FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Imamo veliki problem sa prekidima.ranijih godina smo tako davali i po 15 golova.
Nije mi jasno kako nema nijedan igrac da dobro izvodi prekide.
Nije mi jasno kako nema nijedan igrac da dobro izvodi prekide.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
storm raider, gdje ti vidi 9000, kad u izvjestaju pise da sveukupno bilo 6500?? :O
il je to neka porezna varijanta ?
il je to neka porezna varijanta ?

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mijenjaj dilera pod hitno, prvo navijali ste ocajno(iskreno bez podbadanja) drugo vas portal manijaci.ba kaze da je bilo 5.5 hiljada ljudi a ne 9.storm_raider je napisao/la:Navijanje odlicno, oko 9000 ljudi je bilo, ako ne i vise.
Celik!3,2,2.
Ovaj bi na čmar progovorio, ako ne može na usta.
A niko ga ništa ne pita.
Golmani su presudili tekmu, naš golman poklanja golove - njihov brani penal. Drasticna razlika.
Najgore u svemu, što su napaceni smogovci poslije ovog sretnog boda fakat umislili da su bolji tim od Želje

A niko ga ništa ne pita.
Golmani su presudili tekmu, naš golman poklanja golove - njihov brani penal. Drasticna razlika.
Najgore u svemu, što su napaceni smogovci poslije ovog sretnog boda fakat umislili da su bolji tim od Želje

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Gdje si to vidio? Ti si fakat za mentalne bolnice, vidis stvari koje ne postoje, dodji malo sebi. Saberi se, nije ti forum za lijecenje.bluemania je napisao/la: Najgore u svemu, što su napaceni smogovci poslije ovog sretnog boda fakat umislili da su bolji tim od Želje![]()
Celik!3,2,2.
- Trequartista
- Kontakt:
Ma hajd sad pošteno i realno.
Svi mi do jednog ovdje na početku sezoni bi potpisali ovih hipotetičkih +6 ili +7 nakon 23. kola.

Svi mi do jednog ovdje na početku sezoni bi potpisali ovih hipotetičkih +6 ili +7 nakon 23. kola.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- TheGreatest10
- Kontakt:
Neka @bluemania vidiš da čovjek prati naš portal, potajni je on navijač Želje samo mu blam da priznabluemania je napisao/la:Ovaj bi na čmar progovorio, ako ne može na usta.
A niko ga ništa ne pita.
Najgore u svemu, što su napaceni smogovci poslije ovog sretnog boda fakat umislili da su bolji tim od Želje![]()

Vazda smo bili veličina, to dokazuju i ona nasmijana lica Čelikovih igrača na kraju, isto kao mala djeca kad dobiju igračku. Pa ono slikanje, ma show

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
Sad ces ti malo u Banoviće na ekskurzijuAllGunsBlazing je napisao/la:Gdje si to vidio? Ti si fakat za mentalne bolnice, vidis stvari koje ne postoje, dodji malo sebi. Saberi se, nije ti forum za lijecenje.bluemania je napisao/la: Najgore u svemu, što su napaceni smogovci poslije ovog sretnog boda fakat umislili da su bolji tim od Želje![]()

To sa mentalnom bolnicom i lijecenjem, možeš kod kuce prosipati. Te djecije spike su prevaziđene davno.
Na forumu se ponašaj pristojno.
Siptar(ovo se odnosi samo na tebe),niko ne govori da smo bolji ali od ovakvog Zelje,bez par standardnih igraca i iskusnih Zebe i Beslije nismo ni losiji,.bluemania je napisao/la: Ovaj bi na čmar progovorio, ako ne može na usta.
A niko ga ništa ne pita.
Najgore u svemu, što su napaceni smogovci poslije ovog sretnog boda fakat umislili da su bolji tim od Želje:shock
Zaboravljas reci da je nas golman skrivio jedanesterac i dobio crveni tako da se moze reci da su golmani i vas i nas kostali..
Utakmica je do tog iskljucenja bila u egalu,Zeljo jeste imao incijativu ali jalovu,osim onog suta Adilovica(dva metra pored gola otisla lopta) niste napravili nista u prvom poluvremenu ili ti kornere brojis kao sanse ?
Kod vas onaj bek Makedonac dosta dobro odigrao,malo jos centarsut da popravi ali dosta je prodoran..Mali Hodzic mi je djelovao opasan i vidi se da ima slifa tako da mi nije bilo jasno zasto ga brko zamjeni na poluvremenu..Selimovic je daleko bolji igrac od onog Colica,nije ni on los,solidnu brzinu ima al nikad nista konkrentno da napravi..
Vi ste vjerovatno novi,stari prvaci ali jasno je da ni ove godine se ne moze ocekivati neki iskorak u Evropi..
Ti sad pametan što pominješ siptare, jel
valjda misliš da je to uvreda nekome
eto papka i sa njim polemisati nešto

Prvo pogledaj svoj vokabular ili mislis da je sasvim ok napisati "napaceni smogovci" pa poslije supljirati o nekoj kulturi dijalogabluemania je napisao/la: Ti sad pametan što pominješ siptare, jel![]()

Drago mi je sto je sjever dao podrsku Antolovicu nakon ove katastrofalne greske, a i ovaj penal najvjerovatnije nebi bio realizovan jer i onako od Adilovica nismo imali boljeg izvodjaca na terenu.Anonimac je napisao/la:Željezničar 1 - 1 Čelik | Golovi | 20.04.2013
[youtube][/youtube]
NO PYRO NO PARTY
Hajd slobodan si da otpepaš u svoj brlog...ne kontaminiraj nam temu svojim glupostima, ništa pametno od tebe necemo procitati....nisi u stanju normalno komunicirati i sam si se iskljucio iz dalje ozbiljnije price.chily-rz je napisao/la:Prvo pogledaj svoj vokabular ili mislis da je sasvim ok napisati "napaceni smogovci" pa poslije supljirati o nekoj kulturi dijalogabluemania je napisao/la: Ti sad pametan što pominješ siptare, jel![]()
Levat umislio da pominanje šiptara nekome uvreda

jbg , ispade sad da nema ko zabiti gol iz penala i da je za nas penal viša metematika...daj ne zezajBuu je napisao/la:Drago mi je sto je sjever dao podrsku Antolovicu nakon ove katastrofalne greske, a i ovaj penal najvjerovatnije nebi bio realizovan jer i onako od Adilovica nismo imali boljeg izvodjaca na terenu.Anonimac je napisao/la:Željezničar 1 - 1 Čelik | Golovi | 20.04.2013
[youtube][/youtube]

Ko je to od ovih na terenu prije izvodio penale ? Da je barem tada bio Jamak na terenu
NO PYRO NO PARTY
Nije penal neka mudrost.Buu je napisao/la:Ko je to od ovih na terenu prije izvodio penale ?
Može i Antolović pucati.
Procitao ga onaj brat njegov i vozdra. To je sva prica.
Samo onaj Adi je bio kar.ina u Želji neviđenih razmjera, primao golove sa centra i iz auta.
Kako on postade golman, to je misterija

- storm_raider
- Kontakt:
Prvo, bio si na utakmici? Mislim da ne. Drugo, nauci se osnovnim elementima gramatike i kulture pisanja. I, trece, ne drogiram se, ali ti mogu naci dobrog dilera kada ti vec treba.AllGunsBlazing je napisao/la:Mijenjaj dilera pod hitno, prvo navijali ste ocajno(iskreno bez podbadanja) drugo vas portal manijaci.ba kaze da je bilo 5.5 hiljada ljudi a ne 9.storm_raider je napisao/la:Navijanje odlicno, oko 9000 ljudi je bilo, ako ne i vise.
@delko, pa oko 9000, manje-vise.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 21 apr 2013, 01:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Nemoj se persirati ili davati sebi pravo da govoris u necije ime,.bluemania je napisao/la: Hajd slobodan si da otpepaš u svoj brlog...ne kontaminiraj nam temu svojim glupostima, ništa pametno od tebe necemo procitati....nisi u stanju normalno komunicirati i sam si se iskljucio iz dalje ozbiljnije price.
Levat umislio da pominanje šiptara nekome uvreda![]()
tako je to kad im je idol Demiri i Šaban.
Ti si taj koji je napacen u ovoj prici i primas se na 'siptar' a mogao si lagano iskulirati a ovo "levat" ili prethodno "papak" je vjerovatno sastavni dio tvog vokabulara,no bitno je da ja nisam u stanju normalno komunicirati

Sto bi moj komsija rekao: "dobar si ti,kakvih budala ima",muci te nesto prijatelju,popij pivo,karaj nesto,zaboravices na Sabane i Demirije

Necu vise u off,cestitke na bodu

Nije to nikakav poseban sastavni dio mog vokabulara, nego primjeran i precizan opis likova poput tebechily-rz je napisao/la:Nemoj se persirati ili davati sebi pravo da govoris u necije ime,.bluemania je napisao/la: Hajd slobodan si da otpepaš u svoj brlog...ne kontaminiraj nam temu svojim glupostima, ništa pametno od tebe necemo procitati....nisi u stanju normalno komunicirati i sam si se iskljucio iz dalje ozbiljnije price.
Levat umislio da pominanje šiptara nekome uvreda![]()
tako je to kad im je idol Demiri i Šaban.
Ti si taj koji je napacen u ovoj prici i primas se na 'siptar' a mogao si lagano iskulirati a ovo "levat" ili prethodno "papak" je vjerovatno sastavni dio tvog vokabulara,no bitno je da ja nisam u stanju normalno komunicirati![]()
Sto bi moj komsija rekao: "dobar si ti,kakvih budala ima",muci te nesto prijatelju,popij pivo,karaj nesto,zaboravices na Sabane i Demirije
Necu vise u off,cestitke na bodu

Treba te spustiti i pocaliti na pravo mjesto.
papku nikad ne treba dati da se uzdigne i umisli da je nekom nešto šuknuo....ako ti je šiptar (srpska furka vrijeđanja jedne nacije) šuk - onda si papak neminovno, to je tako naprosto....ali ti to ne kontaš

Hajd sad razligu...i ne vracaj se...dosta te
Dobro i bod dodje zaista na kraju , mada Čelik nije imo šanse ni jedne za gol al eto jedan poklon . Samo ne mogu da vjerujem da na Jugu ima onoliko vutre i da se onako duva , pa ona dva što su vodila navijanje od trenutka kad smo izjednačili nisu znali ponjet igrače i raju do pobjede , nekako stihinjsko navijanje pred kraj kad je trebalo baš zagalamit . I onda se ufatio posije tekme gulit , još prebiše onog lika na Jugu na kraju što je Stani skino dres , al ga nalupaše ebt
Brkica