Ma nema veze,vako sam ti blizizivojinmiric je napisao/la:Rezultat pepe owena(lazio) i mene (river plate) je na zadnjoj stranici jer je utakmica odgodjena bila. Tako da ja imam pobjedu od 0:2 i 3 boda više. Ima tamo pise 13.kolo
Kad cemo ligu ?
Moderator/ica: Padovan
Ma nema veze,vako sam ti blizizivojinmiric je napisao/la:Rezultat pepe owena(lazio) i mene (river plate) je na zadnjoj stranici jer je utakmica odgodjena bila. Tako da ja imam pobjedu od 0:2 i 3 boda više. Ima tamo pise 13.kolo
Ima veze kako nema. Liga moze veceras od 22 do 23 30. Cujemo seDesimaL je napisao/la:Ma nema veze,vako sam ti blizizivojinmiric je napisao/la:Rezultat pepe owena(lazio) i mene (river plate) je na zadnjoj stranici jer je utakmica odgodjena bila. Tako da ja imam pobjedu od 0:2 i 3 boda više. Ima tamo pise 13.kolo![]()
Kad cemo ligu ?
jel 2.liga neki predmet šprdačine ili šta? napisao sam ima 5 dana post da mi nije uredno rezultat upisan i ne samo da nije ispravljeno to nego mi nije nitko ni odgovorio na poruku.zivojinmiric je napisao/la:Rezultat pepe owena(lazio) i mene (river plate) je na zadnjoj stranici jer je utakmica odgodjena bila. Tako da ja imam pobjedu od 0:2 i 3 boda više. Ima tamo pise 13.kolo
Toxicityu sam javio to vec, kod sljedeg aktualiziranja tabele to ce biti ubaceno. U mojoj Excel-Listi je to vec upisano.zivojinmiric je napisao/la:jel 2.liga neki predmet šprdačine ili šta? napisao sam ima 5 dana post da mi nije uredno rezultat upisan i ne samo da nije ispravljeno to nego mi nije nitko ni odgovorio na poruku.zivojinmiric je napisao/la:Rezultat pepe owena(lazio) i mene (river plate) je na zadnjoj stranici jer je utakmica odgodjena bila. Tako da ja imam pobjedu od 0:2 i 3 boda više. Ima tamo pise 13.kolo
Jedno poluvrijeme igras na tvome hostu, drugo poluvrijeme na njegovom, to znaci da je kod jednog internet konekcija slabaarelinho je napisao/la:momci izvinite nema veze sa vasom ligom
danas poceo igrati pes 6 online i odigrao sa jaranom dvije utakmice i mozete li mi pomoci kad igram utakmicu prvo poluvrijeme mi ne stopa, al drugo ubi stopanje :S
Mozes se prijaviti, i bices na listi cekanja dok nekoliko njih ne odustanearelinho je napisao/la:eh imam pitanje:
mogu li se ja sada prijaviti za ligu ili moram cekati da ova zavrsi pa da se prijavim ??
koliko je otprilike igraca na cekanju ??Goalgetter je napisao/la:Mozes se prijaviti, i bices na listi cekanja dok nekoliko njih ne odustanearelinho je napisao/la:eh imam pitanje:
mogu li se ja sada prijaviti za ligu ili moram cekati da ova zavrsi pa da se prijavim ??.
4 igraca su na listi cekanja, ova prva 2 se ne javljaju, dok jedan nije bio online mjesec dana, tako da nemoram ni pitati, preostaje jos dziza_23, koji ceka samo da upadne, znaci ako se prijavis do petka, bices 1. na listi cekanja.arelinho je napisao/la:koliko je otprilike igraca na cekanju ??Goalgetter je napisao/la:Mozes se prijaviti, i bices na listi cekanja dok nekoliko njih ne odustanearelinho je napisao/la:eh imam pitanje:
mogu li se ja sada prijaviti za ligu ili moram cekati da ova zavrsi pa da se prijavim ??.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.