Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Tribalian
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Tribalian » 13 mar 2015, 14:05

DrustveniParazit je napisao/la:
Zar misliš da će neko ko dnevno milione zarađuje (farmaceutska industrija) jednostavno prestati s tim? Boli njih ku*ac za nekim ko umire, njima su pare bitne burazeru. Kakav moral kakve pi*ke mater'ne.
Usput, ja nikad nisam čuo da je neko koristio ulje a da se nije izliječio to jest da mu nije pomoglo.
Ko ima vremena nek procita ovo

" onclick="window.open(this.href);return false;{%22756432667796975%22%3A777575062323600}&action_type_map={%22756432667796975%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[]
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 mar 2015, 14:17

Cartman je napisao/la:Ma evo sve je vise legalno. Pomaze to sigurno za neke stvari, ali ljudi i pretjeruju. I ove konspiracije o farmaceutskoj industriji su gluposti, rak i ostale te bolesti kostaju drzave milijarde svake godine. Eto neko ce imat lijek za rak, a nece da ga podjeli. Ni moralno ni financijski nema veze s pameti.

A vjerujem ja da je njemu to pomoglo, problem je sto se mora dokazat da nesto pomaze vecini da bi to postalo lijek i nesto sto bi doktori preporucili. Nekom i kemoterapija nema efekta, ali zato velikoj vecini ima. Sve se to mora ispitat milijardu puta, jer zivoti su u pitanju. Treba sve to probat, samo ne volim ove sto glume naucnike preko interneta i sire neke konspiracije. Evo vidis sta su kreteni napravili sa ovim pizdarijama o vakcinama. Sada se vracaju neke bolesti kojih je se Evropa bila rijesila, ili dodje epidemija **** ospica. :facepalm:

A dodje yebeni Torabi i napuni Zetru 20 puta. Zato naucnicima i doktorima ne vjeruju (ne samo u BiH, Amerika je prva po tome). :silent:
Zar misliš da će neko ko dnevno milione zarađuje (farmaceutska industrija) jednostavno prestati s tim? Boli njih ku*ac za nekim ko umire, njima su pare bitne burazeru. Kakav moral kakve pi*ke mater'ne.
Usput, ja nikad nisam čuo da je neko koristio ulje a da se nije izliječio to jest da mu nije pomoglo.
A je li tebi jasno kakve pare se mogu zaradit da pronadjes lijek za rak? Je li ti jasno da bi ta kompanija dobila milijarde i milijarde i beskonacno bi zaradjivala. Vise od bilo cega drugog.

I ko su ti ljudi strasni sto gledaju da umire svijet? Znaci hiljade i hiljade doktora, naucnika, direktora i ko vec ne zna za to, i eto od dragosti gledaju da neke umire. Gluposti ciste bez ikakvih dokaza. Daj dokaze (sa relevantnih stranica), pa cemo pricat. Nemas ih, niti ih ima bilo ko drugi.

Naravno da to ulje ne pomaze svakom, niti je definitivno dokazano da pomaze vecini. Istrazuje se, pa cemo da vidimo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 mar 2015, 14:23

[youtube][/youtube]

Gdje je onaj legenda? Kaze curlika trazi bogatog, lijepog i seksualno iskusnog momcinu. Evo ti prilika. :bih:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 mar 2015, 14:34

Citam danas najkurioznije povrede u svijetu fudbala i naleti na ovog genijalca:
Darius Vasel - Bivši napadač Engleske Vasel zaradio je infekciju kada mu je uklonjen deo nokta, pošto je pokušao da iscedi krv iz žulja na svom stopalu pomoću bušilice.

:urnebes:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 mar 2015, 15:07

Samo za mog druga @Triba :P
[youtube][/youtube]
ovo je objavljeno prije 9-10 godina
[youtube][/youtube]
a ovo 2011.

Jednostavno Mladen Marić :kafa:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 13 mar 2015, 15:07

Tribalian je napisao/la:
Ko ima vremena nek procita ovo

" onclick="window.open(this.href);return false;{%22756432667796975%22%3A777575062323600}&action_type_map={%22756432667796975%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[]
A treba baš dosta vremena. :rol:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 mar 2015, 15:50

[youtube][/youtube]

Klasik. :njanjanja:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 13 mar 2015, 16:21

Bosniacum Lilium je napisao/la: Jednostavno Mladen Marić :kafa:
Prič'o je on i u stilu 'Zamislite da VB dozvoli referendum o otcjepljenju Škotske.', zanima me kako bi se sad očitov'o o tome :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 mar 2015, 17:42

mac,mac :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 13 mar 2015, 17:57

arelinho je napisao/la:[youtube][/youtube]

:tokralju: :tokralju:
:lol:

ova mi je najjača

[youtube][/youtube]

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 13 mar 2015, 18:09

I tako lukavi latin Dragan Čović prevede Bakira žednog preko vode. Bakire, yebem i tebe i tvoje pregovaračke "vještine". Dobio izbore i onda to sve bacio niz vodu, to jeste najjace resore predao ljigavom čovketu. Bezmudbegović.

@DukeOfWellington, može li tvoj osvrt na formiranje vlasti?
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 mar 2015, 18:16

legenda reala je napisao/la:mac,mac :P
:bih: :bih:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 13 mar 2015, 18:37

JackTheStripper je napisao/la:I tako lukavi latin Dragan Čović prevede Bakira žednog preko vode. Bakire, yebem i tebe i tvoje pregovaračke "vještine". Dobio izbore i onda to sve bacio niz vodu, to jeste najjace resore predao ljigavom čovketu. Bezmudbegović.

@DukeOfWellington, može li tvoj osvrt na formiranje vlasti?
Ima par stranica unazad na ovoj temi, juče sam napisao šta mislim o tome. Piše i zašto mislim da je uradio to o čemu ti govoriš.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 mar 2015, 18:40

DukeOfWellington je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la: Jednostavno Mladen Marić :kafa:
Prič'o je on i u stilu 'Zamislite da VB dozvoli referendum o otcjepljenju Škotske.', zanima me kako bi se sad očitov'o o tome :D
Nisam to upratio, iskreno nisam ni ispratio to oko referenduma Škotske, samo sam vidio da su ostali dio UK :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 13 mar 2015, 18:45

To je bilo u stilu kako zapadnoeuropske 'demokrate' organizuju referendume širom svijeta, a kod njih ništa ne može, pa navodi sad Belgiju, Španiju, pa ove, pa one, i naravno UK. Ali veliki demokrata David Cameron udario mu je pljusku :tralala:

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 13 mar 2015, 18:58

Donnie Darko je napisao/la:[youtube][/youtube]

Nikada zaboravljen nećeš biti direktore univerzuma :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Kakvi su ovo zvukovi jbte? Pocele mi se macke oko stana okupljati.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 mar 2015, 19:12

" onclick="window.open(this.href);return false;
1946

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 mar 2015, 19:48

Bosniacum Lilium je napisao/la:Samo za mog druga @Triba :P
[youtube][/youtube]
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Covek koga cenim ! Iako se cesto ne slazem sa njim, ali uz Kresimira Misaka jedini zurnalista ( uz naravno jos nekoliko njih iz Srbije koji nisu poznati sirem spektatorijumu) kojeg zaista postujem , ali zaista bez ikakve rezerve ! Najveci neprofesionalci na ovim prostorima ( uz neke iz Srbije i Hrvatske) su oni sa one FACE TV, kakvih onde sabana ima , da nisam video ne bih poverovao nikad. :roll:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 13 mar 2015, 19:48

Head je napisao/la:
strasno sviju mi :cry: :cry:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 13 mar 2015, 19:51

Tribalian je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Samo za mog druga @Triba :P
[youtube][/youtube]
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Covek koga cenim ! Iako se cesto ne slazem sa njim, ali uz Kresimira Misaka jedini zurnalista ( uz naravno jos nekoliko njih iz Srbije koji nisu poznati sirem spektatorijumu) kojeg zaista postujem , ali zaista bez ikakve rezerve ! Najveci neprofesionalci na ovim prostorima ( uz neke iz Srbije i Hrvatske) su oni sa one FACE TV, kakvih onde sabana ima , da nisam video ne bih poverovao nikad. :roll:
Nije Face TV nego Space TV :urnebes:

Urbana legenda je da su krali signali za jednu tekmu repke BiH a druga isto legenda je da su jednom prilikom pustili stream.

Koliko se sjecam ista tekma je u pitanju :rol: :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 17 gostiju.