Nema spavanja do derbija
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kao da sam cuo da ce se Radovc i Mihojevic vratiti do Viteza? Oni ugraju sada u subotu i ponedeljak, i to je to..amypitar je napisao/la:Valjda se koji igrac oporavi do subote.Prvenstveno mislim na Berberovica,Barica,Alispahica..
Iz tvojih usta u Bozije usi. AminAmca007 je napisao/la:Pogodio sam za Kalasija protiv Radnika, za subotu kazem da je igrac odluke Milos Stojcev!!!
Ma *ebo Vitez.Mislio sam do derbija.Od tri desna bocna sad nemamo ni jednog.Ja se nadam da ce Dzemica i Baric ipak istrcati sutra.Zip je napisao/la:Kao da sam cuo da ce se Radovc i Mihojevic vratiti do Viteza? Oni ugraju sada u subotu i ponedeljak, i to je to..amypitar je napisao/la:Valjda se koji igrac oporavi do subote.Prvenstveno mislim na Berberovica,Barica,Alispahica..
A nama je Vitez onu tamo subotu...
amidzaTan je napisao/la:Citiram: POPCO
Neki dan Kokot nabio loptu iznad juga i rekao da samo on i Odovic mogu po nju otici jer znaju gdje su mine hahahahaah

Ponesi i regres ako si odlucio da castis trebat ce tiMCMXLVI je napisao/la:Hahah ja ti dodjem kao dezurni ovde, svi se ispucaju i odu a ja ostanem sam ovde na temi.
Hoces da se izdam pa komotno mogu fb staviti ovde ondasalim se ako stignem haha Eto mene za sedmicu-dvije moja ljetna sezona pocinje, Castim te na vjecnoj ABD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.