FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Koje tablete uzimate za toliki optimizam da uzmem i ja ? Mene ovo sve zabrinjava itekako ... Kerla lutko nasa vidilo se veceras tso si na klupi,zadnja nasa linija izgleda ne zna ispucati loptu pa je vraca golmanu
Adilovic ne mogu trositi rijeci na njega ... zao mi je sto je raja otisla razocarana

Željeznicar za život cijeli !
Grijesis ,ovo je zeljo igro x na kladionici posto je velika kvota bila i tako apre zaradio da bi mogao kupiti sljedecu u prijedoru.ChWilla je napisao/la:prodao antolović jer je zafalilo poslije kupovine u bijeljini
Rekoh ja danas, tesko igramo u ligi, ali u LIGI PRVAKA cemo da zablistamo...
Dupla majstore
Dupla majstore
tablete se zovu "još gora konkurencija"...
- Trequartista
- Kontakt:
Pa i Adilović je namjerno onako šutirao penal, namigao bratu gdje će pucati. Nije li vama čudno da baš Adilović uzme loptu i da puca?
Da i mi malo krenemo sa teorijama zavjera, pa ja.
Da i mi malo krenemo sa teorijama zavjera, pa ja.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Urdinov opet nista, Hasanovic nakon par dobrih utakmica, ovu odigrao previse bojazljivo i nesigurno. Kerla nije na nivou, njegova izbijanja su nam zajebala nekoliko posjeda lopte. Elvir Colic ne moze uvezat dva dobra nikako, pretrci igraca pa uzasan centarsut. Od iduce utakmice osvjezit malo ekipu, sredinu terena..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Ultras1921
- Kontakt:
Ultras1921 je napisao/la:sluzbena posjeta- 4000
Ma nema šanse. Ludi su...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ma toj zbog poreza umanjena hahahaha.Ultras1921 je napisao/la:sluzbena posjeta- 4000
Ali ne možeš ni ocekivati da rezervisti budu na nekom nivou.exbabilon je napisao/la:Urdinov opet nista, Hasanovic nakon par dobrih utakmica, ovu odigrao previse bojazljivo i nesigurno. Kerla nije na nivou, njegova izbijanja su nam zajebala nekoliko posjeda lopte. Elvir Colic ne moze uvezat dva dobra nikako, pretrci igraca pa uzasan centarsut. Od iduce utakmice osvjezit malo ekipu, sredinu terena..
Nama fale ozljeđena 4 igraca iz prve postave (Zola, Kvesić, Bekrić, Svraka koji još definitivno nije spreman) i par koji su povremeni prvotimci (Selimović i Jamak koji su bili roviti i koji su veceras ušli tek u drugom poluvremenu)....to se moralo osjetiti i odraziti na igru.
Tomić vrlo dobra zamjena za Zolu

I da, najviše nam fali kreativac tipa Zeba ili Bekrić

"Veceras na Grbavici oboren Boltov rekord na sto metara".
Da li je iko primjetio da se je Adilović (Čelik) bacio u desnu stranu sigurno korak, korak i po , prije nego što če ovaj uopšte ošutati
Pa golman i mora krenuti prije lopte da bi je mogao stignuti ide na ocjenu (srecu) pa sta bude.
bagrcavi je l ovo lopte donosis na grbavici ahahahha
Modra boja na bijelom platnu, sest ljiljana vezenih u zlatu to je zastava nasa Bosanska ...
ocekivao sam ovakvu utamica , ranije sam napisao da ce celik namucit zelju,jer je jagodic kvalitetan trener nakon dugo godina celik ima gospidana klupi koji se bavi nogometnim stvarima a ne lajanje okolo ko neki.Celik dosao da ne izgubi,i igralo se kolko se moglo,i to je mnogo bolje izgledalo nego ranijih godina kad se vec u lasvi gubila utakmica,oprezno i dobro pokrivanje terena skoro pa ravnorpavni u prvom poluvremenu do crvenog kartona,bazirano na neprimit gol ali bez klasicnog bunkera,sretni gol.Zeljo je imao terensku dominaciju sto je bilo i ocekivano al to nije bila ona dominacija koju sam ocekivao,jer imati loptu i pokusavati nije isto sto i stvarati gol prilike(fali vam Zeba kakav god bio),malo veoma malo ih je bilo ne mogu se na prste jedne ruke nabrojati.Sudjene tako tako,kolko je ima gresaka po jedne iamo je i po druge,penal cist, crveni opravdan,zasmeta kajkutu kod suta(izgubljen malo),Posjeta konacno dobra kakva je inace 6-7 k,cestitke
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 21 apr 2013, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Standarna utakmica,Benjo uvjerljivo najlosiji,Kerla skroz nesiguran,steta zbog poklona Antolovica,Tomic pravi igrac svaka mu cast za vecerasnju partiju...zaboravih i Urdinova,cudan lik djeluje mi kao da zna igrati lopte a isto ko da je malo priglup ili mu jednostavno treba jos vremena za adaptaciju s timom...
Bogi uzeo loptu a onda dao Adilu valjda da razbije maler protiv buraza,navijanje lose s obzirom na posjetu,na sjeveru lik hoce da suta neke djevojcice zbog mobitela,na jugu standarno fajterski...iz sezone u sezonu sve nam je tanja liga,90 minuta jedna akcija i zabili smo iz te akcije,zar je tako tesko odigrati neku akciju nesto pokazati,a opet koliko god losa liga bila,branimo duplu krunu,ne moze coek toliko biti nezadovoljan,jbg svi bi volili da ja neki veci nivo i od stadiona,igre,kulture navijanja i svega ostalog,jednostavno takva nam je drzava kakva jeste i moramo biti zadovoljni i s ovim..
Bogi uzeo loptu a onda dao Adilu valjda da razbije maler protiv buraza,navijanje lose s obzirom na posjetu,na sjeveru lik hoce da suta neke djevojcice zbog mobitela,na jugu standarno fajterski...iz sezone u sezonu sve nam je tanja liga,90 minuta jedna akcija i zabili smo iz te akcije,zar je tako tesko odigrati neku akciju nesto pokazati,a opet koliko god losa liga bila,branimo duplu krunu,ne moze coek toliko biti nezadovoljan,jbg svi bi volili da ja neki veci nivo i od stadiona,igre,kulture navijanja i svega ostalog,jednostavno takva nam je drzava kakva jeste i moramo biti zadovoljni i s ovim..
1921
došlo je do provaleganola1 je napisao/la:bagrcavi je l ovo lopte donosis na grbavici ahahahha
DRUG NEBI TI PUNCA
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... -celik-1-1" onclick="window.open(this.href);return false;
- storm_raider
- Kontakt:
Ja i nisam toliko razocaran. Imamo +7 bodova - tesko Sarajevo moze ista sutra da uradi, obranicemo i kup (to Amar ne gubi). Poklonili smo im gol, osim toga nista nisu uradili, iako zadnja linija djeluje KATASTROFALNO. Dali smo odlican gol, posebno mi je drago zbog Tomica, zasluzio je. Penal smo profulili, iako je Adilovic dao loptu Bogicevicu, kada je vidio da ce mu brat braniti, a on mu je vratio. Svraka je morao sutati. Navijanje odlicno, oko 9000 ljudi je bilo, ako ne i vise. Nadam se da ce onaj seljakluk sa uzimanjem dresova da napokon nakon ovoga prestane. Nije mi drago kada neko batine dobije, ali je onaj zasluzio. Celik nista pokazao nije, osim da imaju dobre stopere. Branili se, zatvorili i uspjeli zasluzeno uzeti 1 bod. Cestitam, neka slave, velika je to stvar Sampionu i najtrofejnijem timu u drzavi uzeti bod. Njihovi navijaci standardno, malo bockanja, ali nista strasno. Promukao sam.
Nisam se radovao nekom nasem golu onako ne pamtim... Tomic najbolji daleko, ne zbog gola, vec jer decko igra glavom i svaki potez mu je odmjeren i dobar. Nema veze Marijane, mnogo si nas zaduzio!!! Kasnije je za svaki dobar potez dobivao aplauze podrske. Cijene to ljudi ovdje.

Sport je lijek za tijelo i duh.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 16 gostiju.