Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
To je bilo davno, nismo bili rođeni, ne možemo mi to objašnjavati, dok je ovo tvoje sve novijeg doba 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
oo hebemti sunce
pokazao ja ovo ćaći. kaže on: "pa dobro, samo se uradi staza vamo (lijevo) i to je to"
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Sta mislis ko ?Narin je napisao/la:Ko?hodža je napisao/la:
Ne izlazi mi iz glave![]()
Prolazi me volja...
:
Pa djeluj odmah sutra, nema sta
@virtu
Ne **** lep, ni legenda
FORZA MARŠAL !!!
- legenda reala
- Kontakt:
hodža hajmo u kladionicu 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Šefe, Rule Britannia i uživaj u završnici sezone zimskih sportovalegenda reala je napisao/la:To je bilo davno, nismo bili rođeni, ne možemo mi to objašnjavati, dok je ovo tvoje sve novijeg doba
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tradicionalni britanski sportoviDukeOfWellington je napisao/la:Šefe, Rule Britannia i uživaj u završnici sezone zimskih sportovalegenda reala je napisao/la:To je bilo davno, nismo bili rođeni, ne možemo mi to objašnjavati, dok je ovo tvoje sve novijeg doba
Lizzy Yarnold s druge strane osvjetlava obraz Union Jacka
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Idem i jaNarin je napisao/la:Ko?hodža je napisao/la:Ne izlazi mi iz glaveNarin je napisao/la: Na koji način sta je samnom,u kom segmentu ?
Jel kod tebe sve super?![]()
Prolazi me volja za mojim planom,ne smijem ovo dopustiti,moram istrajati u namjeri..
Kawhi - hocemo u petak ujutro u Queen?
@Kawhi nešto jest očito
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pisao sam FIBT-u, njihov idiotski način raspodjele bodova u SK-u koštao je Yarnoldove trijumfa i tu. To je bruka jedna. Lizzy Yarnold je daleko najbolja skeletonka današnjice, Flock joj ne može polit' iz flaše.
Šuti ba, najopasniji su ovi što su na prvi pogled naivni i duše od ljudihodža je napisao/la:@virtu
Ne **** lep, ni legenda![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Može petak ujutro. Možemo negdje drugo, ako vi ne možete do Queena.Dex je napisao/la:Idem i jaNarin je napisao/la: Kawhi - hocemo u petak ujutro u Queen?![]()
@Kawhi nešto jest očito
EDIT: Sranje tada mi je testiranje na iusu. Može li drugi dan?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nesto si sa scene.Narin je napisao/la:Na koji način sta je samnom,u kom segmentu ?Greivis je napisao/la:Alles gute.Nerminovic je napisao/la:Rodjendan, wuhu![]()
![]()
Narine sta je s tobom?
Jel kod tebe sve super?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ne zovete picke.Kawhi je napisao/la:Može petak ujutro. Možemo negdje drugo, ako vi ne možete do Queena.Dex je napisao/la:Idem i jaNarin je napisao/la: Kawhi - hocemo u petak ujutro u Queen?![]()
@Kawhi nešto jest očito
EDIT: Sranje tada mi je testiranje na iusu. Može li drugi dan?
ja sam duša od cojeka...Virtu4l je napisao/la:Šuti ba, najopasniji su ovi što su na prvi pogled naivni i duše od ljudihodža je napisao/la:@virtu
Ne **** lep, ni legenda![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
QB - pa vidis da se javno dogovaramo,slobodno naleti..Meni odgovara petak ranije nekad,cetvrtak poslijepodne ili ujutro,srijeda poslije 2 nekad,utorak citav dan,a ponedeljak nikako,pa eto vam moj raspored.. 
Gre - žene su krive za sve..
- legenda reala
- Kontakt:
zar nisi banovanDANTES je napisao/la: ja sam duša od cojeka...
prati li iko ovu seriju Strasti Orijenta!? Ne mogu da vjerujem koja radnja se tu odvija. On je zaljubljen u strinu, imao je ponesta s njom, a amidžična je zaljubljena u njega i kao u vezi su, a prije svega se zabavljao sa sestrom od strine 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ali su dobre glumicesonik24 je napisao/la:prati li iko ovu seriju Strasti Orijenta!? Ne mogu da vjerujem koja radnja se tu odvija. On je zaljubljen u strinu, imao je ponesta s njom, a amidžična je zaljubljena u njega i kao u vezi su, a prije svega se zabavljao sa sestrom od strine
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ovaj četvrtak mi se najviše sviđa. Nekad oko 11-12 kad kome odgovara. Ja mogu svaki dan osim petka u tom terminu.Narin je napisao/la:QB - pa vidis da se javno dogovaramo,slobodno naleti..Meni odgovara petak ranije nekad,cetvrtak poslijepodne ili ujutro,srijeda poslije 2 nekad,utorak citav dan,a ponedeljak nikako,pa eto vam moj raspored..
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
[youtube][/youtube]
Fali mi jos samo cura, vozacka te auto
Fali mi jos samo cura, vozacka te auto
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.