa golove samo u Kölnu i reprezentaciji Njemačke. :lol:

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 02 jun 2013, 13:50

Ljudi Eriksen se MORA dovesti...
1.Fenomen
2.Mala plata
3.Malo obestecenje
4.Mlad
5.Igra na poziciji koju je igrao Kagawa -znaci nesto sto ove sezone nismo imali , tu neku dozu prefinjenosti u napadu jer je Reus dosta okomitiji , s Eriksenom bi dobili znaci fantasticnu simbiozu.
6.Potpisat ga na 5 god bez izlazne klauze( ne smije je ni trazit ako ej u Ajax-u primao 0,8 mil a kod nas 3,3 )

Sad ostaje da se nadje zamjena za Gotze-a idealan je ISCO ali je isto tako nemoguce dovest tog covjeka !
Podolski je isto tako preokomit.Treba nam neko tehnicki potkovaniji kao npr Draxler ( ali ni njeg ne mozemo dovesti )...Sad taj Bernard je u pravo tim igraca kakav je Gotze ali je upitno koliko on moze pruziti odmah i koliko bi on kostao, jer ja deff nisam da se za njeg da vise od 10-12 mill.

Ima i solucija da nam po strani igraju Reus i Eriksen na 10-ci da bude Gundo iza Sahin i Bender ...mislim ne izgleda to lose ovako na papiru , ali bi onda trebao jos jedan igrac koji bi pokrivao ove LM AMF i poziciju i jedan back up na CM !
U sve to se idelno uklapa KDB ali eto sad su i s njim komplikacije ....pa vidjet cemo sta ce nam naredne sedmice donijeti iskreno se nadam da cemo uhvatiti KDB-a i Eriksen-a !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 jun 2013, 13:52

Claus je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Kakav crni Podolski. :roll: Gdje je god došao bio je mrtvi promašaj.
Čovjek igra i trpa golove samo u Kölnu i reprezentaciji Njemačke. :lol:
Zato sad Koln igra u cvajti. :lol:

U repki se toliko i ne vidi koliko je ustvari ograničen pored sjajnih igrača oko sebe.

U Bayernu dok je bio nije pokazao ništa, ove godine u Arsenalu je pokazao da je flop od 5 zicera on je u stanju promašiti 4.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.