Vucevich je napisao/la: ↑14 mar 2025, 11:22
"Zadržat ćemo se na "A" reprezentaciji. Istina je da Vitaly Janelt uskoro dobija pasoš i državljanstvo Bosne i Hercegovine i to ćemo brzo završiti. Zahvaljujem se svim koji su radili na tome", rekao je Spahić i nastavio:
"Sada ćemo sa FIFA-om završiti sve oko sportskog državljanstva i on će biti dio naše reprezentacije. Vjerujemo da će sve biti dobro."
citam ovo i evo slusam Spahica, ni blizu isti taj drugi dio...rekao je sto ne znaci da ce FiFa odobriti, ali cemo uraditi sve sto je do nas...
i onda procitah ovamo jedan komentar da pricamo o ljudima koji su zaboravili prijaviti Katica za tekmu, tako se i rodi sumnja u igranje ovog svabe za nas:-)
spisak kao spisak onako, selektor stoji iza njega i od pocetka je jasno da vise preferira neke ratnike, trkace ili sta vec. Na osnovu toga i nema Denisa i Dennisa, moja pretpostavka. Njemu je, siguran sam, Saric bolji igrac od Denisa.
Tahirovic je enigma, ali vjerovatno covjek i vjeruje da je svjetska klasa:-)
Uglavnom ne zamaram se spiskom, ocekujem neki napredak i strah me je da ga nece biti, da bi ga mec sa holandijom mogao samo zavarati:-)
Nas ako ovako oslabljena rumunija glatko dobije, nema tu napretka. Ako do kraja ne budemo u borbi za top2, ja ga ne bih ostavio za euro, da je anceloti:-)
ona pitanja za derbi, ima moju podrsku, tacno im je trebao odmah reci zasto gledati tekmu u kojoj nema igraca za repku:-)