U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Ja keca zateg'o, ****, dobra kvota.
Ispade na kraju da nas je Belgija "rasula", ali glavu gore i dobiti ovu zadnju utakmicu. Puno sreće.
za @mercurial odgovor,
Prvo i najbitnije (a ne postavljam se s visoka,jer je ovo razmjena mišljenja) da se kunem Bogom da imam, "odokativno" barem dva ipo tvoja vijeka. Toliko kada se tiče, pričanja na pamet,i bez informacija. Ne želim sad pričati šta konkretno radim zadnjih 20-tak godina jer bi kompromitirao sam sebi dobar dio informacija,a i poslodavca.
Drugo, savršeno mi se **** i za tobom i Hajdukom,Spartom, i igračima pomenutim, čisto da ne bi bilo zabune. Ono što mene kao čovjeka nervira, jeste to što se LAŽE, ali LAŽE iz zavisti. To je bolest BOSANSKOG čovjeka. Pa dao BOG da USK, TK,ZDK,i svi drugi, imaju u svakom evropskom klubu po jednog momka ( fudbalera). Pa što bi to meni smetalo ili tebi ili bilo kojem građaninu BiH. Ako možemo, dajmo podršku,pa i moralnu., a ako ne , onda neću niti omalovažavati ih bez ikakvog razloga.
Znači po tebi,čak i ako Željo da primjera radi Hadžiahmetoviću profi ugovor, kao **** to, to može dobiti i svako djete iz kvarta. I na kraju,provjerio sam, u prvoj ekipi je brat od Blanke Vlašić 97 godište, igra polušpica, i Bašić igra desnog bočnog. Ali s ovim ću zvaršiti,a tebi preporuka da je ZAVIST bolest,a konstruktivna kritika, to je već normalna pojava.
I jedna opska. Pogledao zabranjeni forum, i veća je budala onaj voditelj što je pozvao ona dva "novinara".
za @mercurial odgovor,
Prvo i najbitnije (a ne postavljam se s visoka,jer je ovo razmjena mišljenja) da se kunem Bogom da imam, "odokativno" barem dva ipo tvoja vijeka. Toliko kada se tiče, pričanja na pamet,i bez informacija. Ne želim sad pričati šta konkretno radim zadnjih 20-tak godina jer bi kompromitirao sam sebi dobar dio informacija,a i poslodavca.
Drugo, savršeno mi se **** i za tobom i Hajdukom,Spartom, i igračima pomenutim, čisto da ne bi bilo zabune. Ono što mene kao čovjeka nervira, jeste to što se LAŽE, ali LAŽE iz zavisti. To je bolest BOSANSKOG čovjeka. Pa dao BOG da USK, TK,ZDK,i svi drugi, imaju u svakom evropskom klubu po jednog momka ( fudbalera). Pa što bi to meni smetalo ili tebi ili bilo kojem građaninu BiH. Ako možemo, dajmo podršku,pa i moralnu., a ako ne , onda neću niti omalovažavati ih bez ikakvog razloga.
Znači po tebi,čak i ako Željo da primjera radi Hadžiahmetoviću profi ugovor, kao **** to, to može dobiti i svako djete iz kvarta. I na kraju,provjerio sam, u prvoj ekipi je brat od Blanke Vlašić 97 godište, igra polušpica, i Bašić igra desnog bočnog. Ali s ovim ću zvaršiti,a tebi preporuka da je ZAVIST bolest,a konstruktivna kritika, to je već normalna pojava.
I jedna opska. Pogledao zabranjeni forum, i veća je budala onaj voditelj što je pozvao ona dva "novinara".
Švicarci vode 1-0 protiv Azerbejdžana,a gol je da ovaj naš Samardžić.
Zmaj, 99% sam sigurna da je Haris iz Cazina. Valjalo bi se raspitati o njegovom statusu i želji za BiH. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Svica dozivjela nasu sudbinu. Iako su bili dosta bolji (cak 20-8) u sutevima prema golu, Azerbejdzan pobjeduje 2-1 i stavlja nas u neugodnu situaciju.
Sto znaci da u utorak moramo pobijediti ako zelimo Elitni krug. Ima jos jedna varijanta, a to je idemo dalje kao treceplasirana ekipa u slucaju remija jer ce Svicarska zavrsiti zadnja. Medjutim imali bi samo jedan poen medju tih treceplasirani ekipa jer nebi nam se vazila pobjeda u prvom kolu. Tako da bi tu bila vise igra srece nego ista drugo.
Sve u svemu, yebo kalkulacije, u utorak pobijediti i osigurati plasman dalje!

Sto znaci da u utorak moramo pobijediti ako zelimo Elitni krug. Ima jos jedna varijanta, a to je idemo dalje kao treceplasirana ekipa u slucaju remija jer ce Svicarska zavrsiti zadnja. Medjutim imali bi samo jedan poen medju tih treceplasirani ekipa jer nebi nam se vazila pobjeda u prvom kolu. Tako da bi tu bila vise igra srece nego ista drugo.
Sve u svemu, yebo kalkulacije, u utorak pobijediti i osigurati plasman dalje!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ako bude nerjeseno izvodit ce se penali
U koliko sati je utakmica u utorak ? Hoće li biti neki link ili bar neki tekstualni prijenos ? Treba više naš savez i mediji da podrže U-17 reprezentaciju.Ako pobijedimo Azerbejdžan i budemo drugi,to je sasvim dobro.Švicarska ima dobre mlađe selekcije tradicionalno a završit će kao posljednja u našoj grupi.
Zar nije izvlacenje ako bude nerjeseno?dino-92 je napisao/la:ako bude nerjeseno izvodit ce se penali
Batko je napisao/la:Zar nije izvlacenje ako bude nerjeseno?dino-92 je napisao/la:ako bude nerjeseno izvodit ce se penali
utakmica se igra sutra u 19 sati, i bice kao i dosad tekstualni prenos na uefinoj straniciIf two teams which have the same number of points and the same number of goals scored and conceded play their last mini-tournament match against each other and are still equal at the end of that match, their final rankings are determined by kicks from the penalty mark
Hvala...
Cuj penali se izvode...
Cuj penali se izvode...

Pocetni XI

Klupa: Čizmić (GK), Nikić, Ajanić, Šerbečić, Demirović, Delić & Behram
Sretno momci!
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 28 okt 2014, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da smo jedina reprezentacija koja cak u kadetima ima vise igraca iz neke strane drzave nego iz domaceg prvenstva. Sa jedne strane dobro (jer niko ne pravi igrace kao Njemacka), ali isto tako pokazuje da nismo u stanju sami stvarat igrace.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mujagić je igrač Želje(isto kao i Žerić i Behram) a pored njegovog prezimena Njemačka zastavasajo10 je napisao/la:
Pocetni XI
Sretno momci!
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
@Cartman
Iako stoji dosta toga sto kazes raduje me cinjenica da momci iz Dortmunda, Bayerna, Salzburga, HSV:a (sad Leipziga), Mönchengladbacha prihvacaju pozive za Bosnu i da igraju za istu. To je za svaku pohvalu za ove mlade ljude.
@Zeljooo
To mu je buducnost, Dortmund naprimjer
haha popravljeno uglavnom.
Iako stoji dosta toga sto kazes raduje me cinjenica da momci iz Dortmunda, Bayerna, Salzburga, HSV:a (sad Leipziga), Mönchengladbacha prihvacaju pozive za Bosnu i da igraju za istu. To je za svaku pohvalu za ove mlade ljude.
@Zeljooo
To mu je buducnost, Dortmund naprimjer
Ne bih imao ništa protiv odlaska u Dortmund alI nek dadnu par miliona eura i tek onda nek ga vodesajo10 je napisao/la:@Cartman
@Zeljooo
To mu je buducnost, Dortmund naprimjerhaha popravljeno uglavnom.
ima li link neki za ovu tekmu ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ime od desnog bocnog?Željooooo je napisao/la:Mujagić je igrač Želje(isto kao i Žerić i Behram) a pored njegovog prezimena Njemačka zastavasajo10 je napisao/la:
Pocetni XI
Sretno momci!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Papastathopoulos
- Kontakt:
SandiSabinho je napisao/la:Ime od desnog bocnog?Željooooo je napisao/la:Mujagić je igrač Želje(isto kao i Žerić i Behram) a pored njegovog prezimena Njemačka zastavasajo10 je napisao/la:
Pocetni XI
Sretno momci!
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Hvala. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
6 Great opportunity for Bosnia and Herzegovina.
6 Mustafić (Bosnia and Herzegovina) misses the target.
6 Mustafić (Bosnia and Herzegovina) misses the target.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.