FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 jun 2012, 17:58

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 04 jun 2012, 22:34

Jedan zanimljiv podatak, Inter ima u suvlasništvu 31-og igrača :o :o
Više na http://www.intercroatiacrew.com/index.p ... Itemid=101" onclick="window.open(this.href);return false;

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 04 jun 2012, 23:21

Haman ce kacigas produzit ugovor. :lol: :lol: :lol:

Iduce sezone uspjeh ce biti ostat u ligi kako se krenulo. Fuj !
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 05 jun 2012, 18:57

slika

Jupi :mrgreen:

Sto takodjer znaci da ce se stediti na pojacanjima :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 05 jun 2012, 19:12

Nop.

Mislim da je u istom intervjuu reko da ce se dovest jos jedno extra pojacanje u napadu (sta god to znacilo) i dosta mladih igraca.

Lucio izjavio da je sve na Interu oko njegovog odlaska/ostanka. Skonto idiot da nigdje ne moze uzimat pare pa pojo **** sto je izjavio da hoce da ide. Crkni gade !!!

A pare za stadion ce u velikoj mjeri doci od nekakvih kineza...

Lucio idiote umri !

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 05 jun 2012, 19:27

E ako je od kineza ili arapa ili nekih trecih, onda je dobro.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 05 jun 2012, 19:33

"Inter e Genoa avevano praticamente chiuso l'operazione ma all'ultimo la Juve ha bloccato tutto. La Juve ha fatto valere degli accordi con il Genoa su altri giocatori tipo Boakye. La Juve dovrebbe prendere la metà del giocatore a 4 milioni e avrebbe detto al Genoa: se prendete Verratti con l'Inter noi Boakye non lo prendiamo più"

Pazi ovo zivota ti. Znaci ukratko : Inter i Genoa uzeli Verattia, al se Juve ubacio i zaprijetio Genoi da nece kupit Boakyea za kojeg su se jos u januaru dogovorili tako da je sve propalo. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ako je ovo istina treba stadion buduci zalozit i dat Parmi da otkupi Giovinca samo da ne ode u Juventus. Ne mora ni u Inter. :mrgreen:

Lucio idiote umri !

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 05 jun 2012, 19:40

Sky ili Calciomercato.com :mrgreen:
Danas je Lo Monaco rekao da je za Genou verrati preskup, nisam znao da su inter i genoa zajedno to planirali.
Drugi opet pišu da Juve i genoa sarađuju u ovom dealu, a treći da milan i genoa žele zajedno Verratia. :lol: :lol:
Genoa se prostituiše drama, šteta što nisu ispali u drugu ligu. :mrgreen: :lol:
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 05 jun 2012, 19:46

Strasno zivota mi. Al zanimljivo je za koliko igraca se Inter i Juve krve. Destro,Isla,Giovinco,Verratti. Ne znam jesam li koga zaboravio. Najpostenije bi bilo dvojica jednim dvojica drugim. Po mogucnosti Giovinco u Inter. :mrgreen: Ostali mogu komotno put Torina. :D

P.S. Haman je SKY objavio ovo za Verrattia. Jbg gledam tenis pa nisam to upratio...

I jos nesto, Fiorentina bi Faraonia. Moze al ako ce oni nama prodat Jovetića. :mrgreen:

Lucio idiote umri !

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 06 jun 2012, 00:56

Ode i Isla iako mu je zelja bila Inter. Ko ce sad zamijenit Maicona ???

Sve mi ovo mirise da ce Giovinco u Inter. Juve je istreso finu cifru za Udineseov dvojac, jos ce dat 25-30 za napadaca tako da ne vidim odakle ce imat za otkup Sebe.

Samo je nama sad belaj ko ce igrat desnog beka i koga cemo dovest u vezni red ???

P.S. Ovaj smrad Pozzo nikad Interu nece prodat igraca. Uvijek pregovara najduze s nama i onda nam uvali. Dao Bog da propadne i on a i klub mu. Nadam se da ce opet dobit Arsenal u LP !!!

I da, mi smo jos jednom jbani sto se tice pojacanja. Dva najveca prioriteta su bili Lavezzi i Isla, a nijedan nece put Milana. Smijesno, jos je Isla sam izjavio da bi volio u Inter a Juve ga je prakticki dobio za 7,8 miliona (pola ugovora u otkup za isto toliko). Smijesno !!!

Lucio idiote umri !

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 06 jun 2012, 01:10

Dajte nam 25-30 mil ko vama za 50% i vodite ga :D

Ako necete vi za 25-30 dacemo ga nekom drugom za nize :lol:

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 06 jun 2012, 01:15

delpiero20 je napisao/la:Dajte nam 25-30 mil ko vama za 50% i vodite ga :D

Al ne ozbiljno necete imat pare za Djoleta. Dali ste 7 il 8 za Caceresa, 15 za dvojac Udinesea + sto ste imali Giaccherinia na posudbi i to cete morat platit 4,5 miliona. to je blizu 30.Imate i Gariba i ako ga otkupite i to je nekih 4 milioncica. Dovest ce te klasnog napadaca i za to necete dat ispod 25 i de ti meni reci otkud sad vama da otkupite Giovinca za nekih 15-ak a povrh svega Conte ga bas i ne mirise ???

A na kraju krajeva meni ostaje da se nadam da cemo makar njega dovest. Vi ste vec sad odradili fenomenalan poso ako se ovo ispostavi tacnim...

Lucio idiote umri !

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 06 jun 2012, 01:16

Prodat ćemo mi dosta igrača, Krasić, Melo, Ziegler i Matri/Quagliarella plus njihove plaće i eto ti minimalno 35 miliona. :mrgreen:

Vjeruj mi znam kako ti je, tako ti je kad klub ostane bez Lige šampiona, niko da valja se ne može dovesti.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 06 jun 2012, 01:20

Ma nije to (i opet necete imat za Gioa jer valja dat plate Isli,Asamoahu i eventualno Persiu). Ima se para (relativno) al Branca sere. Imo je Islu na tanjiru (sam je izjavio da bi volio u Inter) i odjednom Isla u Juve. Nidje veze, ima dosta i do odnosa klubova. Taj Udinese nikad Interu nece prodat igraca posteno (za Islu su trazili Coutinha.smijesno ). Prosle sezone Alexis od januara treba u Inter i onda na kraju ode u Barcu.

Al kakogod bilo, ja sam siguran da Gio iduce sezone ne igra u Juventusu. Tek nesto vece sanse mu dajem da igra u Interu, al i to je totalno nerealno.

Nase pojacanje ce biti Alejandro Papu Gomez cisto da uzme Coutinhu mjesto.

Lucio idiote umri !

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 06 jun 2012, 01:23

Yuto, sjetit ćeš se da Isla ima strašnu povredu križnih ligamenata koljena od koje se još oporavlja, pitanje je hoće li biti onaj stari, to mu je sigurno oborilo cijenu, a koliko se sjećam Udinese je htio Coutinha u zamjenu i tu je bio kraj.
Što se Gia tiče, dosta sam pisao, mislim da će ga Juve vratiti jer dobija svakako, bilo njegovim ostankom, bilo prodajom, još jedan razlog je što Juve sigurno ne bi dopustio da on ide u konkurenciju.

Uglavnom, juni je mjesec, a sve prašti. :lol: :mrgreen:
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 06 jun 2012, 01:27

Yuto je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:Dajte nam 25-30 mil ko vama za 50% i vodite ga :D

Al ne ozbiljno necete imat pare za Djoleta. Dali ste 7 il 8 za Caceresa, 15 za dvojac Udinesea + sto ste imali Giaccherinia na posudbi i to cete morat platit 4,5 miliona. to je blizu 30.Imate i Gariba i ako ga otkupite i to je nekih 4 milioncica. Dovest ce te klasnog napadaca i za to necete dat ispod 25 i de ti meni reci otkud sad vama da otkupite Giovinca za nekih 15-ak a povrh svega Conte ga bas i ne mirise ???

A na kraju krajeva meni ostaje da se nadam da cemo makar njega dovest. Vi ste vec sad odradili fenomenalan poso ako se ovo ispostavi tacnim...
Zezam se ja ;)
Giovinco ce ili u Napoli ili u Inter...

Mi smo uzeli Lealija kao mladog golmana, uzeti cemo lijevog beka (Federico Peluso npr), 50% ugovora od Asamoaha i Isle s tim da igraju kod nas, ostaviti Giaccherinija, eventualno nekog stopera i Cavanija ;) Uzeti Pogbu i poslati ga na posudbu, Verrattija otkupiti i ostaviti ga da igra u Pescari, Caceresa izgleda i to je to

Prodati Krasica,Eliu,50% Giovinca,poslati Marronea negdje,dati Pazienzu udineseu

Ima sad tu nekih para dosta ce se nakupiti, Ziegler,Melo,Martinez,za Immobilea i jos ona trojica gore...bice dosta para i od prodaje, a i solidno ce se potrositi s tim da ce doci od jacih imena jedan napadac

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 06 jun 2012, 01:30

Yuto je napisao/la:Ma nije to (i opet necete imat za Gioa jer valja dat plate Isli,Asamoahu i eventualno Persiu). Ima se para (relativno) al Branca sere. Imo je Islu na tanjiru (sam je izjavio da bi volio u Inter) i odjednom Isla u Juve. Nidje veze, ima dosta i do odnosa klubova. Taj Udinese nikad Interu nece prodat igraca posteno (za Islu su trazili Coutinha.smijesno ). Prosle sezone Alexis od januara treba u Inter i onda na kraju ode u Barcu.

Al kakogod bilo, ja sam siguran da Gio iduce sezone ne igra u Juventusu. Tek nesto vece sanse mu dajem da igra u Interu, al i to je totalno nerealno.

Nase pojacanje ce biti Alejandro Papu Gomez cisto da uzme Coutinhu mjesto.
Marotta je dogovorio da Isla i Asamoah ne budu plaćeni sad, već posuđeni, sad ćemo za njih dati samo nekih 15 miliona. Mi smo imali taj budžet za jednog igrača na sredini, a sad ćemo za te pare dobiti dva. Marotta je odradio vrhunski posao, ako sve ovo bude tačno, ali svi pričaju da je to gotovo stvar, sumnjam da će se to izjaloviti. :mrgreen:

Ostala su nam 4 miliona od Amaurija i 1 od Mannigera, zadovoljit će se ova dvojica sa 2,5 milona po sezoni. :mrgreen:

A budžet za tog top playera je obezbjeđen i on se čuva u trezoru. :mrgreen:

Ovaj Gomez nije toliko loš, odigrao je odličnu tekmu na Meazzi protiv vas, sad u boljem timu s boljim igračima, može samo napredovati.

Ovo da te utješim. :P
Željezničar ale!

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 06 jun 2012, 01:32

Najgore je sto je tek juni, to si upravu.

Isla je igracina i u to ce te se tek uvjerit. Zadnji vezni,desni vezni u liniji sa tri igraca,desni bek,klasicni desni vezni. Sve frajer igra, najslicniji igrac Zanettiu na trzistu. Veliki poso Juventusa, a nije ni velika cijena (15-ak miliona ce kostat ukupno a nama je mraka trazila 10 i Coutinha daBog da propali !)...

Problem je Djoleta i prodat. Jer tesko ce ko dat 20+ miliona za njega, a jos ce se teze Juve upustit u taj rizik da ga dovede samo da ga proda. On je sam izjavio da ce u Juve ako budu racunali na njega, a Conte po svemu sudeci ne planira s njim.

Opet ponavljam, nece on u Juve...al nece ni u Inter :lol: :shock:

@dp20

Otprilike i ja tako razmisljam. Verrati je sam izjavio da bi volio u Juve, al je problem sto ga ovi cijene na 10+ miliona.

Nama Djole,Destro,veznjak,stoperi i bek i idemu u borbu za scudetto. Od Milana iduce sezone nema nista. TS il Ibra odose tako da ce to biti izmedju Juveta i Intera. :mrgreen:

@Bianco

Ebo te on :mrgreen:

P.S. Inter je navodno s Udinama pregovaro za Handanovića. Smijesno fakat. Dovodit Handanovića, a imas JC i Viviana. Fuj !

Lucio idiote umri !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 06 jun 2012, 01:41

yuto na čemu si? :lol:

pa JC je dobar golman. ali nije više dobar kao što je bio. počeo je praviti strašne kiksove i nije to više onaj stari cesar. handanović je najbolji mladi golman u italiji kamo sreće da ga milan dovede.

p.s. veratti će propast ko kauč gdje god da ode to ste prvo čuli od mene, nešto poput cigarinija aka novog pirla.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 06 jun 2012, 01:43

Upravu je Yuto, Viviano nije ništa lošiji golman od Handanovića, bolje njemu dati šansu, nego platiti Handanovića 15 miliona. :mrgreen:
Željezničar ale!

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 4 gosta.