Ja ne znam dišem li ja isti zrak sa ovim ljudima? Sorry brate što te quate-am, ali fakat zapita li se iko jesu li normalni?boki86 je napisao/la: ↑01 feb 2024, 15:25Dodaj u potpis spasi me skretnicarske mitomanije, cuj kako se osjecao dok je uclanjivao mrtvog covjekagodrina je napisao/la: ↑01 feb 2024, 15:23
Ja na ovom smecu od teme nisam pisao par mjeseci i bas sam rahat. Ali ne mogu da vjerujem koliko su ljudi bolesni, to prati tekstualne, prate ko se uclanjuje, popuju, spinuju, ponavljaju gluposti x puta valjda u fazonu da postane istina. Opet se lizu medjusobno kao da napakoste Zelji.
Ne mogu oni zamislit kako se taj neko osjecao kad je uclanio Odu pokojnog, to je kad nemas taj osjecaj pripadnosti.
Zeljo je na terenu uzasan ali tolika opsjednutost pa zemljaci nije to zdravo. Bas me zanima kako ce trehnut od pod, kad ih se patosira a sto vise pljuju i se.ru to sam vise ubijedjen da ce opet ubrzo gledat Zelji u ledja.
Pred nama je vidjet cemo. Opet pauza koji mjesec.![]()
Možeš misliti ponosa kada je neko učlanio mrtvog čovjeka. Ne znam ljudi, možda ja griješim, možda sam ja lud. Eto, ja sam lud, a ovi što imaju lijep osjećaj što su učlanili mrtvog čovjeka, oni su pametni. Nemam drugog zaključka.
Kakvo odvratno i morbidno razmišljanje. PONOS HEEJJJ ?