FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

classic
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la classic » 19 jan 2012, 23:32

diplomatija je napisao/la: koji su samo tek tako dobili raskid ugovora, za slobodu ce biti pojacanja svakako, cak bi i ja mogao biti potencijonalno pojacanje za slobodu, vidio me darko u vogosci na seminaru, kaze nisi los, smao koji trening kod men bi imao mjesta :)
Pa sto nemas karijeru do sad ako "nisi los" ???
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 19 jan 2012, 23:38

classic je napisao/la:
diplomatija je napisao/la: koji su samo tek tako dobili raskid ugovora, za slobodu ce biti pojacanja svakako, cak bi i ja mogao biti potencijonalno pojacanje za slobodu, vidio me darko u vogosci na seminaru, kaze nisi los, smao koji trening kod men bi imao mjesta :)
Pa sto nemas karijeru do sad ako "nisi los" ???
Jede snickers,zvace zvaku.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 20 jan 2012, 11:08

diplomatija je napisao/la:
classic je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:znaju li tuzlaci sta o nagadjanjima da ce sarajevo dobiti tri boda u tuzli za svoje neke igrace koji ce na proljece igrati u slobodi, nemojte odmah salvu uvreda, smao pitam je li neko nesto cuo o tome. pozdrav
A mozel se znat koje je to igrace sarajevo DALO Slobodi il ce ih dat ?
Posto potencijalno Dzafic i Smigalovic nece doci iz Sarajeva nego kao slobodni igraci.
koji su samo tek tako dobili raskid ugovora, za slobodu ce biti pojacanja svakako, cak bi i ja mogao biti potencijonalno pojacanje za slobodu, vidio me darko u vogosci na seminaru, kaze nisi los, smao koji trening kod men bi imao mjesta :)
i sta kazes...da ne ide salva uvreda...kao,normalna diskusija,sta :? :? ....e moje sarajlijice..nikad vi tobe :roll: ...nit ste vi nama sta dali nit nam od VAS sta treba...hvala dragom bogu na tome
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 20 jan 2012, 13:32

svlacionce skoro pa gotove, nova (plasticna) trava se postavlja na pomocnom, najdalje za mjesec dana...

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 20 jan 2012, 14:16

Sta reci ako vam Jagodic ugrade Mesanovica i Smigalovica :) aj ovog drugog ima neke realnse sanse jer je slobodna igrac ali Mesanovic ima ugovor sa Slobodom tako da u to bas ne vjerujem.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 20 jan 2012, 15:12

Evo sad čitam da ste zainteresovani za Duru, Hadžića i Kneževića. Mislim da bi vam ovi igrači bolje došli nego Šmigalović i Džafić. Ovi drugi jesu veći potencijal, i postoji mogućnost da se prodaju na kraju sezone, ali kako je vama cilj opstanak, bolji su iskusniji igrači.

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 20 jan 2012, 15:20

ublehas je napisao/la:Evo sad čitam da ste zainteresovani za Duru, Hadžića i Kneževića. Mislim da bi vam ovi igrači bolje došli nego Šmigalović i Džafić. Ovi drugi jesu veći potencijal, i postoji mogućnost da se prodaju na kraju sezone, ali kako je vama cilj opstanak, bolji su iskusniji igrači.
a mali Mesanovic nekako bi njega najvise volio vidjet u nasim redovima ali on je cini mi se i najdalji :(

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 20 jan 2012, 15:24

Avalanche je napisao/la:
ublehas je napisao/la:Evo sad čitam da ste zainteresovani za Duru, Hadžića i Kneževića. Mislim da bi vam ovi igrači bolje došli nego Šmigalović i Džafić. Ovi drugi jesu veći potencijal, i postoji mogućnost da se prodaju na kraju sezone, ali kako je vama cilj opstanak, bolji su iskusniji igrači.
a mali Mesanovic nekako bi njega najvise volio vidjet u nasim redovima ali on je cini mi se i najdalji :(
Izjavio je Mesan druze da ne ide ni u jedan klub u PL sem Slobode ;) .. Ponikao u klubu i ostat ce ako Bog da jos ovu polusezonu pa ce inostrani angazman naci vjerovatno jer se zanimaju mnogi klubovi za njega ;) A Šmigalovića ne znam ,kako on odluči tako ce biti .. Slobodan je igrac ,a za Mesana ti mogu 100% potvrditi da nece ici iz Slobode 8-)
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 jan 2012, 15:25

Avalanche je napisao/la: a mali Mesanovic nekako bi njega najvise volio vidjet u nasim redovima ali on je cini mi se i najdalji :(
Svakako da je najdalji ili bolje receno njegov prelazak u Kozaru je nemoguc. Kad vec nije uspio otici u inostranstvo ne vidim razlog da ide u drugu ekipu koja ni po cemu nije bolje od Slobode.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 20 jan 2012, 15:30

Kako saznaje naš portal veoma blizu da postane novi stanovnik Koševa je prvotimac Slobode, Staniša Nikolić, kojemu je istekao ugovor sa tuzlanskim klubom i veoma je izgledno da će ovaj veznjak s kojim su započeti pregovori biti novo pojačanje Sarajeva.
Ja ne znam dal' je ovo istina ,jer je Stana poslao poruku Jucer Vojvodicu da dolazi u kasnim nocnim satima u Tuzlu i da ce ostati na pripremama ,htio sam danas do stadiona otici da vidim malo trening i kakva su ova nova djeca i ova 2 sto su na probi .. [youtube][/youtube] eto vam klip sa jucerasnjih priprema i gledajte sta je Vojvoda svasta rekao ;)
Fk Sloboda
Okk Sloboda

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 20 jan 2012, 15:49

Tko je ovaj prvi sto prica na ovom videu?? ;)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 20 jan 2012, 16:14

Mirza Hadzic , Direktor uprave.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 20 jan 2012, 16:17

ŠB.TRN je napisao/la:Tko je ovaj prvi sto prica na ovom videu?? ;)
Mirza Hadžić - Direktor ;)
Fk Sloboda
Okk Sloboda

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 20 jan 2012, 16:30

nekad^navijac je napisao/la:Kako saznaje naš portal veoma blizu da postane novi stanovnik Koševa je prvotimac Slobode, Staniša Nikolić, kojemu je istekao ugovor sa tuzlanskim klubom i veoma je izgledno da će ovaj veznjak s kojim su započeti pregovori biti novo pojačanje Sarajeva.
Ja ne znam dal' je ovo istina ,jer je Stana poslao poruku Jucer Vojvodicu da dolazi u kasnim nocnim satima u Tuzlu i da ce ostati na pripremama ,htio sam danas do stadiona otici da vidim malo trening i kakva su ova nova djeca i ova 2 sto su na probi .. [youtube][/youtube] eto vam klip sa jucerasnjih priprema i gledajte sta je Vojvoda svasta rekao ;)

Svaka cast Vojvoda odlican govor !
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 20 jan 2012, 17:06

Svaka cast Vojvoda.
Najezio sam se na ovaj govor.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jan 2012, 17:10

MakeTZ je napisao/la:Svaka cast Vojvoda.
lijepo on medi al ako nema para bit ce gusto :roll: dobar je motivator
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 20 jan 2012, 17:14

astra1922 je napisao/la:lijepo on medi al ako nema para bit ce gusto :roll: dobar je motivator
nemoš ba to rec :lol: :lol:
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 20 jan 2012, 18:24

VOJVODA JE GIGANT....covjek je 1000 puta pokazao i dokazao kako i kolko voli Slobodu..sto kao igrac sto sada kao trener...SVAKA MU CAST
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

space
Kontakt:

Post Postao/la space » 20 jan 2012, 18:41

Kad je trening sutra ???

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 jan 2012, 23:04

Vojvoda je tito ocami :)..najezio sam se i ja onako slusajuci njegovu pricu :(...bravo majstore kapa do poda
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 20 gostiju.