FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

bluemania
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bluemania » 21 apr 2013, 20:45

bagrcavi je napisao/la:
bluemania je napisao/la:Bagrcavi, Buu i SB90....zapamticu vam ovo pljuvanje, ismijavanje i ponižavanje ;) nema problema
Samo vam je to na pameti :oops: :oops: i to prema bratu željovcu...puuuuu :oops:
Brat Željovac će podržati klub i igrače koji nose sveti dres u bilo kojoj situaciji, a ne ovako jedva dočekao da popljuješ.A konkretno Adilović i Antolović su nam donijeli ove sezone puuuuno puno bodova. ;)

slika
Ti mene brate, nisi dobro shvatio Boga mi.

Znaci, ja ne mrzim niti jednog igraca Želje, Bože sacuvaj :shock:

Samo po zaslugama hvalim i velicam kad igraju i pobjeđuju, a kritikujem kad griješe i gube.
Jbg Antolović je poklonio doslovno gol Čeliku i šta treba reci onda?? da je bio dobar :?: :shock: pa nije brate, izvini, ali nije :!:
Adilović se rapsravlja 5 minuta sa Bogijem ko ce pucati penal, cas jedan uzme loptu, cas drugi i na kraju promaši penal koji bi vjerovatno znacio 3 bitna boda.
Imam pravo da ih kritikujem nakon loših poteza.
I još nešto, uvijek sam hvalio Adilovića, cak ga branio kad su ga mnogi drugi napadali i vrijeđali :!: :!: (prva sezona kad je tek došao) zauzimao se za njega ko da sam mu advokat, govorio proradice sa golovima itd....pa jbg onda, imam pravo ga ponekad i kritikovati, ako cemo pošteno
Šta hoces da kažeš?? da su oni sveci koji se ne smiju kritikovati cak i nakon ociglednih grešaka.
Nemoj zahebavati
Zadnja izmjena: bluemania, dana/u 21 apr 2013, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 apr 2013, 20:49

Ja bih samo da se prisjetimo svi skupa jedne od slika koje su pitari postavljali u jesenjem dijelu prvenstva kada su bili "sampioni" svemira, a danas se bore da ostanu na 2. mjestu:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

slika

P.S. Bluemania, i najbolji grijese, pa to nije razlog da se ospe paljba, ebo gresku, bice ih jos puno... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 21 apr 2013, 20:52

TheGreatest10 je napisao/la: Malenima još pure treba da bi bili u rangu sa nama, i po meni ne zaslužuju drugu poziciju - Široki i Borac su puno bolji u ovom trenutku ;)
Zaboravljaš da se sezona igra od augusta, gdje su tad bili Borac i Široki? Mi imamo 7 bodova ispred drugog i 10 ispred trećeg zato što smo igramo konstantno. Osim toga, nismo uvezali dva poraza ove sezone (za razliku od ostalih). Koga briga što Borac i Široki igraju super u aprilu, liga se ne igra samo u aprilu. Sarajevo za ovo 23 kola zaslužuje drugu poziciju, a da li će je zaslužiti nakon 30 to ćemo da vidimo.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 21 apr 2013, 20:55

Neko je prije par dana predlagao da se napravi zastava...
Povodom ovoga...
slika
Evo možda vam se svidi ovaj grb, meni odlično izgleda.
slika
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 apr 2013, 20:56

Nema nista od toga, 2 lika se javila... Smijesno...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 21 apr 2013, 21:00

@baja_zvjerka
svaka cast, kako me nasmija samo... :lol:
jedino jace od te slike su im parole na derbiju, jos se tome mogu smijati. :lol:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 apr 2013, 21:09

tu i tamo je napisao/la:@baja_zvjerka
jedino jace od te slike su im parole na derbiju, jos se tome mogu smijati. :lol:
Pa nemoj tako, grad je njihov, mi to znamo... :lol: :lol: :lol:

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 21 apr 2013, 21:09

DukeOfWellington je napisao/la:
TheGreatest10 je napisao/la: Malenima još pure treba da bi bili u rangu sa nama, i po meni ne zaslužuju drugu poziciju - Široki i Borac su puno bolji u ovom trenutku ;)
Zaboravljaš da se sezona igra od augusta, gdje su tad bili Borac i Široki? Mi imamo 7 bodova ispred drugog i 10 ispred trećeg zato što smo igramo konstantno. Osim toga, nismo uvezali dva poraza ove sezone (za razliku od ostalih). Koga briga što Borac i Široki igraju super u aprilu, liga se ne igra samo u aprilu. Sarajevo za ovo 23 kola zaslužuje drugu poziciju, a da li će je zaslužiti nakon 30 to ćemo da vidimo.
To je moje mišljenje da su te ekipe bolje od malenih. Ali to i nije toliko bitno, bitna je razlika od +7 bodova i mirnije gostovanje u Prijedoru za razliku da je +4 ;)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora

U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 apr 2013, 21:11

E **** ga sad, svi bi da prave neke transove i zastave.Ne ide to tako raspitajte se malo...
DRUG NEBI TI PUNCA

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 21 apr 2013, 21:16

bagrcavi je napisao/la:E **** ga sad, svi bi da prave neke transove i zastave.Ne ide to tako raspitajte se malo...
Neko ovdje želi pare oprati...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 21 apr 2013, 21:21

malo sam se brinuo nakon kiska protiv Celika ali stvarno nemoguce biti na drugom mjestu pored pitara, jednostavno se bore za tu drugu poziciju i ne zanima ih titula, tako da ce se do kraja i boriti za nju, ali sada s Borcem.
Baja_Zvjerka je napisao/la:
tu i tamo je napisao/la:@baja_zvjerka
Pa nemoj tako, grad je njihov, mi to znamo... :lol: :lol: :lol:
joj ta je posebna, ja mislim samo da su kojim slucajem do kraja razvukli tu parolu pisalo bi "...Delije sever"
elem

o stvarno sam primjetio da su se navijaci Zelje poceli malo nervirati nakon 4 godine rahatluka...
prvo Zrinje, pa Celik.. :shock:
i onda skontam pa Boze dragi tako je pitarima jos od Zubana, a da ne pricam o ove zadnje 4 sezone ...
pa skontam, kako sam sretan.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 21 apr 2013, 21:27

Za sve ti hvala Amare

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... vala-amare" onclick="window.open(this.href);return false;

White shoes never lose !

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 21 apr 2013, 21:35

ipetm je napisao/la:Za sve ti hvala Amare

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... vala-amare" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad bi nekim ludim slucajem imao opciju birati da Želju vodi Ferguson ili Murinjo - izabrao bi opet neponovljivog Osim Amara 8-)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 apr 2013, 21:42

Sinoc sam malo iznerviran bio posle utakmice al kad vidim kako igra konkurencija, ma mi smo za njih barcelona.
amar amar osim osim

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 21 apr 2013, 21:43

Ma u biti loši smo mi, ali svi ostali su grozni. Istina imali smo bruku pehova, zbog toga odbrana Duple će biti mnogo slađa... :)

White shoes never lose !

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 21 apr 2013, 21:45

Moze li neko potvrditi da li je onaj majmun sto je skinuo dres Srletu dobio makar kvalitetne batine i koja je uopce uloga onih kobajagi zastitara?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 21 apr 2013, 21:47

bluemania je napisao/la:
ipetm je napisao/la:Za sve ti hvala Amare

Kad bi nekim ludim slucajem imao opciju birati da Želju vodi Ferguson ili Murinjo - izabrao bi opet neponovljivog Osim Amara 8-)
znas kako Ciro Blazevic kaze,
"da se Ferguson rodio u Travniku(ko Ciro), on nebi ni do Turbeta stigo... "
tako nesto :lol:

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 21 apr 2013, 21:47

Razni će ga kritikovati zbog nedostatka uspjeha u Europi. Ali čemu žurba ? Uzmemo li u obzir da je njegov otac Ivica Osim, legenda bosanskohercegovačkog fudbala sjeo na klupu Plavih 1978. godine a 1985. ga doveo do polufinala Kupa UEFA, treba se samo dati vremena Gospodaru Familije. Uz njegov pristup fudbalu, životu i svemu ostalom, ne sumnjamo da će i taj segment uspjeha izostati. Ako i izostane, u što čisto sumnjamo, ne treba ga osuditi na linč. Ponavljamo, on je taj koji je zaslužan što u vitrinama FK Željezničar stanuju brojni trofeji i on je zaslužan što opet hiljade ljudi puni ponosa zapjevaju: Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...

Ovaj dio mi se najvise svida. Po ovome sada je 1982 (od pocetka drugog mandata 2009 - 2013), tako da za tri godine, igramo polufinale Lige Prvaka. :mrgreen:
Malo sale, naravno.. :D :D

Ako uopste udemo u grupne faze od nekih UEFA takmicenja, bice veliki podvig.. :D

@alan ford 26 - Bravo, takoder me zanima ko je frajer? Pricalo se da je pitam, mada cisto sumljam u to. Da li je uopste na kraju sage vracen Stanicu dres ili ne neko iz mase uzeo kada su ovog krenuli mlatiti?

@@baja_zvjerka - Dakle, zvanicno ovo sada zastava nece moci proci? Hvala

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 21 apr 2013, 21:52

alan ford 26 je napisao/la:Moze li neko potvrditi da li je onaj majmun sto je skinuo dres Srletu dobio makar kvalitetne batine i koja je uopce uloga onih kobajagi zastitara?
dobio je on fine batine....
misli mda je vracen na kraju dres i da se sve smirilo...
ma stoje ko kipovi jbg za 400-500km bolje im je da jos prodju bez ozlijeda..jbg nazalost u takvoj su situaciji
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 21 apr 2013, 22:00

Southboy je napisao/la:
alan ford 26 je napisao/la:Moze li neko potvrditi da li je onaj majmun sto je skinuo dres Srletu dobio makar kvalitetne batine i koja je uopce uloga onih kobajagi zastitara?
dobio je on fine batine....
misli mda je vracen na kraju dres i da se sve smirilo...
ma stoje ko kipovi jbg za 400-500km bolje im je da jos prodju bez ozlijeda..jbg nazalost u takvoj su situaciji
Hvala drug, iskreno se nadam da je prosao sa tezim tjelesnim povredama i da se nikad vise ne pojavi
na Grbavici. Pa jbt odakle nekome tolika sloboda da udjes na teren i skines dres da igraca. I ko ce zastiti igraca u takvoj situaciji?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, OzmoodPinglewood i 44 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []