San Antonio Spurs
Re: San Antonio Spurs
Sta reci za Manua, a da vec receno nije. Lijepo izgleda dres gore pored Timija. Jos fali Tony.
A tekma je u drugom planu.
A tekma je u drugom planu.
Zadnja izmjena: YaSSaL, dana/u 29 mar 2019, 10:10, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca trojka ikad. Kakvi ljudi. 

I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Veceras HOU da mlatne SAC i mozemo gladit' mu*a zadnjih 6 tekmi.
Eto ga, playoff 22. godinu zaredom.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Veliki je uspjeh plasman u PO 22.sezonu zaredom,posebno ako se ima u vidu konkurencija na Zapadu.
Ovaj roster nikako nije kompletan,ima dosta mana,a kad se povrijedio Murray na pocetku sezone,mislim da smo svi imali malo nade za PO.Medjutim,Popova genijalnost,Whiteov nevjerovatan napredak,te fantasticna hemija u ekipi predvodjena LMAom i DDRom doprinijela je ovom rezultatu.
Na to sve,cak imamo sansu da izborimo i neku pristojnu poziciju,iako te ne treba biti prioritet.
Prioritet treba biti da nas niko ne izbaci lako,bas niko.Vise utakmica znaci razvitak bolje hemije,te vise iskustva za mlade igrace.
Kako je buducnost svijetla,a prognozirali su godine rebuildinga!!

Ovaj roster nikako nije kompletan,ima dosta mana,a kad se povrijedio Murray na pocetku sezone,mislim da smo svi imali malo nade za PO.Medjutim,Popova genijalnost,Whiteov nevjerovatan napredak,te fantasticna hemija u ekipi predvodjena LMAom i DDRom doprinijela je ovom rezultatu.
Na to sve,cak imamo sansu da izborimo i neku pristojnu poziciju,iako te ne treba biti prioritet.
Prioritet treba biti da nas niko ne izbaci lako,bas niko.Vise utakmica znaci razvitak bolje hemije,te vise iskustva za mlade igrace.
Kako je buducnost svijetla,a prognozirali su godine rebuildinga!!

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Imas 2 dana pauze.ljudi na b2bu i odigras pateticnu utakmicu.Izgleda da se takmicimo s OKC ko ce na GS.
Kad vidis ovakvu tekmu, bude ti svejedno na koga cemo.
Onog sudiju koji je iskljucio Pop-a treba odstraniti iz lige zbog onakvih vezanih odluka, koje su u najmanju ruku retardirane. A jel' ono isti onaj sudija koji je "slucajno" presao preko Nurkica i zakacio mu nogu?
Onog sudiju koji je iskljucio Pop-a treba odstraniti iz lige zbog onakvih vezanih odluka, koje su u najmanju ruku retardirane. A jel' ono isti onaj sudija koji je "slucajno" presao preko Nurkica i zakacio mu nogu?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma jasta je.Isti onaj debil.One odluke su bile uzasne.
Jedva nekako. Losa odbrana opet.
Tri stvari vrijedne pomena nakon DEN:
1. Popove 63 sekunde.
2. Walkerove minute.
3. Popov upad na Maloneov interview poslije.
1. Popove 63 sekunde.
2. Walkerove minute.
3. Popov upad na Maloneov interview poslije.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Strasno je sta sudije rade zadnje 2 tekme.Nisu to neke velike greske,ali ne vide ocigledne stvari i nista ih ne zanima.Sinoc Popu dadose tehnicku jer je zvao TO,a sudija to nije skontao.
Nakon toga je Pop poludio,jer mu je dao bzv tehnicku.
Lonnie je sve bolji.Ima da pokida na SLu.
Nakon toga je Pop poludio,jer mu je dao bzv tehnicku.
Lonnie je sve bolji.Ima da pokida na SLu.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zvanicno je potpisan Motiejunas.Dobar potpis kao 3.visoki,s obzirom da Eubanks ne moze igrati u POu.
Da se jos jednom dotaknem Walkera sinoc.Bas sam ostao impresioniran,a igra je jednim dijelom bila protiv DEN startera.
Samo vidjeti ovo
Nevjerovatna atletika.Cak i DEN klupa skace u jednom momentu.
Da se jos jednom dotaknem Walkera sinoc.Bas sam ostao impresioniran,a igra je jednim dijelom bila protiv DEN startera.
Samo vidjeti ovo

Nevjerovatna atletika.Cak i DEN klupa skace u jednom momentu.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Veceras Belinelli ne igra.Ima problema sa kukom.
Trebalo da bi ocekivati da Lonnie upadne u rotaciju i zbog toga i zbog odlicne igre protiv DEN.
Trebalo da bi ocekivati da Lonnie upadne u rotaciju i zbog toga i zbog odlicne igre protiv DEN.
Neocekivano lagana pobjeda. Odlicna timska partija. I za nas totalno netipicnih 77 u prvom poluvremenu.
Jos dvije tekme zagrijavanja.
Jos dvije tekme zagrijavanja.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bitna pobjeda sinoc i mogu slobodno reci da je opet sve u nasim rukama,kad je u pitanju borba za 6.,7. i 8.poziciju.
Tome je svakako pridonio poraz LAC i sada im preostaje gostovanje GSu,te domaci mec protiv UTA.
OKC ima jos gostovanja MIN i MIL,te docekuju HOU.
S druge strane,mi sutra idemo CLE,te docekujemo DAL.
Bitno je uci max.skoncentrisan u ova 2 meca,pogotovo protiv CLE,koji nas je i u SA nedavno namucio i igraju stvarno dobro.
Tome je svakako pridonio poraz LAC i sada im preostaje gostovanje GSu,te domaci mec protiv UTA.
OKC ima jos gostovanja MIN i MIL,te docekuju HOU.
S druge strane,mi sutra idemo CLE,te docekujemo DAL.
Bitno je uci max.skoncentrisan u ova 2 meca,pogotovo protiv CLE,koji nas je i u SA nedavno namucio i igraju stvarno dobro.
Lomim se u vezi tih pozicija. Vecinom nemam ocekivanja velika za playoff, pa mi svejedno koji cemo biti. A onda mi naleti period kad se fol nesto nalozim, pa kazem "daj sve osim GSW".
Ne znam...
Ne znam...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma nemam ni ja ocekivanja,ali bolje je da serija duze traje,da bude pritiska,ocekivanja itd.Sve je toniskustvo koje je znacajno za razvoj igraca.
Zato ne bih volio GS,a sto se tice prolaska dalje,tesko je to ocekivati,ko god to bio,s obzirom na to kako igramo u gostima.
Zato ne bih volio GS,a sto se tice prolaska dalje,tesko je to ocekivati,ko god to bio,s obzirom na to kako igramo u gostima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.