i taj 1 bod ti ne halalimsamir_tm87 je napisao/la:1 bod iz prva tri kola ccc, moram se malo uozbiljiti, igracima 25% od plate kresem ...
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Da ti ne odgovaram na fb, ovdje cu, nek bude transparentno. Ne znam zasto se osjecas prozvanim, ja sam samo postavio pitanje, ligu jesam napustio dobrovoljno i naglasio da cu igrat prijateljske kad mognem, grupu sam nisam napustio. Hvala ti na brizi, Goalgetter me vratio, veliki pozz njemu, Zeki, barca_87,Toxiju, Zoletu, novom ljubimcu publike KK_Bosna, jaski cuteru starom i svim ostalim "FINIM" sokerasima, naravno hugi, hugolini i malim hugicimapesmaster je napisao/la:Koliko ja znam , ti si dobrovoljno napustio ligu i grupu , ja te nisam izbacio iz grupe , pošalji zahtjev i bit ćeš vraćen :Odziza_23 je napisao/la:pa gdje si cuteru okorjeli, ziv dziza hvala bogu,i ja ganjam da zavrsim vise ovaj fax, pikam soker na drugom mjestu malo, ucim se bez cuta igratjasko_juve je napisao/la:evo me ljudi..malo faks pritisnuo al bice to ok..nisam pes-a poigrao ne pamtim..lijepa su to vremena bila..sta je ba ovo sad,nesto ko fol kupujete igrace ,ovo ono ??![]()
![]()
gdje mi je dziza jaran,da nije umro ne do mi Bog
![]()
![]()
Vidim liga je startala, puno srece svim sokerasima dobre volje![]()
ps. zelim da se zahvalim adminu tamo na fb grupi (ne znam ko je sad) sto me izbacio, izgleda mi stari clanovi ne mozemo odigrat friendly sa starim jaranima
A ti zeka , stfu
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- samir_tm87
- Kontakt:
a meni nista..pu
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ni menisamir_tm87 je napisao/la:a meni nista..pu
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Jel se igra liga imal slobodnog mjesta da se ubacim ?
Igra se, mozes se prijaviti, pa ides na listu cekanja, ima nekoliko igraca koji cekaju.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Mala napomena za sve igrače. Nemate pravo pisati službeni rezultat 6 sati prije krajnjeg roka za odigravanje. Morate sačekati bar 20h da bi pisali službeni. U protivnom , neće vam se priznati i utakmica će biti registrirana 0-0. Shvatite više , ovo više nije ona liga kao iz prethodnih sezona , sada je mnogo ozbiljnija liga i nemate tolika prava kao što ste imali !
Sloboda Tuzla !!!
pa kralju sto mi se ne javio na pp ili na fb-uKK_Bosna je napisao/la:jasmin10 nek se javi da igramo.
KB-TM87 je izbačen iz lige nakon neodigrana 3 kola. Novi igrač Emir ZENICA preuzima klub Sienu i može igrati već od 4. kola koje je počelo od 00:00. Sretno 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Siena ole ole ole le Siena ole le leo le

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
jbg, halali brate, ali samo sam uradio ono sto su senaid i desimal meni, a tek sam sada usao na forum jer me zole nesto zamolio, da sam sinoc ulazio i vidio da si se javio, odigrao bih, nije frkajasmin10 je napisao/la:pa kralju sto mi se ne javio na pp ili na fb-uKK_Bosna je napisao/la:jasmin10 nek se javi da igramo.![]()
hebo 3 boda, al' nigdje veze ti je to.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Da se i ja nadovezem na ovaj post, znaci zabranjeno je postavljali SLUZBENE rezultate prije 20 sati zadnji dan odigravanja kola, ko postavi prije 20 sati post ce biti obrisan, bez upozorenja. Ali prije svega pokusajte da odigrate utakmica, pa ako bas ne mozete onda postavite SLUZBENO, jer shvatite da je ovo igra prije svega.pesmaster je napisao/la:Mala napomena za sve igrače. Nemate pravo pisati službeni rezultat 6 sati prije krajnjeg roka za odigravanje. Morate sačekati bar 20h da bi pisali službeni. U protivnom , neće vam se priznati i utakmica će biti registrirana 0-0. Shvatite više , ovo više nije ona liga kao iz prethodnih sezona , sada je mnogo ozbiljnija liga i nemate tolika prava kao što ste imali !
Vidim ponovo neki ne postuju post koji sam napisao, odnosno kako se postavljju ss.ovi, samo da vam napisem da polako gubim strpljenje
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Prema ovlastima Goalgetter-a pisem ovo :
Znaci svi trebaju da napisu svoje 1. formacije i ko vam je na klupi !
Kada to napisete uradit ce vam se slika sa formacijama kao ova dole !
Po mogucnosti formaciju uradite na http://www.footballuser.com/post" onclick="window.open(this.href);return false;

Znaci svi trebaju da napisu svoje 1. formacije i ko vam je na klupi !
Kada to napisete uradit ce vam se slika sa formacijama kao ova dole !
Po mogucnosti formaciju uradite na http://www.footballuser.com/post" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo ti
Arsenal FC

Klupa: Eduardo,Sarioglu,Mathijsen,Savic,Antonini,Thiago Motta,Seedorf,Etherington,Quaresma,Marin,Tosic,Torres

Klupa: Eduardo,Sarioglu,Mathijsen,Savic,Antonini,Thiago Motta,Seedorf,Etherington,Quaresma,Marin,Tosic,Torres
Nigdje nemogu nac u pravilima,pa da ovdje pitam. Kolko klubova ulazi u prvu ligu ?
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ja mislim da ce biti 1+1,prvi direktno drugi kroz doigravanja ili ce biti 1+2Zeka je napisao/la:Nigdje nemogu nac u pravilima,pa da ovdje pitam. Kolko klubova ulazi u prvu ligu ?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Emir ZENICA
- Kontakt:
PRODAJEM :
Golman : Carraso i Landreau (ovog drugog dajem gratis uz svakog kupljenog igraca)
Odbrana : Monreal,Zapata,Danilo,Ziegler
Vezni : Dzagoev,Henderson,Mavuba,Matip
Napad : Cassano,Dzsudzsak
Moze i zamjena za ove sve,naravno drugi golman gratis
Golman : Carraso i Landreau (ovog drugog dajem gratis uz svakog kupljenog igraca)
Odbrana : Monreal,Zapata,Danilo,Ziegler
Vezni : Dzagoev,Henderson,Mavuba,Matip
Napad : Cassano,Dzsudzsak
Moze i zamjena za ove sve,naravno drugi golman gratis
Volim te Celik ! ! !
2Zeka je napisao/la:Nigdje nemogu nac u pravilima,pa da ovdje pitam. Kolko klubova ulazi u prvu ligu ?
Sloboda Tuzla !!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
AC SIENA

Volim te Celik ! ! !
od ovih malo boljih igrača na prodaju su mi:
robinho(20 mil)
pastore(30 mil)
phil jones(30 mil)
Ova prva dvojica mogu otić u paketu za nekog dobrog SS-a i ako treba jos uz moju nadoplatu
robinho(20 mil)
pastore(30 mil)
phil jones(30 mil)
Ova prva dvojica mogu otić u paketu za nekog dobrog SS-a i ako treba jos uz moju nadoplatu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.