masovno se pise i komentira. narocito je dobro propracen u hrvatskim, mada i srpski mediji ne zaostaju sa informacijama i sitnicama, u i oko dzeke.
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/video- ... 32163.aspx
nece,
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
sad citam komentare iz b92 stranice, neki su stvarno debili!!cole-ch je napisao/la:edin je zatalasao duhove sa prostora ex-yuge...![]()
masovno se pise i komentira. narocito je dobro propracen u hrvatskim, mada i srpski mediji ne zaostaju sa informacijama i sitnicama, u i oko dzeke.
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/video--jedino-modric-i-mijatovic-opravdali-ulozeno-edin-dzeko-najskuplji-u-povijesti-regije-/532163.aspx
nece,vest je sa hr stranice koja nosi naziv grupe pokojnog davorina.
Vidi, vidi sto smo zabrinuti za prcenje? A da mozda tebe jarane ne prchi sve ovo sto se desava oko Dzeke posto si tvrdio da nikada nece nista biti od njega? Joj sto vas citam, ko otvoren bukvar.kimbo je napisao/la:Pr.cite li vi ista?? Samo visite na forumu !!!!!!
slazem se ..zaista strasan igrac tu vise sumnje nema....EDIN JE NAJBOLJI CENTARFOR NA SVIJETU....VOLI TE BOSNA TVOJ DZEKOOO,I NIKAD TE MI TVOJI BOSANCI NECEMO IZDAT POD CIJENU ZIVOTA HVALA TI STO NAS OVAKO PREDSTAVLJAS U SVIJETU... KRALJU SAMO NAPRIJEDDD NAJBOLJI SII...OTNYS_YNWA je napisao/la:U kakvog igraca je Edin stasao, fascinantno.
Joj kralju,mogu sebi kupiti 10 dresova na vaseru kad bude.thenaturalone je napisao/la:Jbt srce mi ko Trebevic, jucer mi neki gosti dosli, vecinom zensko drustvona ftv-u bio prilog o Dzeki, samo cujes "pojacaj pojacaj" i nastade muuk.
Nema sumnje, sve nas je ucinio ponosnim, City je dobio veliku armiju navijaca, a ja uskoro i dres
http://shop.mcfc.co.uk/stores/mancity/p ... l=NLTWEN3H
Stavite broj 10 i napisite Dzeko
Cijena 55 funti

E sto jest jest.thenaturalone je napisao/la:Mozes kralju ali fuseraj, meni to nije to, prezime dijamanta mora biti na originalnom i kvalitetnom materijalu
Stižu za nekih sedam dana. Treba još malo sačekati da se u prodaju pusti zvanični Džekin dres.OTNYS_YNWA je napisao/la:I za koliko stizu dresovi, da narucim jedan ?
Virtu4l je napisao/la:Stižu za nekih sedam dana. Treba još malo sačekati da se u prodaju pusti zvanični Džekin dres.OTNYS_YNWA je napisao/la:I za koliko stizu dresovi, da narucim jedan ?
Jesi vidio momčine kako upada, mala mu ona vrata na svlačionicama.Kemo je napisao/la:prejak je ovaj snimak sa prvog treninga
Ne sekiraj se za carinu, mom drugu stigao za 3 dana dres Bayerna ali je platio onu brzu postu, obicnom postom stigne za 7 dana ( znam jer kupujem parfeme iz UK ) i posiljka je dzabalesku.RKO je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Stižu za nekih sedam dana. Treba još malo sačekati da se u prodaju pusti zvanični Džekin dres.OTNYS_YNWA je napisao/la:I za koliko stizu dresovi, da narucim jedan ?
Neznam gdje ti procita za 7 dana,pise za inostranu 3-10 ali ne pise gdje sve dostavljaju,potencira se UK i britanska vojska.Racunaj da moras platit dostavu,neznam kolika je mozda i pise ako se regas i carinu i pdv.Tako da ce kostat pofino,pogogtovo sto ovi na carini deru kako im se cefne.
Trebao bi dres biti u Umbro shopovima za mozda mjesec dana ako ne kod nas onda u Hrvatskoj
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, bvsic, dzekooooTz, GoldenLilies, Jegres, Mostarska i 109 gostiju.