Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tetrijebe pocinjem sumnjati da imas autizam svega mi
-
- Kontakt:
Uporedi malo cijene sve ce ti se samo ukazat strucnjak,najvece smece je sve sto se od svinjetine pravi. Jede svoja vanago,pacove itd najslicnije ljudskom organizmu toliko o tome,malo edukacije ti nece skoditi. Kod mene je mali steak 21 euro u prodavnici,svinjetine kakve hoces mozes uzet za 4 eura do 6 eura klasicno smece i nista vise. Tu svoju pricu mozes prosipat nekom ko nije izasao iz te sume,odi vani u neki restoran pa vidi sta narod jede al valja platiti papreno. Sami ispadnete glupi bez da vas neko tjera,teletina i krompir ispod saca,koljenica,steaks mjera. Mogu ti uslikat da vidis koliko to smece kosta pa da uporedis? Javila se opet neka bolest sa svinjama pa su je masovno povukli,mada svako malo neka bolest od tih vanago.bagniadiluca je napisao/la: ↑05 feb 2024, 17:41Sirotinja jede pršut axxaxaxaxaxaxa, ti si iz dana u dan sve gluplji...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 17:19Sta cu pored teletine jest to smece,to vi sirotinja jedete. Sto se tice maltera ovdje kod mene ti sugradjani dobro mjesaju malter mora se priznat,mislio sam da si moj al rekla mi je tvoja stara da je kresnuo neki baustelac,ja se bio zabrinuo kako ces tako retardiran biti,konto sam dnk da ti stara odradi sva sreca pa mi rekla.Grgurplinski je napisao/la: ↑05 feb 2024, 16:05
Jedeš i ti i pršut i špek i pečenicu, i uživaš ko prasac, pogotovo kad po Hercegovini mješaš malter, a za pranje moje guzice pitaj sestru, ne bi mi rimming zadala da je ne plahnem.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 05 feb 2024, 18:49, ukupno mijenjano 3 puta.
Ma boli me khurac za te koji žderu to smeće. A to da je skuplja, potvrdio si samo tvrdnju bijedo, pojma nemaš šta je teletina ili steak, papak iz šume.bagniadiluca je napisao/la: ↑05 feb 2024, 17:50Prvo ne omalovažavaj hranu kakva god da je i ko god da je jede....drugo, prasetina je sada skuplja od jagnjetine u restoranima, posebno odojče, i treće ja znam bar 20 muslimana ovdje u BL koji nebi prasetinu mjenjali ni za šta, posebno ove delicije tipa pršutStroj1946 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 17:45Svinjetina je vazda bila meso za sirotinju nebitno sta se pravi od toga. Bijeda je je uvijek jela jer je najdosptupnija i najjeftnija bila. Kao i danas.bagniadiluca je napisao/la: ↑05 feb 2024, 17:41
Sirotinja jede pršut axxaxaxaxaxaxa, ti si iz dana u dan sve gluplji...btw kila pršuta je duplo skuplja od kilograma teletine
- bagniadiluca
- Kontakt:
VažiStroj1946 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 18:43Ma boli me khurac za te koji žderu to smeće. A to da je skuplja, potvrdio si samo tvrdnju bijedo, pojma nemaš šta je teletina ili steak, papak iz šume.bagniadiluca je napisao/la: ↑05 feb 2024, 17:50Prvo ne omalovažavaj hranu kakva god da je i ko god da je jede....drugo, prasetina je sada skuplja od jagnjetine u restoranima, posebno odojče, i treće ja znam bar 20 muslimana ovdje u BL koji nebi prasetinu mjenjali ni za šta, posebno ove delicije tipa pršutbtw kila pršuta je duplo skuplja od kilograma teletine
LETS GO FIGHTER
AntAlogijska

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ooooo pa đesi ti durmitorsko kopile, od amidže sisu dojio i na glavu pao kao beba, izgmizalo poture malo smrdljivo... Yebem ti sestru u po šupka
-
- Kontakt:
Golemo otjerase Senica a momak im najzasluzniji za sve sto su prosle godine napravili u evropi. Da ga nije dao u Armeniji qrac bi se u grupnu fazu plasirali. Malo supacki jedino ako je on trazio raskid
-
- Kontakt:
Vidi Cirila ljubi ga majka sto se nasao uvrijedjen,jede klempetinu,javili su mi da familijarno uzgajaju svinje,imaju velik krmetnjak pa se covjek nasao prozvan.Stroj1946 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 18:43Ma boli me khurac za te koji žderu to smeće. A to da je skuplja, potvrdio si samo tvrdnju bijedo, pojma nemaš šta je teletina ili steak, papak iz šume.bagniadiluca je napisao/la: ↑05 feb 2024, 17:50Prvo ne omalovažavaj hranu kakva god da je i ko god da je jede....drugo, prasetina je sada skuplja od jagnjetine u restoranima, posebno odojče, i treće ja znam bar 20 muslimana ovdje u BL koji nebi prasetinu mjenjali ni za šta, posebno ove delicije tipa pršutbtw kila pršuta je duplo skuplja od kilograma teletine
Ne zanima me vasa rasprava oko mesa, ali otkad se u Hrasnici placa u evrima?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 18:42Uporedi malo cijene sve ce ti se samo ukazat strucnjak,najvece smece je sve sto se od svinjetine pravi. Jede svoja vanago,pacove itd najslicnije ljudskom organizmu toliko o tome,malo edukacije ti nece skoditi. Kod mene je mali steak 21 euro u prodavnici,svinjetine kakve hoces mozes uzet za 4 eura do 6 eura klasicno smece i nista vise. Tu svoju pricu mozes prosipat nekom ko nije izasao iz te sume,odi vani u neki restoran pa vidi sta narod jede al valja platiti papreno. Sami ispadnete glupi bez da vas neko tjera,teletina i krompir ispod saca,koljenica,steaks mjera. Mogu ti uslikat da vidis koliko to smece kosta pa da uporedis? Javila se opet neka bolest sa svinjama pa su je masovno povukli,mada svako malo neka bolest od tih vanago.
-
- Kontakt:
Sta je bilo "pametni" nije valjda to sve sto imas da kazes? Cudno bas da svi sportisti,kondicioni treneri,bilderi,fitnes treneri nikad ni jedan kad prave plan ishrane nije rekao jedite svinjetinu vec puretina,piletina,teletina,govedina,riba? Nemoj se vise pravit pametan svega ti.bagniadiluca je napisao/la: ↑05 feb 2024, 18:49VažiStroj1946 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 18:43Ma boli me khurac za te koji žderu to smeće. A to da je skuplja, potvrdio si samo tvrdnju bijedo, pojma nemaš šta je teletina ili steak, papak iz šume.bagniadiluca je napisao/la: ↑05 feb 2024, 17:50
Prvo ne omalovažavaj hranu kakva god da je i ko god da je jede....drugo, prasetina je sada skuplja od jagnjetine u restoranima, posebno odojče, i treće ja znam bar 20 muslimana ovdje u BL koji nebi prasetinu mjenjali ni za šta, posebno ove delicije tipa pršutbtw kila pršuta je duplo skuplja od kilograma teletine
-
- Kontakt:
Jbga sta da ti kazemSuvorov je napisao/la: ↑05 feb 2024, 19:11Ne zanima me vasa rasprava oko mesa, ali otkad se u Hrasnici placa u evrima?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 18:42Uporedi malo cijene sve ce ti se samo ukazat strucnjak,najvece smece je sve sto se od svinjetine pravi. Jede svoja vanago,pacove itd najslicnije ljudskom organizmu toliko o tome,malo edukacije ti nece skoditi. Kod mene je mali steak 21 euro u prodavnici,svinjetine kakve hoces mozes uzet za 4 eura do 6 eura klasicno smece i nista vise. Tu svoju pricu mozes prosipat nekom ko nije izasao iz te sume,odi vani u neki restoran pa vidi sta narod jede al valja platiti papreno. Sami ispadnete glupi bez da vas neko tjera,teletina i krompir ispod saca,koljenica,steaks mjera. Mogu ti uslikat da vidis koliko to smece kosta pa da uporedis? Javila se opet neka bolest sa svinjama pa su je masovno povukli,mada svako malo neka bolest od tih vanago.

Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 05 feb 2024, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ok, znači ne znaš jeli otjeran ili je on tražio raskid?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 feb 2024, 19:10Golemo otjerase Senica a momak im najzasluzniji za sve sto su prosle godine napravili u evropi. Da ga nije dao u Armeniji qrac bi se u grupnu fazu plasirali. Malo supacki jedino ako je on trazio raskid
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Otjerali ga 99% ovo 1 da je on trazioRigoletto je napisao/la: ↑05 feb 2024, 19:16Ok, znači ne znaš jeli otjeran ili je on tražio raskid?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 feb 2024, 19:10Golemo otjerase Senica a momak im najzasluzniji za sve sto su prosle godine napravili u evropi. Da ga nije dao u Armeniji qrac bi se u grupnu fazu plasirali. Malo supacki jedino ako je on trazio raskid
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ako se vraca Toni Sunjic onda Senic nece vidjeti trave barem dvije godine.Rigoletto je napisao/la: ↑05 feb 2024, 19:16Ok, znači ne znaš jeli otjeran ili je on tražio raskid?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 feb 2024, 19:10Golemo otjerase Senica a momak im najzasluzniji za sve sto su prosle godine napravili u evropi. Da ga nije dao u Armeniji qrac bi se u grupnu fazu plasirali. Malo supacki jedino ako je on trazio raskid
Igrao je jer nije bio dosao Radic a Barisic imao probleme kao i Jakovljevic plus vec odsutni Magdic.
Ovaj novi trener nece da radi sa puno igraca dok je jadni Rendulic izgubio glavu radi tovarenja svega i svacega od Sulente,zato je sad Kruno bivsi a ovom crnogorcu se puši jer mora spasavat atmosferu i pokusat osvojit titulu.

Ovako su ozbiljno nastupili kad je i Profa dolazio spasavat,korak naprijed ,nazad dva.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ok prema napisanom smo shvatili da ne znaš o čemu je riječ. Ono u što smo sigurni je da si gledao utakmice Zrinjskog iz ArmenijeCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 feb 2024, 19:18Otjerali ga 99% ovo 1 da je on trazioRigoletto je napisao/la: ↑05 feb 2024, 19:16Ok, znači ne znaš jeli otjeran ili je on tražio raskid?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 feb 2024, 19:10Golemo otjerase Senica a momak im najzasluzniji za sve sto su prosle godine napravili u evropi. Da ga nije dao u Armeniji qrac bi se u grupnu fazu plasirali. Malo supacki jedino ako je on trazio raskid

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.