Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Vucevich

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Vucevich » 14 mar 2025, 11:22

"Zadržat ćemo se na "A" reprezentaciji. Istina je da Vitaly Janelt uskoro dobija pasoš i državljanstvo Bosne i Hercegovine i to ćemo brzo završiti. Zahvaljujem se svim koji su radili na tome", rekao je Spahić i nastavio:

"Sada ćemo sa FIFA-om završiti sve oko sportskog državljanstva i on će biti dio naše reprezentacije. Vjerujemo da će sve biti dobro."
:salut:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 14 mar 2025, 11:31

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 14 mar 2025, 11:32

Pa što nije Kulašina zvao nego na rezervni spisak.I on je **** obično licemjerno,**** ga Pafos.
Kulašin je zaslužio po svemu.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 14 mar 2025, 12:23

Vucevich je napisao/la:
14 mar 2025, 11:22
"Zadržat ćemo se na "A" reprezentaciji. Istina je da Vitaly Janelt uskoro dobija pasoš i državljanstvo Bosne i Hercegovine i to ćemo brzo završiti. Zahvaljujem se svim koji su radili na tome", rekao je Spahić i nastavio:

"Sada ćemo sa FIFA-om završiti sve oko sportskog državljanstva i on će biti dio naše reprezentacije. Vjerujemo da će sve biti dobro."
Svaka cast :bih:
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

MikiBato
Kontakt:

Post Postao/la MikiBato » 14 mar 2025, 12:33

"Janelt je blizu dobijanja bh. državljanstva i to očekujemo da se završi u narednih sedam dana. Hvala Ministarstvu koje nam je izašlo u susret i koje je radilo danonoćno, ali to ne mora značiti da ćemo dobiti dozvolu FIFA-e za promjenu sportskog državljanstva", kazao je Spahić.

Tako klix objavio. Nije još sigurno dali će smjeti igrati za nas.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 14 mar 2025, 13:21

Sinoc kada sam gledao Rapid Borac mislim da nije neka tragedija sto Vukovic nece igrati za nas al je svakako dobro da ga selektor pitao i drugi put i to je to..Nekad prije se igraci nisu ni pozivali i niko nije ni davao, odgovore na ta pitanja Rahimic Cska pa Papac Rangers i tako dalje zadnji slucaj je bio Sucic U21 a treba za A i niko ga ne stavi na spisak kad je otisao za Hrvatsku onda kazu nije htio da igra za A menadzer reko

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 14 mar 2025, 13:24

zgembo89 je napisao/la:
14 mar 2025, 13:21
Sinoc kada sam gledao Rapid Borac mislim da nije neka tragedija sto Vukovic nece igrati za nas al je svakako dobro da ga selektor pitao i drugi put i to je to..Nekad prije se igraci nisu ni pozivali i niko nije ni davao, odgovore na ta pitanja Rahimic Cska pa Papac Rangers i tako dalje zadnji slucaj je bio Sucic U21 a treba za A i niko ga ne stavi na spisak kad je otisao za Hrvatsku onda kazu nije htio da igra za A menadzer reko
Zbog Toga nam je ovaj SS sad zlata vrijedan pa makar i rezultati malo ispastali, doci ce i to ako ne sa ovim selektorom onda sa drugim.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 14 mar 2025, 13:45

Rahimic je bio ignorisan jer je Baka Sliskovic insistirao da Vladan Grujic ima prednost.
Papac nije htio da se vrati jer je bio onaj bojkot, i cini mi se jedini koji se nije odazvao Blazevicu.
Petar Sucic dobio poziv kao u21 igrac BiH reprezentacije i odbio. Isto kao sad i Vukovic.

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 14 mar 2025, 13:52

Vucevich je napisao/la:

Kad je ovo boldovano, citirano, rečeno?
Walk on

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 14 mar 2025, 14:00

313 je napisao/la:
14 mar 2025, 13:52
Vucevich je napisao/la:

Nikad i nigdje to nije izgovorio. Mediji su na svoj nacin prenijeli izjavu i totalno izokrenuli cinjenice. Nadam se da se ne upustaju u ovo bez cvrste garancije da ce momak igrati za nas, iako objektivno postoje stvari prema kojima ne postoji nacin da postane nas reprezentativac.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 14 mar 2025, 14:02

Vucevich je napisao/la:

citam ovo i evo slusam Spahica, ni blizu isti taj drugi dio...rekao je sto ne znaci da ce FiFa odobriti, ali cemo uraditi sve sto je do nas...

i onda procitah ovamo jedan komentar da pricamo o ljudima koji su zaboravili prijaviti Katica za tekmu, tako se i rodi sumnja u igranje ovog svabe za nas:-)

spisak kao spisak onako, selektor stoji iza njega i od pocetka je jasno da vise preferira neke ratnike, trkace ili sta vec. Na osnovu toga i nema Denisa i Dennisa, moja pretpostavka. Njemu je, siguran sam, Saric bolji igrac od Denisa.
Tahirovic je enigma, ali vjerovatno covjek i vjeruje da je svjetska klasa:-)
Uglavnom ne zamaram se spiskom, ocekujem neki napredak i strah me je da ga nece biti, da bi ga mec sa holandijom mogao samo zavarati:-)
Nas ako ovako oslabljena rumunija glatko dobije, nema tu napretka. Ako do kraja ne budemo u borbi za top2, ja ga ne bih ostavio za euro, da je anceloti:-)

ona pitanja za derbi, ima moju podrsku, tacno im je trebao odmah reci zasto gledati tekmu u kojoj nema igraca za repku:-)

Blackwargreymon
Kontakt:

Post Postao/la Blackwargreymon » 14 mar 2025, 14:04

Jel samo meni cudno sto Njemci ne zovu ovog Vitalya? Mislim ono nije da covjek nema mjesta i u njihovoj repci, mi ako njega dobijemo bit ce bas ogromno pojacanje (pogotovo što moze i lijevog beka igrati).

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 14 mar 2025, 14:07

zgembo89 je napisao/la:
Normalno da nije tragedija ni šteta. Prvo, **** bi pokvario atmosferu u svakoj svlačionici u koju bi došao, jer je takav tip osobe. Drugo, već misli da je bitan igrač, pa mu ni to ne valja. Treće, lik je 2003. godište, što nije ni tako mlado, a igra za **** Borac. Ima mrtvih 10 nastupa ove sezone, generlano u životu 35 (za mrtvi Borac gdje je većina tih nastupa farsa i štimaljka). Njegovi vršnjaci su upravo Petar Sučić i Baturina recimo ili još bolje - Benjamin Tahirović, kojeg smo svi haman prežalili. Da ne kažem da ni Amar Dedić, Armin Gigović ili Ivan Bašić nisu puno stariji. A, kad je taj Bašić otišao iz ove lige? Godinu mlađi nego što on sada jeste i sa duplo više nastupa.

I sad neko treba vjerovati da će Vuković postati igračina? Karijera Mirsada Bešlije plafon. Mada, to će prije ići na varijantu četničkih klubova, pa od tamo standardno mrcvaljenje po srednjoj Evropi. Alternativa su sovjeti.

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 14 mar 2025, 14:14

Ma, opet kockar kriv jer nas je igrac pod znakom pitanja odbio dva puta.

I jos gore, procitam kako je Memic morao cekati poziv godinu dana. Do prije 3 mjeseca za lika nije cula njegova sira porodica, a danas se Barbarez proziva.

Nevjerovatno.

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 14 mar 2025, 14:29

Drum je napisao/la:
14 mar 2025, 14:14

I jos gore, procitam kako je Memic morao cekati poziv godinu dana. Do prije 3 mjeseca za lika nije cula njegova sira porodica, a danas se Barbarez proziva.

Nevjerovatno.
Standardan u ceskoj ligi cijelu proslu sezonu na poziciji na kojoj smo deficitirani... Ove godine Prekucao prvu polusezonu..ceska liga Nije nists losija od austrijske mozda je cak I bolja.. Kako onda mogu radeljic I mujakic dobijati pozive iz Puno slabijih liga na poziciji gdje nam najmanje skripi... Isto vazi I za markovica, hasica , filipa bilbiju itd.. gomila bezveze igrace na pozicije koje nam ne trebaju I gdje smo prenatrpani a tako gdje nam fali igraca tj krila I bekovi Gura amatere poput mujakica

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 14 mar 2025, 14:53

313 je napisao/la:
14 mar 2025, 13:52
Vucevich je napisao/la:

Izgleda da nije, to sam pročitao ovdje: https://sportsport.ba/fudbal/emir-spahi ... zak/494044

perun
Kontakt:

Post Postao/la perun » 14 mar 2025, 15:11

zgembo89 je napisao/la:
Riješili su ga udvajanjem, konstantno su bila 2-3 igrača na njemu čim primi loptu.
Ko neće bez njega se može.
Ja sam zato da Kulašin mora biti u kadru repke.
120 minuta nevjerovatne energije, igra krilo, beka,samo da poradi malo na tehnici.
Zadnja izmjena: perun, dana/u 14 mar 2025, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 14 mar 2025, 15:17

Diadora je napisao/la:
14 mar 2025, 14:29
Drum je napisao/la:
14 mar 2025, 14:14

Nevjerovatno.
Standardan u ceskoj ligi cijelu proslu sezonu na poziciji na kojoj smo deficitirani... Ove godine Prekucao prvu polusezonu..ceska liga Nije nists losija od austrijske mozda je cak I bolja.. Kako onda mogu radeljic I mujakic dobijati pozive iz Puno slabijih liga na poziciji gdje nam najmanje skripi... Isto vazi I za markovica, hasica , filipa bilbiju itd.. gomila bezveze igrace na pozicije koje nam ne trebaju I gdje smo prenatrpani a tako gdje nam fali igraca tj krila I bekovi Gura amatere poput mujakica
Ma realno nije ga ni trebalo zvati iz Karvine ili gdje je već igrao. Takvih igrača ima milion. To ima smisla zvati samo ako je neki ultra talenat i baš očito da će brzo ići dalje. Memić već ima 24 (ili imao 23 prošle sezone, nevažno), ne može se ovo reći za njega i razumno je bilo sačekati da pređe u veći klub. Tu ne bi trebalo biti ljutnje uopšte. Jer evo, da ne idemo dalje, Eldar Šehić igra u toj istoj ligi za Pardubice (isti klinac ko Karvina), redovan, lijevi bek, ispade treba ga zvati. A, u suštini, čovjek u većini ekipa PLBiH ne bi bio prvotimac :D

Već sam to nekad pisao, ali ja bih tu bio striktan po pitanju poziva novim igračima. S izuzetkom onih igrača koji su U20 i strašni talenti, koje možeš zvati i iz 1. lige FBIH što se mene tiče, za ove etablirane bih zahtijevao da, sve van prvih 5-6 liga, ima lista klubova iz kojih možeš biti pozvan ili koji su dominantni. Recimo, iz Češke treba zvati Slavija, Sparta i Viktorija. Recimo, iz Hrvatske moraš biti ova top tri kluba. Iz Bugarske možeš ako si Ludogorets. Iz Slovenije ne možeš nikako :D

Ovo bih posebno napravo za Tursku. Ne može Eyubspor i Rizespor, da si mi babo.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 14 mar 2025, 16:20

perun je napisao/la:
14 mar 2025, 15:11

Riješili su ga udvajanjem, konstantno su bila 2-3 igrača na njemu čim primi loptu.
120 minuta nevjerovatne energije, igra krilo, beka,samo da poradi malo na tehnici.
Istina. Svaki protivnik sa strahopostovanjem gleda na Kulasina, skautiraju ga danima prije utakmice i jedini nacin da ga zaustave jeste udvajanje, a nekad cak i treci igrac uskoci da ga "utroji".
Zato i ima okruglo 0 golova i asistencija u 9 evropskih utakmica...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 14 mar 2025, 16:34

19vendetta87 je napisao/la:
14 mar 2025, 16:20
perun je napisao/la:
14 mar 2025, 15:11

Istina. Svaki protivnik sa strahopostovanjem gleda na Kulasina, skautiraju ga danima prije utakmice i jedini nacin da ga zaustave jeste udvajanje, a nekad cak i treci igrac uskoci da ga "utroji".
Zato i ima okruglo 0 golova i asistencija u 9 evropskih utakmica...
Zao mi je ali mislim da Kulasin nema fudbalsku inteligenciju i protiv Rapida je par puta istrcao dobre kontre i upropasti ih tako da krava koja daje mnogo mlijeka al nogom prospe kantu ne vjerujem ja da ce on ostvarit karijeru u ligama 5 maks do Turske Ceske event.Belgija

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.