ma tako je, nek **** i sloboda i savez i ti supci u savezu.HercUSrcu je napisao/la:Mogućnost odgode je odbačena od strane uprave Zrinjskog.
Samo zamjena domaćinstva ili nek se nađe drugi stadion koji zadovoljava uvjete da se utakmica odigra u zadanom terminu.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
goveđigulašmajka
Šta se ovo dešava u Vitezu, ja tek sad vidio.... :O
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kralju perverzija!!!!!hilmo je napisao/la:Šta se ovo dešava u Vitezu, ja tek sad vidio.... :O
Ovo dva crvena u gradačcu poslije gola, sig je svega bilo heeh. Ipak 4 
Po meni ocekivan rezultat iz tuzle cak sta vise ocekivao sam i ubjedljiviju pobjedu.
Hahaha...Head je napisao/la:Kome smeta evropska Sloboda?
-
fcsforever
- Kontakt:
Bili malo naloženi, Ćiro ovo ono a država zna da im je predsjednin kupio šta se moglo kupiti, samo da uđu u PL. I eto, dođe Široki i hladno ih otrese...
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Svi se rugali Slaviji a ljudi još nemaju poraza.. haha komedija 
Inače svako od navijača preko uprave i predsjednika je govorio da su realni ciljevi za ovu sezonu titula,pa se onda pojačat i napasti LP.Koji moronizam.Klub ima ogromne dugove,cilj je sredina tabele i vraćanje dugova ove sezone.fcsforever je napisao/la:Bili malo naloženi, Ćiro ovo ono a država zna da im je predsjednin kupio šta se moglo kupiti, samo da uđu u PL. I eto, dođe Široki i hladno ih otrese...
Nad tobom sunce najljepše sja
Omladina razocarala
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, Široki je drugi svijet za većinu klubova ove lige pa tako i Slobodu. Da trener ima malo veća muda, vjerojatno bi u ovom trenutku bili branitelji naslova.terabajt je napisao/la:Po meni ocekivan rezultat iz tuzle cak sta vise ocekivao sam i ubjedljiviju pobjedu.
Hayley <3
Jedan zanimljiv podatak o Premijer ligi:
Tri bivsa prvaka zemlje igraju u nizim rangovima takmicenja. Leotar igra 1. ligu manjeg entiteta, a Modrica i Brotnjo 2. entitetsku ligu.
Tri bivsa prvaka zemlje igraju u nizim rangovima takmicenja. Leotar igra 1. ligu manjeg entiteta, a Modrica i Brotnjo 2. entitetsku ligu.
Nakon 4 kola da malo podvucemo crtu.
Za prvaka ce se boriti Sarajevo, Zrinjski i Široki Brijeg to je definitvno.
Za europu Zeljeznicar , Velez , Borac, Olimpic (iz prikrajka)
Opstanak: Zvijezda, Čelik , Travnik , Drina + jos dvije ekipe sigurno ce biti u tom drustvu.
Pozitivno iznenadjenje sezone: Velez i Slavija
Negativno: Čelik
Za prvaka ce se boriti Sarajevo, Zrinjski i Široki Brijeg to je definitvno.
Za europu Zeljeznicar , Velez , Borac, Olimpic (iz prikrajka)
Opstanak: Zvijezda, Čelik , Travnik , Drina + jos dvije ekipe sigurno ce biti u tom drustvu.
Pozitivno iznenadjenje sezone: Velez i Slavija
Negativno: Čelik
Znaš kako Miroslav Ilić voli reći: "Tek smo počeli"!
Još će se mnoge stvari iskristalisati, rano je za prognoze.
Još će se mnoge stvari iskristalisati, rano je za prognoze.
Nakon četiri kola zna čovjek definitivno ko će se za šta boriti.Ljudi postali i vidoviti.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Je li me ovo oci varaju ili je vise Ultrasa bilo nego 'domacina' ? Jos se kao podsmijavaju Slobodi i hrane istruli ego 
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Više od pola Juga je prešlo na Sjever kada su rekli da se može ući sa kartom za Jug na tu tribinu zbog jake kiše...Otalo 100tinjak momaka, dok je na sjeveru bilo oko 2-3 hiljade
Ja te volim, volim Željo..
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
zna se zasto manijaci ne idu na jug niti ce ici... ne pametujte..
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.