Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Ha ja.Quique Setién iznimno cijeni Philippea Coutinha i njegove nogometne vještine te bi ga želio opet vidjeti u dresu FC Barcelone!
Izvor: "Cadena SER".
Zaista ruzan i neprofesionalan nacin kluba da se oproste od njega, kakav god da je. Zna se moje misljenje, ali i on je dio Barcine historije. Ali neko bi rekao, ybg kad forsiras ono sto ne ide, kad nemas obraz i moral, onda obicno odes na najgori moguci nacin. Tako je i u zivotu."Cadena COPE" tvrdi da uprava kluba uopšte nije komunicirala s Ernestom Valverdeom posljednjih dana te da je i on sve informacije dobijao samo iz sportskih medija, koji su pisali sve i svašta. Valverde se navodno osjećao jako neprijatno zbog toga, a prvi i jedini kontakt uprave i njega je ostvaren tek jučer kada mu je Josep Maria Bartomeu saopštio da on više neće biti trener Barcelone.
Valverde je tako "sa strane" čitao informacije o sastanku s Xavijem Hernándezom u Kataru, povezivanje Garcíje Pimiente, Mauricia Pochettina, Maxa Allegrija... s klupom Blaugrane, dok je on, barem formalno, još uvijek bio trener prve ekipe.
Sustina."Ovaj klub ima jako široku ekipu i ne poznajem sve igrače. Mladi će naravno imati prilike trenirati s prvotimcima te ću ih bolje upoznati."
"Prvotimci moraju razumjeti da će mlađi igrači dobiti svoje prilike ako ih zasluže. Prvotimci se ne smiju opustiti. To neka bude jasno."
"Mogu garantovati samo jednu stvar - moja ekipa će igrati lijepo."
"Formacija na terenu može varirati, ali filozofija će biti jasna."
"U La Masiji se nalaze nevjerovatni talenti."
Nemoj Boga ti za 360 stepeniFCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 15:02Jeste ekipa stara, ali bas mozda novi trener stavi 2-3 starosjedioca na klupu jer Valverde to definitivno nije uradio... mozda ce bas novi trener to uraditi jer nema neko izgradjeno “prijateljstvo” sa igracima...
Ne ocekujem ni ja sada okret za 360 u nasoj igri ali makar se nesto uradilo, valjda ce uskoro krenuti cistka starih, sporih igraca...
Pa normalno da mozes ispasti, ko moze garantovat osvajanje LP? Svakom timu su 90 % sanse da nece uzet taj trofej.Nail for Real je napisao/la: ↑14 jan 2020, 15:21Bas me zanima koga cete sada kriviti kad ponovo ispadnete u Evropi.
Ali svakako nisu bitni trofeji, bitna je lijepa igra. DNK.
Ko ovaj, smrzo se
Riziko je napisao/la: ↑14 jan 2020, 19:29Ovdje je sve do uprave, ako su dali Setienu odriješene ruke biće i rezultata i igre.
Ako je neki dogovor da igrači kolo vode, a on platu dobru uzima, gledaćmo ovo što i dosad gledamo, patnju iz kola u kolo.
Vrijeme je pred nama će najbolje pokazati gde smo i šta smo.
Barça had a party scheduled for tomorrow, Setién calls for a session at 11am after today’s double session. [rac1]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.