FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jedna sasvim lagana pobjeda, igrali smo baš koliko nam treba. Čestitke Rožmanu i igračima. Podrška Avramovskom! Biće bolje majstore! Odličan si igrač, zabijaš gol na derbiju.
Oboren rekord u posjeti!
Oboren rekord u posjeti!
Nemoj tako to je gospodin, oprostio para i para. **** vam on mater za koga god je gospodin.
Gdje su oni što pričaju da trebao sve dobiti, debili debilni, SNSD ne bi imao 10 bodova da je sve regularno, a mi kao moramo trpat po 5 komada svakome. Usta vas **** debilna.
🇵🇸
-
- Kontakt:
Kakav Borac, kakav prvak.
Idemo po titulu.
Idemo po titulu.
Hoće, hoće itekako ćemo ih zaustaviti, i mi i Zrinjski.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Nadam se da će Peljto biti sudija na derbiju, čovjek ipak ima kredibilitet - svaka druga opcija znači da ćemo biti unakaženi.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Protiv bojca igras protiv 11 i sudije obavezno.
A dodatni je problem sto ti salju arbitre u drugim utakmicama.. ne daj Boze gigovica za derbi, to je unistavanje utakmice u najavi.
MORA se pritisak izvrsiti da nam delegiraju Peljtu i gotovo.
A Sad su pocele sudije i smetati u organizaciji napada. Kao onaj nama sinoc, samo sto nije poceo igrati s nasim..
obavezno moramo na to obratiti paznju, npr da je ovaj klafuric bio pametan i izvadio suljica odmah..
Bojac je toliko jak da je jedva izasao na kraj s velezom i 10 igraca
A dodatni je problem sto ti salju arbitre u drugim utakmicama.. ne daj Boze gigovica za derbi, to je unistavanje utakmice u najavi.
MORA se pritisak izvrsiti da nam delegiraju Peljtu i gotovo.
A Sad su pocele sudije i smetati u organizaciji napada. Kao onaj nama sinoc, samo sto nije poceo igrati s nasim..
obavezno moramo na to obratiti paznju, npr da je ovaj klafuric bio pametan i izvadio suljica odmah..
Bojac je toliko jak da je jedva izasao na kraj s velezom i 10 igraca
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Drago mi je sto sam se svađao sa svima
Sjećam se samo brata ledesme koji je dobijao ban sto je bio sličnog mišljenja

Sjećam se samo brata ledesme koji je dobijao ban sto je bio sličnog mišljenja

NEMA NAZAD
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kako ih zaustavi Zrinjski prošle sezone? Došli, napunili ih peticom i nazad sa pjesmom. Odavno ima razloga za uzbunu, ali nekome upisivati trofeje u oktobru je smiješno. Ja bih se zainatio, pojeo bi ih u te dvije tekme, pa ih sprdao do mile volje.
Kriminal je ovo teški, a naravno ništa se neće uraditi osim standardnog piskaranja, jer ovdje narod ne ustaje radi korupcije, nepotizma, ubistava, silovanja, maltretiranja, a da ustaje zbog Vice, lige i repke.
Jedini način vidim u tome da se klubovi udruže i izađu iz lige. To je nemoguće, ali to je jedina opcija da se pošalje neka poruka i nešto konkretno uradi. Naravno, ovo ne važi za srpske seoske klubove, oni su se prodali odmah.
Kriminal je ovo teški, a naravno ništa se neće uraditi osim standardnog piskaranja, jer ovdje narod ne ustaje radi korupcije, nepotizma, ubistava, silovanja, maltretiranja, a da ustaje zbog Vice, lige i repke.
Jedini način vidim u tome da se klubovi udruže i izađu iz lige. To je nemoguće, ali to je jedina opcija da se pošalje neka poruka i nešto konkretno uradi. Naravno, ovo ne važi za srpske seoske klubove, oni su se prodali odmah.
Ovakvo stanje ce iz nase lige tjerati sve sto valja, od investitora, igraca, trenera. Da bi dobio Borca u Banja Luci moras biti hladan kao spricer i moras ih igrom unakazit kao Zrinjski birvaktile i od tog momenta Luka Bilbija nije vise nikad sudio Borcu u BL, msm mozda i jest al to je bas rijetko. Onaj djecak sto je nama sudio sinoc je buducnost bh fudbala al on ce suditi svakih 15 kola. Sve u svemu ja se uzdam samo u Simona i za 17 dan mi mozemo biti samo bolji!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Kakve dvije tekme,pa oni su u svakoj protektirani,plus sto je mreza tako organizovana da se i konkurenti sakate.
A vas jbt,vi ko djeca
To isto kao ono nece biti rata,za rat je potrebno dvoje bla bla bla..
Pa gledaj ofsajda kod drugog gola,golim okom se vidi i to na dobijenu tekmu.
Sta je danas uradila Sloga??
Edit;Nemojte zaboraviti bratski odnos sa Beusom.
Narednu sezonu Zrinja opet prvak
A vas jbt,vi ko djeca
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 01 okt 2023, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
I ti i on ste jednostavno Husrefovi pusikurci,mrzite ga samo jer vam je taldziju onda zamjenio,baš bi ti Vinka vrijedjao da nije nas trenirao poslije Husre
Vinkooo jadeee, keru, poltronu
HahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahKomercijala19 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 10:47Stvarno ne pisem puno al Hasic ne treba igrati na derbiju.razlog je jasan ,zato sto je mali plavi.![]()
Zašto bi oni nama dali 3000 ako je kapacitet stadiona puno manji?
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 01 okt 2023, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Dzaba sve kad moraju osvajati posebno ove sezone,vjerujte niko ni promil sanse nece umati osim ako dobijes sve do kraja. Otici ce i investitori,dovoljan je jedan mec protiv Borca i ona lakrdija sa nama ili nocas kao Velezu i da ti se sve smuci. Ovo planiranje taktika,igraci itd sve pije vodu u borbi mozda za 2 mjesto,zaboravite bilo kakve titule narednih godina. Prije 2 godine sam rekao da nista nije bitno osim borbe protiv saveza.esprit24 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:04Ovakvo stanje ce iz nase lige tjerati sve sto valja, od investitora, igraca, trenera. Da bi dobio Borca u Banja Luci moras biti hladan kao spricer i moras ih igrom unakazit kao Zrinjski birvaktile i od tog momenta Luka Bilbija nije vise nikad sudio Borcu u BL, msm mozda i jest al to je bas rijetko. Onaj djecak sto je nama sudio sinoc je buducnost bh fudbala al on ce suditi svakih 15 kola. Sve u svemu ja se uzdam samo u Simona i za 17 dan mi mozemo biti samo bolji!
-
- Kontakt:
Da je to samo gol i crveni nego još par auta, jedan korner, tri ofsaid nije digao kacavenda u drugom pol, 5-6 faula u sredini izmisli Borcu ovamo Gulya s ledja skine kunfu potezom nista ne svira. Kad sve podvuces gol iz ofsajda, dva faula dva zuta i neki 15 odluka u polju kontra veleza. Kako da dobiješ ??TrofejiSuTu je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:06Kakve dvije tekme,pa oni su u svakoj protektirani,plus sto je mreza tako organizovana da se i konkurenti sakate.
A vas jbt,vi ko djeca
Logično baš. Nama kapacitet preko 30 hiljada, njima oko 13 hiljada.
-
- Kontakt:

mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:12Dzaba sve kad moraju osvajati posebno ove sezone,vjerujte niko ni promil sanse nece umati osim ako dobijes sve do kraja. Otici ce i investitori,dovoljan je jedan mec protiv Borca i ona lakrdija sa nama ili nocas kao Velezu i da ti se sve smuci. Ovo planiranje taktika,igraci itd sve pije vodu u borbi mozda za 2 mjesto,zaboravite bilo kakve titule narednih godina. Prije 2 godine sam rekao da nista nije bitno osim borbe protiv saveza.esprit24 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:04Ovakvo stanje ce iz nase lige tjerati sve sto valja, od investitora, igraca, trenera. Da bi dobio Borca u Banja Luci moras biti hladan kao spricer i moras ih igrom unakazit kao Zrinjski birvaktile i od tog momenta Luka Bilbija nije vise nikad sudio Borcu u BL, msm mozda i jest al to je bas rijetko. Onaj djecak sto je nama sudio sinoc je buducnost bh fudbala al on ce suditi svakih 15 kola. Sve u svemu ja se uzdam samo u Simona i za 17 dan mi mozemo biti samo bolji!

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Zdenka i pola sjevera citav jug i malo zapada

Logicno jeste, ako ce nas biti 20k minimalno a nece

- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], jurisicduska, Proximic, rimljanin90 i 21 gost.