Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ja ipak mislim da je "Z" na dresu, a ne "Ž".
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Ebem ga ja Dzeko, kad si mog'o milione uzet, mog'o si i naredit' da ti se kvakica stavi, ha ya
Inace, nasi igraci su slabi sto se toga tice. Ko da ih je stid

Inace, nasi igraci su slabi sto se toga tice. Ko da ih je stid
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nije ih stid jednostavno boli ih qracAdinjo je napisao/la:Ebem ga ja Dzeko, kad si mog'o milione uzet, mog'o si i naredit' da ti se kvakica stavi, ha ya![]()
Inace, nasi igraci su slabi sto se toga tice. Ko da ih je stid![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
ja reko koljena mu polomio nekih potezomemir_ je napisao/la:3 najjače stvari na videu s treninga: 1.Odnos sa Kolarovom; 2. Ona tabla sa imenom Edin Džeko i to s "kvakicom" na ŽI TREĆA JE BRATE KADA ZAGRADI ADEBAYORA I POSLA GA NA DESETKU U POLA S PUNO LUKA !!!!!
Ovaj video odlican. Dzeko se jako dobro uklopio.
Edine DIJAMANTU
Edine DIJAMANTU
Sad neka Chelsea dovede Pjanića, Arsenal Spahića, United Ibiševića
i Liverpool Salihovića, pa da kolektivno uživamo u Bosnianshipu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Jasta radi.LBJ MVP je napisao/la:Nije ih stid jednostavno boli ih qracAdinjo je napisao/la:Ebem ga ja Dzeko, kad si mog'o milione uzet, mog'o si i naredit' da ti se kvakica stavi, ha ya![]()
Inace, nasi igraci su slabi sto se toga tice. Ko da ih je stid![]()
Vidis, igraci drugih nacionalnosti izgleda nemaju problema s pimpekom
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
i da se ti vratis u realnostMinistaR je napisao/la:Sad neka Chelsea dovede Pjanića, Arsenal Spahića, United Ibiševićai Liverpool Salihovića, pa da kolektivno uživamo u Bosnianshipu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
ibricic u blackburnMinistaR je napisao/la:Sad neka Chelsea dovede Pjanića, Arsenal Spahića, United Ibiševićai Liverpool Salihovića, pa da kolektivno uživamo u Bosnianshipu.
al ga zacera Unitedu...MinistaR je napisao/la:Sad neka Chelsea dovede Pjanića, Arsenal Spahića, United Ibiševićai Liverpool Salihovića, pa da kolektivno uživamo u Bosnianshipu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Ponos Torina
- Kontakt:
Jos kad vidim ove nase na forumu Bluemoon jao jao
Jos kad napisu "Dude"ko god da je napisao tamo to treba znati da se to u americi koristi a ne u UK
Fella

Jos kad napisu "Dude"ko god da je napisao tamo to treba znati da se to u americi koristi a ne u UK
Fella
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Dobro vece nacijo.Dzeko je upravo ukljucio svoj mp4 player i pustio Halida. 
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
ammarc je napisao/la:Dobro vece nacijo.Dzeko je upravo ukljucio svoj mp4 player i pustio Halida.
dobro vece
ti si upravo popio bananu
Thomas Müller - Fußballgott
- Donnie Darko
- Kontakt:
hebes mi mater ako se ja sutra necu prijavit, ono pokusat cu se prodat pod britanca, da vidim svoje znanje engleskog (tacnije zargone, psovke i sl.). americki sam savladoPonos Torina je napisao/la:Jos kad vidim ove nase na forumu Bluemoon jao jao![]()
![]()
![]()
![]()
Jos kad napisu "Dude"ko god da je napisao tamo to treba znati da se to u americi koristi a ne u UK![]()
Fella![]()
Nije fer.MinistaR je napisao/la:Sad neka Chelsea dovede Pjanića, Arsenal Spahića, United Ibiševićai Liverpool Salihovića, pa da kolektivno uživamo u Bosnianshipu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
get in, mateDonnie Darko je napisao/la:hebes mi mater ako se ja sutra necu prijavit, ono pokusat cu se prodat pod britanca, da vidim svoje znanje engleskog (tacnije zargone, psovke i sl.). americki sam savladoPonos Torina je napisao/la:Jos kad vidim ove nase na forumu Bluemoon jao jao![]()
![]()
![]()
![]()
Jos kad napisu "Dude"ko god da je napisao tamo to treba znati da se to u americi koristi a ne u UK![]()
Fella![]()
btw, jesam li ja jedini kojem ne radi forum? bas me interesuje sta britanci vele nakon sto su vidjeli ovaj video clip s treninga.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Baljic nije kostao 26 milliona eura nem sanse bolan Anelka kad je dosao par sedmica posle iz Arsenala srusio rekord i kostao 23,4 mlliona euraahmic je napisao/la:10 najskupljih jugoslavenskih nogometaša:
1. Edin Džeko 32 milijuna eura
2. Elvir Baljić 26 milijuna eura
3. Savo Milošević 25 mnilijuna eura
4. Aleksandar Kolarov 22.7 milijuna eura
5. Luka Modrić 22 milijuna eura
5. Nikola Žigić 20 milijuna eura
6. Darko Kovačević 17 milijuna eura
6. Siniša Mihalović 17 milijuna eura
7. Dejan Stanković 15 milijuna eura
7. Miloš Krasić 15 milijuna eura
7. Eduardo da Silva 15 milijuna eura
8. Predrag Mijatović 14 milijuna eura
8. Mateja Kežman 14 milijuna eura
9. Zlatko Zahović 13.5 milijuna eura
10. Branislav Ivanović 13 milijuna eura
10. Vedran Ćorluka 13 milijuna eura
Fino je vidjet,Dzeko i Baljic ostvarili vrhunske transfere . . .
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 09 jan 2011, 01:02, ukupno mijenjano 3 puta.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Neka neko ovim nasim padobrancima na tom forumu na tecnom bosanskom kaze ne brukajte nas 
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
koji je link tog foruma?adnan_hzsa je napisao/la:Neka neko ovim nasim padobrancima na tom forumu na tecnom bosanskom kaze ne brukajte nas
Trenutno korisnika/ca: denisov, Edincapitano, Venom i 61 gost.