robertkosar je napisao/la:Domovino, sretan ti Dan državnosti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
![]()
![]()
![]()
![]()
A i koji su postojali do 45-te, ove režimske ne priznajemotuzlak1987 je napisao/la:Sretan dan drzavnosti svima koji se nisu ugasili 1945.
radovane , sretan i tebiVanja8 je napisao/la:Odoviću, SRETAN DAN DRŽAVNOSTI
U odnosu na ovo prošlo je fenomenalno.dvokorak je napisao/la: Sta je ovo, Ćelikspor uletio u seriju? Kako prodje proslava 3:0 godina postojanja navijaććke skupine? Pozdrav svim zenićanima. <3
Gdje si bio jucer? Trazili su te, spremili ti bili hapicu. :*dvokorak je napisao/la:Kad nas ćelikspor prestigne na tabeli, 1441. hidzretske.
A to za navijace, dominirate! Povlacim se. <3
Fino eto, kad ovi dodju reci cemo im nek podgriju hapicu.dvokorak je napisao/la:@crvenibik Jucer sam ti ja u zen‘ci sa sirijskom bratijom kod Seje na cevapima bio. <3
Klupskom kuharu ćelika? Mojne to ba! Neka vam se igraci napucaju drugorazrednih instant duruma iz mikrovalne. <3redbull93 je napisao/la:Fino eto, kad ovi dodju reci cemo im nek podgriju hapicu.dvokorak je napisao/la:@crvenibik Jucer sam ti ja u zen‘ci sa sirijskom bratijom kod Seje na cevapima bio. <3
ŽELJA Majstorović se smrzo.Derdiyok je napisao/la:Meteorolozi danas najaviše -12. Boga mi ljudi znaju svoj posao. Još ova ledena kiša...
Trabuljas gluposti gosk je filijala zrinjskog nikako Sirokog,uz Mladost DK Gosk mi je najogavnija ekipa koja je ikad igrala u PL,sretno u ispadanju...Danas su uvjeti katastrofalni bili i rezultat nije mjerodavan.LpKaunas je napisao/la:Poveo Gosk al su ih onda ipak podsjetili da ne smiju uzimati bodove na Pecari i pod BB.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bvsic, Giuseppe1, TylerBurey i 26 gostiju.