FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako u svakom slucaju mozemo osvojiti titulu, zasto onda ne uigravati igrace koji ce ostati?
P.S. Bekric ni u kojem slucaju nije zasluzio da se pljuje. Svejedno hoce li ostati.
Samir Bekric jedan je od nas!
P.S. Bekric ni u kojem slucaju nije zasluzio da se pljuje. Svejedno hoce li ostati.
Samir Bekric jedan je od nas!
ma sa ovakvom ekipom (još ako bekrić bude škartiran) nama je slabe fajde i da budemo nosioci. ja mislim da je on u formi najbolji i najkompletniji igrač lige, njega se ne smijemo lako odreći i na njemu ne bi baš trebalo trenirati strogoću...a izgleda da se to dešava. niko sretniji od mene da je on stvarno opet dobio udarac i da je lakše povrijeđen (ružno zvuči), ali mislim da nije to u pitanju.
Sta vam je ljudi kakav crni ugovor i produzavanje... bekric je povrijedjen odnosno nije 100% spreman.. mozda zaigra u prijedoru nije jos sigurno...
I Bekricu niko ne smije rijeci reci momak voli Želju i pravi je Manijak i tu nema price, kad je mogao otici negdje za tri puta jacu platu nego u Želji, nije, vec je ostao tu upravo zbog Nas i Želje. SAMIR BEKRIĆ JEDAN JE OD NAS!!!!
I Bekricu niko ne smije rijeci reci momak voli Želju i pravi je Manijak i tu nema price, kad je mogao otici negdje za tri puta jacu platu nego u Želji, nije, vec je ostao tu upravo zbog Nas i Želje. SAMIR BEKRIĆ JEDAN JE OD NAS!!!!
Vi pricate o Bekricu, dok Sarajevo vodi u Sirokom...Umjesto da rijesimo pitanje prvaka, mi ih drzimo u zivotu i ne bi me cudilo da ispustimo prednost kada smo glupi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nema razloga za brigu, drži ih sreća uz koju najviše mogu do boda, Široki pokazao puno više.amerosm je napisao/la:Vi pricate o Bekricu, dok Sarajevo vodi u Sirokom...Umjesto da rijesimo pitanje prvaka, mi ih drzimo u zivotu i ne bi me cudilo da ispustimo prednost kada smo glupi.
nećemo mi ispustiti prednost. a za srednjeročne i dugoročne ambicije bekrić je krucijalan
Upravo tako....umjesto +6 da ostane bez obzira na današnju tekmu- da smo sinoc odradili posao, sad ce biti +4 samo.amerosm je napisao/la:Vi pricate o Bekricu, dok Sarajevo vodi u Sirokom...Umjesto da rijesimo pitanje prvaka, mi ih drzimo u zivotu i ne bi me cudilo da ispustimo prednost kada smo glupi.
Šta mi radimo na svom stadion ,kako prosipamo bodove i kako ih vracamo u život, to je poseba prica
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Bez obzira na današnju tekmu moglo je ostati +6.bluemania je napisao/la:Upravo tako....umjesto +6 da ostane bez obzira na današnju tekmu- da smo sinoc odradili posao, sad ce biti +4 samo.amerosm je napisao/la:Vi pricate o Bekricu, dok Sarajevo vodi u Sirokom...Umjesto da rijesimo pitanje prvaka, mi ih drzimo u zivotu i ne bi me cudilo da ispustimo prednost kada smo glupi.
Šta mi radimo na svom stadion ,kako prosipamo bodove i kako ih vracamo u život, to je poseba prica![]()
cccccc
A s obzirom na današnju tekmu može biti i +7.
Treba pričekati kraj, tri poluvremena nesreće ovog vikenda su previše.
je li ima linka ?DukeOfWellington je napisao/la:Bez obzira na današnju tekmu moglo je ostati +6.bluemania je napisao/la:Upravo tako....umjesto +6 da ostane bez obzira na današnju tekmu- da smo sinoc odradili posao, sad ce biti +4 samo.amerosm je napisao/la:Vi pricate o Bekricu, dok Sarajevo vodi u Sirokom...Umjesto da rijesimo pitanje prvaka, mi ih drzimo u zivotu i ne bi me cudilo da ispustimo prednost kada smo glupi.
Šta mi radimo na svom stadion ,kako prosipamo bodove i kako ih vracamo u život, to je poseba prica![]()
cccccc
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Široki je rinaka koja ne može pogoditi gola iz strogih šansi, isfulali su svoje i kazna naravno....gotovo je ovdjeDukeOfWellington je napisao/la:Bez obzira na današnju tekmu moglo je ostati +6.bluemania je napisao/la:Upravo tako....umjesto +6 da ostane bez obzira na današnju tekmu- da smo sinoc odradili posao, sad ce biti +4 samo.amerosm je napisao/la:Vi pricate o Bekricu, dok Sarajevo vodi u Sirokom...Umjesto da rijesimo pitanje prvaka, mi ih drzimo u zivotu i ne bi me cudilo da ispustimo prednost kada smo glupi.
cccccc
+4 je sad, s tim što naredno kolo mi idemo u Prijedor, a oni docekuju Travnik.
Vrlo lako može biti na kraju narednog kola +1....e onda cemo se kolektivno prisjecati mame Antoloviću i Adiloviću, kad naknadna pamet proradi
Zadnja izmjena: bluemania, dana/u 21 apr 2013, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Idi na temu FK Sarajevo, tamo ima linkova, ja gledam na TV-u.AsharaK je napisao/la: je li ima linka ?
-
IVICA OSIM
- Kontakt:
ohanite i ogulite jabuku. a naročito po pitanju antolovića, i ako uzmemo da je ovo od juče -2 boda momak je u ovoj polusezoni spasio mnogo više.
2:1 za siroki, ekspresno. promisli bar 2 puta prije nego sto nesto napises, samo gluposti valjas.bluemania je napisao/la:Široki je rinaka koja ne može pogoditi gola iz strogih šansi, isfulali su svoje i kazna naravno....gotovo je ovdjejer im Sarajevo više nece dati toliko šansi, a mogu samo zabiti još koji gol.
+4 je sad, s tim što naredno kolo mi idemo u Prijedor, a oni docekuju Travnik.
Vrlo lako može biti na kraju narednog kola +1....e onda cemo se kolektivno prisjecati mame Antoloviću i Adiloviću, kad naknadna pamet proradi
P.S. opsada gola sarajeva, kordic dominira...
Zadnja izmjena: SB90, dana/u 21 apr 2013, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Sasa Kajkut pitarima tabut!
+7.Mijenja se temperatura!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
i da bude 2-3 danas, nemaju oni ni damu ni kvaliteta da nas stignu. i zato je priča o najboljem igraču lige bitnija od te njihove utakmice...
Hahha, šta im rade ljudi 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.