Sacekajte samo dok se masina zahukta!Agamemnon je napisao/la:Plavo proljece.
Sablja:"idealno je ovo.hvala Capljini".
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
ZZ
Pa realno zar nije tako ?Agamemnon je napisao/la:Plavo proljece.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Zna Sablja sta prica..brile je napisao/la:Pa realno zar nije tako ?Agamemnon je napisao/la:Plavo proljece.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Šta je pogriješio?Agamemnon je napisao/la:Plavo proljece.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Otkud znam,nisam gledao utakmicu.brile je napisao/la:Pa realno zar nije tako ?Agamemnon je napisao/la:Plavo proljece.
Ali slabo je ovo zasad.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
iz Sablje samo knjige progovaraju i svaka mu je antologijskajoker90 je napisao/la:Zna Sablja sta prica..brile je napisao/la:Pa realno zar nije tako ?Agamemnon je napisao/la:Plavo proljece.
cu,idealno je ovo....kakav tenkre,jbt
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 26 jan 2016, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo je bio dobar trening kaze.
Izgubio
Izgubio
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 26 jan 2016, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
Pa za zelju to nije los rezultat, ipak je Capljina ozbiljna ekipa..PipiDugaCarapa je napisao/la:Šta je pogriješio?Agamemnon je napisao/la:Plavo proljece.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Miroslav Stevanovic potpisao za Slobodu.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa on nije niti bio za nas u kombinacijama bar ovaj transfer rok.arelinho je napisao/la:Miroslav Stevanovic potpisao za Slobodu.
![]()
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Vaš insajder drugačije kaze..tuzlak1987 je napisao/la:Pa on nije niti bio za nas u kombinacijama bar ovaj transfer rok.arelinho je napisao/la:Miroslav Stevanovic potpisao za Slobodu.
![]()
Inače, nemoj biti tako siguran da će se desiti to što najavljuješ, čak i u slučaju da ne izborimo plasman na europsko takmičenje. Imaš par insajdera i van našeg PDFa koji su upućeni u stanja u klubovima, neka ti oni kazuAgamemnon je napisao/la:Ma neka im je sretno.bas me zanima sta bum bilo ako ispadnu iz kupa.finansijski fijasko budu dozivjeli.
Jesmo,prvi smo poslali ponudu izabrao je Zelju.
Sretno mu
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 26 jan 2016, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najbitnije je sta trener kaze, a covjek trubi mjesec dana da nece biti vecih promjena i da ceka lijevog beka.
A na krilo je doveden Haurdic vec, a niko nije otisao.
A i najbitnije bez marketing igraca, a Stevanovic za nasu ligu to jeste jer je ime.
A na krilo je doveden Haurdic vec, a niko nije otisao.
A i najbitnije bez marketing igraca, a Stevanovic za nasu ligu to jeste jer je ime.
Krleza insajder. Lože ga raja po fb i na pp

-
fedeltafrotta
- Kontakt:
babuka poslao pare iz katara
sto ne mogu ove bosnjacke sirotinje
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sretno vama sa novim pojacanjem 
Jaoo mozes ti i bolje.arelinho je napisao/la:Miroslav Stevanovic potpisao za Slobodu.
![]()
Sloboda mu je ponudila svoje uslove,momak je izabrao Zelju.I jbg sta je tu smijesno svega ti.
Neka sam dozivio da se i nasi klubovi takmice u necem vrijednijem spomena.
Sretno vam sa njim.
Puno rizikujete da bi pokusali preko lutrije kao sto je kup.
Ne igra steva za klikere da vam se ne obije o glavu ali vasa stvar
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Dobrapinoglavi je napisao/la:Možda bi s njim remi sčapljnom igrali
Ma kako god, drago mi je što je Čapljina mnoge od naših navijača spustila na zemlju, naročito fejzbučare koji su najavljivali grupnu fazu europske lige. Pripremne utakmice ne moraju ništa značiti, mi kada smo dominirali ligom i obarali sve moguće i nemoguće rekorde, gubili smo od 10 puta gorih ekipa u pripremnim utakmicama. One će mi sluziti samo da vidim da li uopšte postoji napretka iz utakmice u utakmicu, ako istog ne bude, biće razloga i za zabrinutost.
Naravno da rizikujemo, rizikujemo sa sve i jednim igračima, kao i vi, kao i pitari jer nam klubovi i dalje nisu u mogućnosti da plate obeštećenje za nekog igrača, kada budu u takvoj situaciji da im je i to omogućeno, moći ćemo očekivati pojačanja za koja ćemo biti u potpunosti sigurni da su pojačanja. Zeljezničaru se ništa neće desiti i da ne izbori plasman na europsku scenu, niti će otiči u stečaj, niti će se sa bilo kojim od ovih igrača raskinuti ugovorAgamemnon je napisao/la:Jaoo mozes ti i bolje.arelinho je napisao/la:Miroslav Stevanovic potpisao za Slobodu.
![]()
![]()
Sloboda mu je ponudila svoje uslove,momak je izabrao Zelju.I jbg sta je tu smijesno svega ti.![]()
Sretno vam sa njim.
Na našoj temi sam iznio viđenje ovog dolaska, moze biti STRAŠNO pojačanje, a mozda ne bude ni kurcu valjao, sve će nam se samo kazati..
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 26 jan 2016, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ma pravi se ekipa za ligu 12. Ove sezone ako se sta uradi i dobro je, ako i ne izborimo europu nije smak svijeta.Agamemnon je napisao/la:Jaoo mozes ti i bolje.arelinho je napisao/la:Miroslav Stevanovic potpisao za Slobodu.
![]()
![]()
Sloboda mu je ponudila svoje uslove,momak je izabrao Zelju.I jbg sta je tu smijesno svega ti.![]()
Sretno vam sa njim.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.