Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Dakle Spahic ce igrat protiv Israela. Najzad da i Susic uradi nesto dobro.
Salu na stranu, voljeli ovdje neki Spahica ili ne, ali potreban nam je zestoko za ovu veoma bitnu utakmicu.
Protiv Belgije smo se veoma jako kolektivno branili, pa je to sa Hadzicem pozadi jos proslo, protiv Israela ocukujem ofanzivniju postavu i nacin igre, tu ce defenziva biti cesce ostavljena sama, a tu nam treba iskusan stoper. Bicakcic/Spahic, ili Sunjic/Spahic, kako god.
Isto tako ce biti bitno, dali ce Salihovic do tada zaigrati.
Salu na stranu, voljeli ovdje neki Spahica ili ne, ali potreban nam je zestoko za ovu veoma bitnu utakmicu.
Protiv Belgije smo se veoma jako kolektivno branili, pa je to sa Hadzicem pozadi jos proslo, protiv Israela ocukujem ofanzivniju postavu i nacin igre, tu ce defenziva biti cesce ostavljena sama, a tu nam treba iskusan stoper. Bicakcic/Spahic, ili Sunjic/Spahic, kako god.
Isto tako ce biti bitno, dali ce Salihovic do tada zaigrati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Mene zivo interesuje sto nas je Spahic izlevatio zbog povrede, jer je ocito velika laz bila. Da li pritisak kluba ili on zeli da izlevati Leverkusen za novi ugovor, posto je vrijeme da produzi novi.
Veceras je ponovo bio neprikosnoven i svaka prica o nekakvoj povredi je prica u prazno.
Veceras je ponovo bio neprikosnoven i svaka prica o nekakvoj povredi je prica u prazno.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- invincible1921
- Kontakt:
Nije da sam zauzeo neciju stranu, ali ono sto argon napisa niko nema dokaz da je fraer bio u zenici uopsteemir79 je napisao/la:Mene zivo interesuje sto nas je Spahic izlevatio zbog povrede, jer je ocito velika laz bila. Da li pritisak kluba ili on zeli da izlevati Leverkusen za novi ugovor, posto je vrijeme da produzi novi.
=\_1921_/=
- Juventinisimo
- Kontakt:
Bojim se da se ne povrijedi do Izraela...nece biti nikakvo cudo...nece Gazija na zid placa... 
PROTEST za ovo:
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
PROTEST za ovo:
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- DragonGirl
- Kontakt:
Stvar je u tome što Sejo nije igrao ni danas, a Safet do prekosutra treba poslati pozive, i iako će vjerovatno zaigrati do utakmice sa Izraelom, nisam baš ubijeđena da će ga pozvati, ne znam, voljela bih da griješimIsto tako ce biti bitno, dali ce Salihovic do tada zaigrati.
Mislim da se pozivi šalju dvije sedmice prije utakmice, tako da ima još 7 dana da se odluči.DragonGirl je napisao/la:a Safet do prekosutra treba poslati pozive
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DragonGirl
- Kontakt:
Koliko se sjećam, pročitala sam da je rekao nešto kao da ih mora poslati zaključno sa 26-im, a i koliko znam spisak će objaviti sad u ponedjeljak, ako griješim ispravite me...Virtu4l je napisao/la:Mislim da se pozivi šalju dvije sedmice prije utakmice, tako da ima još 7 dana da se odluči.DragonGirl je napisao/la:a Safet do prekosutra treba poslati pozive
Da. Vidim da je spisak za Vels i Belgiju objavio skoro tri sedmice ranije. Biće zanimljivo pratiti šta će ovaj put reći doktori iz Leverkusena.DragonGirl je napisao/la:Koliko se sjećam, pročitala sam da je rekao nešto kao da ih mora poslati zaključno sa 26-im, a i koliko znam spisak će objaviti sad u ponedjeljak, ako griješim ispravite me...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Emir dolazi na okupljanje i igrat' ćeVirtu4l je napisao/la:Da. Vidim da je spisak za Vels i Belgiju objavio skoro tri sedmice ranije. Biće zanimljivo pratiti šta će ovaj put reći doktori iz Leverkusena.DragonGirl je napisao/la:Koliko se sjećam, pročitala sam da je rekao nešto kao da ih mora poslati zaključno sa 26-im, a i koliko znam spisak će objaviti sad u ponedjeljak, ako griješim ispravite me...
Ako ne dođe, nosim tvoje ime na avataru mjesec dana
Kako sam upratila prošli mjesec, samo je SS poslao pozive tako rano, neki su "kasnili" i po sedmicu. Možda će i on sad biti 's rajom', pa sačekati još malo...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Znaci moja teorija i pretpostavka je bila tacna. Spahic garantovano nije niti bio u Zenici i sve je ovo bila jedna velika laz i podvala naseg selektora, saveza i bivseg nam kapitena. Kakva povreda kakvi bakraci. Ovdje jedino sto je povrijedjeno je neciji ego. Reprezentacija nam se pretvorila u cirkus i prciju pojedinaca.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Emir Spahić
Bio je u Zenici, teorija ti nije tacna.Aragon je napisao/la:Znaci moja teorija i pretpostavka je bila tacna. Spahic garantovano nije niti bio u Zenici i sve je ovo bila jedna velika laz i podvala naseg selektora, saveza i bivseg nam kapitena. Kakva povreda kakvi bakraci. Ovdje jedino sto je povrijedjeno je neciji ego. Reprezentacija nam se pretvorila u cirkus i prciju pojedinaca.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Re: Odg: Emir Spahić
Gdje je iti jedan dokaz za to? Novinari su visili pred kampom i slikali bukvalno svakog igraca. Zasto nema niti jedna Spahiceva slika?Goalgetter je napisao/la:Bio je u Zenici, teorija ti nije tacna.Aragon je napisao/la:Znaci moja teorija i pretpostavka je bila tacna. Spahic garantovano nije niti bio u Zenici i sve je ovo bila jedna velika laz i podvala naseg selektora, saveza i bivseg nam kapitena. Kakva povreda kakvi bakraci. Ovdje jedino sto je povrijedjeno je neciji ego. Reprezentacija nam se pretvorila u cirkus i prciju pojedinaca.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
P.S. Ovo je samo moja teorija, ne tvrdnja. Volio bih da me neko demantuje ali sa konkretnim argumentom.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Bio je Spahic i pricao sa Pilavom, sa ostatkom saveza nije htio pricati jer je ljut na njih kao i na Susica. Sto kolektivno nisu stali u njegovu odbranu.
1946
Re: Odg: Emir Spahić
Ma ubijedjen sam da tu nesto smrdi i da stvari nisu onakve kakve su predocene javnosti. Ko je u pravu a ko ne, ne bih ulazio u to.Head je napisao/la:Bio je Spahic i pricao sa Pilavom, sa ostatkom saveza nije htio pricati jer je ljut na njih kao i na Susica. Sto kolektivno nisu stali u njegovu odbranu.
Momčiluci, gdje je slika koja to dokazuje? Pa, valjda ste nešto naučili od majstora na onoj temi, pobogu. 
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
vrati se Spaha i budi najbolji igrač chifuta, kao onomad Francuske, Egipta, Nigerije ..
nemoj spaha dolazit djaba ces biti sudionik najveceg unistavanja reprezentacije .Opet ce u tebi trazit krivca opravdano ili ne.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: General505, Hightower, hurem, lol89 i 21 gost.