pogledaj gdje hoces da je 26 miliona eura. tacnije 42 miliona njemackih maraka DM.Los_Blanos2 je napisao/la:Baljic nije kostao 26 milliona eura nem sanse bolan Anelka kad je dosao par sedmica posle iz Arsenala srusio rekord i kostao 23,4 mlliona euraahmic je napisao/la:10 najskupljih jugoslavenskih nogometaša:
1. Edin Džeko 32 milijuna eura
2. Elvir Baljić 26 milijuna eura
3. Savo Milošević 25 mnilijuna eura
4. Aleksandar Kolarov 22.7 milijuna eura
5. Luka Modrić 22 milijuna eura
5. Nikola Žigić 20 milijuna eura
6. Darko Kovačević 17 milijuna eura
6. Siniša Mihalović 17 milijuna eura
7. Dejan Stanković 15 milijuna eura
7. Miloš Krasić 15 milijuna eura
7. Eduardo da Silva 15 milijuna eura
8. Predrag Mijatović 14 milijuna eura
8. Mateja Kežman 14 milijuna eura
9. Zlatko Zahović 13.5 milijuna eura
10. Branislav Ivanović 13 milijuna eura
10. Vedran Ćorluka 13 milijuna eura
Fino je vidjet,Dzeko i Baljic ostvarili vrhunske transfere . . .ovo samo bh mediji pisu 26 mill eura
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
wikpendija jeliadnan_hzsa je napisao/la:pogledaj gdje hoces da je 26 miliona eura. tacnije 42 miliona njemackih maraka DM.Los_Blanos2 je napisao/la:Baljic nije kostao 26 milliona eura nem sanse bolan Anelka kad je dosao par sedmica posle iz Arsenala srusio rekord i kostao 23,4 mlliona euraahmic je napisao/la:10 najskupljih jugoslavenskih nogometaša:
1. Edin Džeko 32 milijuna eura
2. Elvir Baljić 26 milijuna eura
3. Savo Milošević 25 mnilijuna eura
4. Aleksandar Kolarov 22.7 milijuna eura
5. Luka Modrić 22 milijuna eura
5. Nikola Žigić 20 milijuna eura
6. Darko Kovačević 17 milijuna eura
6. Siniša Mihalović 17 milijuna eura
7. Dejan Stanković 15 milijuna eura
7. Miloš Krasić 15 milijuna eura
7. Eduardo da Silva 15 milijuna eura
8. Predrag Mijatović 14 milijuna eura
8. Mateja Kežman 14 milijuna eura
9. Zlatko Zahović 13.5 milijuna eura
10. Branislav Ivanović 13 milijuna eura
10. Vedran Ćorluka 13 milijuna eura
Fino je vidjet,Dzeko i Baljic ostvarili vrhunske transfere . . .ovo samo bh mediji pisu 26 mill eura
http://mitosfutbolisticos.wordpress.com ... es/page/2/ e to tije bijeli Rivaldo sa balkana, tako je dobio ime i kostao 3.000 milll pestas nekih 20 milll eura.
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 09 jan 2011, 01:04, ukupno mijenjano 4 puta.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
http://www.bluemoon-mcfc.co.uk/bosnas_ je napisao/la:koji je link tog foruma?adnan_hzsa je napisao/la:Neka neko ovim nasim padobrancima na tom forumu na tecnom bosanskom kaze ne brukajte nas
imas i na transfermarktu isto. wikipedija nije pouzdana..
Zadnja izmjena: adnan_hzsa, dana/u 09 jan 2011, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Jeli neko primijetio kad Dzeko na 00:35 na vidu s treninga veli redžepagiću: " i ti podcijenjuješ City '??"
(vidno impresioniran vidjenim) 
4-IN-A-ROW
- Donnie Darko
- Kontakt:
kolko sam ja pofato kaze 'podcjenjujes me izgleda'emir_ je napisao/la:Jeli neko primijetio kad Dzeko na 00:35 na vidu s treninga veli redžepagiću: " i ti podcijenjuješ City '??"(vidno impresioniran vidjenim)
do meneDonnie Darko je napisao/la:kolko sam ja pofato kaze 'podcjenjujes me izgleda'emir_ je napisao/la:Jeli neko primijetio kad Dzeko na 00:35 na vidu s treninga veli redžepagiću: " i ti podcijenjuješ City '??"(vidno impresioniran vidjenim)
4-IN-A-ROW
Isti đavo. Džeko = City 
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Look at that.roki_ze je napisao/la:3:34 ...jeli ko moze reci sta ovaj kamerman kaze kad je dzeko opucao po lopti na treningu...
[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
[youtube][/youtube]
Dobar citat Magatha na kraju. "Njegova snaga je to što nema slabosti". Ako sam dobro shvatio...
Dobar citat Magatha na kraju. "Njegova snaga je to što nema slabosti". Ako sam dobro shvatio...
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Meni je jos nevjerovatno da je jedan Bosanacm jedna od najvecih zvijezda u Engleskoj sada 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
meni raja zao ovog naseg bivseg kluba za koji smo navijali. Zao mi Wolfsburga
. Ispasce sad u drugu ligu.
- Principatus
- Kontakt:
Cude se zasto svako pored Edina izgleda kao patuljak._dreamer_ je napisao/la:bas me interesuje sta britanci vele nakon sto su vidjeli ovaj video clip s treninga.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
i meni je zao... Onaj Hoeness je sjebao i Hertu...Principatus je napisao/la:Cude se zasto svako pored Edina izgleda kao patuljak._dreamer_ je napisao/la:bas me interesuje sta britanci vele nakon sto su vidjeli ovaj video clip s treninga.
Rođeni
- Principatus
- Kontakt:
Jarane citirao si pogresnog tipa. 
Ali i meni je zao, ipak su to bila vremena kad su Dzeko, Miske i Grafite stukli Bayern sa 5 golova, ponizili ih jednostavno. Rijetko koja ekipa je prezivjela tada Wolfsburg, a da im nisu napunili mreze.
Ali i meni je zao, ipak su to bila vremena kad su Dzeko, Miske i Grafite stukli Bayern sa 5 golova, ponizili ih jednostavno. Rijetko koja ekipa je prezivjela tada Wolfsburg, a da im nisu napunili mreze.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
nek si ti to odmah skuzio...Principatus je napisao/la:Jarane citirao si pogresnog tipa.
Rođeni
ja mislim da mi ovdje forumashi najbolje znamo kako je tekla dzekina karijera
pogledajte samo koliko imamo stranica o njemuu i krenimo od prve pa do 700.... i vidjecete kako je tekla karijera kako smo mi na to gledali i mi smo sve prolazilii doci ce nam zdravlja 
show must go on! zalosno je jedino sto nije otisao na pravi nacin, da ga isprate jednim gromoglasnim aplauzom... no ko zna, mozda im se opet nekad susretnu putevi.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Hvala ti drug velika za ovo,nadam se da ces imati jos vise novosti o njemuŽeljovac je napisao/la:Look at that.roki_ze je napisao/la:3:34 ...jeli ko moze reci sta ovaj kamerman kaze kad je dzeko opucao po lopti na treningu...
[youtube][/youtube]
Pr.cite li vi ista?? Samo visite na forumu !!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
U pravu si, kakvi su to jadni komentari... ista ekipa spamera se preselila na njihov forum i brukaju nas na svakom koraku...adnan_hzsa je napisao/la:Neka neko ovim nasim padobrancima na tom forumu na tecnom bosanskom kaze ne brukajte nas
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Chevalier, edvaE2, FerdinandF, Goalgetter, Micron, Proximic, TefalTava, tuzlanskinacin, Venom, zikerrz21 i 149 gostiju.