Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
izgleda malo sto se prepirete oko stranih klubova, sad ste poceli i oko država 
E jbg tek sad vidio haha..Dobar je Johnny,nedavno konobar slucajno tri kafe nesmotreno prosuo po nekom liku,zao mi momka bilo :pshzna je napisao/la:Gdje je onaj Narin, imal ga kad u Johnnyu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Imam ja broj od konobarice iz Johnnya,uzeli mi jarani na moj racun dok nisam bio sav svoj,al sumnjam da je napredna ta,nisam vidjao nilakvu naprednu,ova je bila normala :p
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sretan Pi dan svim predstavnicima matematičke vjeroispovjesti, i nama kojima je ovo jedino Pi što ćemo dobiti ovog mjeseca 
arogantni ološ koji je satro sve kulture kojima je vladao, ili nacisti koji su patentirali konc logore? hm dilema je zaista velika. ja ipak biram francuze.Otelo je napisao/la:Bolje dovesti Britaniju nego NjemackuUnofficialpage je napisao/la:Objavimo rat Njemačkoj i oni dođu ovdje da ratuju i mi se predamo, onoi nas zauzmu i onda uživamo k'o ljudi.
Ali moramo prije smanjiti uticaj @vojvode možda on prije objavi rat Britaniji pa oni dođu![]()
Ljepsi jezik, ljepsi stadioni, ma ljepse sve
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
samo bratska Njemačka dolazi u obzir, ove dokazane dušmanske zemlje tipa Britanije i Francuske treba ugasiti, a njihove pristalice u logor 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kakvi Kvislinzi.Okrećete leđa Kraljevini Švedskoj
Sramite se
Sramite se
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Vala britanci i njihove lordovske suge tipa owena ili koje smece vec ne ili djubrad francuzi na celu sa smradom miterandtom ne zna se ko je veci neprijatelj BiH bio(naravno Levy je iznimka) ,nijemci pak kad ostavimo po strani ww1 i 2 su u ovom nasem belaju odigrali najprijateljskiju ulogu od svih zemalja truhle Europe i ako nas neko mora poklopit a da to nisu Ameri onda nek budu Nijemci..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Na ranije pomenuti kamion marke MAN treba dodati i još poneku prikolicu koje će se po potrebi otkačiti da upute ljubitelje nekih drugih država na njihove omiljene lokacije, da ne kažu da su svi morali u Regensburg.
Zar vama nije bratska Rusija?legenda reala je napisao/la:samo bratska Njemačka dolazi u obzir, ove dokazane dušmanske zemlje tipa Britanije i Francuske treba ugasiti, a njihove pristalice u logor
@Narin Ma otici cemo jednom vala da dajemo jedan drugom nestrucne savjete. Mozemo npr zvati i Albinovica da nam se malo pohvali
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma džaba jarane, narod ovdje voli Njemačku i ti to ne možeš promjenitiDukeOfWellington je napisao/la:Na ranije pomenuti kamion marke MAN treba dodati i još poneku prikolicu koje će se po potrebi otkačiti da upute ljubitelje nekih drugih država na njihove omiljene lokacije, da ne kažu da su svi morali u Regensburg.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ko spominje mijenjanje? Ako hoćeš bolje mjesto u kamionu na osnovu toga što znaš mene odma ti mogu reć' da si u pravo povlaštenom položaju.
što im ipak nikad ne možeš ostaviti po strani, pogotovo ne sa srpske strane...madridist je napisao/la:nijemci pak kad ostavimo po strani ww1 i 2 su u ovom nasem belaju odigrali ..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
Ja neću, ja i odavde doprinosim Njemačkoj, ne moram ići tamoDukeOfWellington je napisao/la:Ko spominje mijenjanje? Ako hoćeš bolje mjesto u kamionu na osnovu toga što znaš mene odma ti mogu reć' da si u pravo povlaštenom položaju.
što se ba odma ljutiš, zajebajemo se, a kad tad ćeš ti priznati da Britanija nije dobra po BIH
[youtube][/youtube]
Evo vam najbolja zemlja da se ne svadjate.
Evo vam najbolja zemlja da se ne svadjate.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
[youtube][/youtube] 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Naravno, dobre stvari koje dolaze iz te zemlje, kao što su sport, muzika ili kultura ne treba miješati sa ogavnom vanjskom politikom iste, ovdje konkretno mislim da politiku prema nama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ko se ljuti, gledam skokove i 6NC, ne'am kad vidit šta pišešlegenda reala je napisao/la:Ja neću, ja i odavde doprinosim Njemačkoj, ne moram ići tamo![]()
što se ba odma ljutiš, zajebajemo se, a kad tad ćeš ti priznati da Britanija nije dobra po BIH
Taj film ne'š gledat' nikad
Avionuu slomiću ti krilaaaaaaaaaaaaa 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- legenda reala
- Kontakt:
zašto zaobilaziš pitanjja o ovim Owenima,Caringtonima i sl g...DukeOfWellington je napisao/la: Ko se ljuti, gledam skokove i 6NC, ne'am kad vidit šta pišeš![]()
Taj film ne'š gledat' nikad
Sve mi se na ku.rac popelo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.