Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Devil » 22 jan 2011, 21:39

Ovo je danas bilo gospodski,lagano vraceno duplo za onaj nepravedno uzet bod pred kraj prosle godine.Berbatov jos jednom pokazao klasu,steta sto nije usao onaj vanjski sut kada mu je Rooney dao loptu,bio bi ono prekrasan pogodak.
Dugo osporavani O' Shea prelepo se snasao i asistirao za gol,te mi vraca za ono sto ga branim ovda. :lol:
Ovo je bila potvrda da Manchester ne igra toliko lepo za oko ali igra sjajno na rezultat kako se to uvek vidjalo od njega,i sada se mora ici na maksimalno iskoristavanje ovih zaostalih tekmi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 22 jan 2011, 22:22

Ma uvijek je pobjeda najvažnija, iako nam je igra u zadnje vrijeme sve bolja. Berbatov je ove sezone nemilosrdan, on ne zna dat 1 gol nego uvijek zabije ili 3 ili 5. Sada nas očekuje po meni najvažnija utakmica u sezoni, zaostala utakmica protiv Blackpoola. Ako tu pobijedimo mislim da nam je otvoren put do titule, sve je na nama
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 22 jan 2011, 23:04

odlicno je sve danas izgledalo osim 3 stvari....povreda Caricka..neznam kolko je ozbiljna...dalje...nanijevo silovanje lopte...mislim..sve je to lijepo...zongliranje..pucanje iz svih pozicija ...mogucih i nemogucih....al nisi na terminu sa rajom jarane :roll: ...fino sto je zabio....al kontam...pa i ja bio zabio iz 154 pokusaja...sva sreca pa je utakmica u startu bila rijesena inace bi se u igrace uvukla nervoza i neko bi mu j.e.b.o mater sa sve kamerama da je kojim slucajem bilo 0-0..recimo...i trece...Runi :o :shock: ...mislim,ako se tu ista i moze komentarisat....ne mogu vjerovat da neko onako moze past...pa covjeka ko da su prije 10 dana sa ceste direkt na stadion doveli...daje mu se podrska..stadion skandira ime..sve je to lijepo,krasno al frajer nemoze vise prazan gol pogodit...valjda SAF nadze neko rijesenje :? ...i posto se zna kako United igra ove sezone na strani treba DOBRO bit oprezan sa izjavama i tretiranjem blekpula...nista u toj tekmi nije sigurno a najmanje da ce to United lagano uzet
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 22 jan 2011, 23:13

slani grad je napisao/la:odlicno je sve danas izgledalo osim 3 stvari....povreda Caricka..neznam kolko je ozbiljna...dalje...nanijevo silovanje lopte...mislim..sve je to lijepo...zongliranje..pucanje iz svih pozicija ...mogucih i nemogucih....al nisi na terminu sa rajom jarane :roll: ...fino sto je zabio....al kontam...pa i ja bio zabio iz 154 pokusaja...sva sreca pa je utakmica u startu bila rijesena inace bi se u igrace uvukla nervoza i neko bi mu j.e.b.o mater sa sve kamerama da je kojim slucajem bilo 0-0..recimo...i trece...Runi :o :shock: ...mislim,ako se tu ista i moze komentarisat....ne mogu vjerovat da neko onako moze past...pa covjeka ko da su prije 10 dana sa ceste direkt na stadion doveli...daje mu se podrska..stadion skandira ime..sve je to lijepo,krasno al frajer nemoze vise prazan gol pogodit...valjda SAF nadze neko rijesenje :? ...i posto se zna kako United igra ove sezone na strani treba DOBRO bit oprezan sa izjavama i tretiranjem blekpula...nista u toj tekmi nije sigurno a najmanje da ce to United lagano uzet
ne kontam te druze, on je radilica, dimitar je taj koji posprema lopte :D gleda se kretanje bez lopte, koliko sve ukupno djeluje na igru, mogu ti reci da je danas igrao fantasticno ;) ovo i jeste uloga koji mu je dodijelio cika Fergy ;)
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 22 jan 2011, 23:30

DaRtAnJaN je napisao/la:
slani grad je napisao/la:odlicno je sve danas izgledalo osim 3 stvari....povreda Caricka..neznam kolko je ozbiljna...dalje...nanijevo silovanje lopte...mislim..sve je to lijepo...zongliranje..pucanje iz svih pozicija ...mogucih i nemogucih....al nisi na terminu sa rajom jarane :roll: ...fino sto je zabio....al kontam...pa i ja bio zabio iz 154 pokusaja...sva sreca pa je utakmica u startu bila rijesena inace bi se u igrace uvukla nervoza i neko bi mu j.e.b.o mater sa sve kamerama da je kojim slucajem bilo 0-0..recimo...i trece...Runi :o :shock: ...mislim,ako se tu ista i moze komentarisat....ne mogu vjerovat da neko onako moze past...pa covjeka ko da su prije 10 dana sa ceste direkt na stadion doveli...daje mu se podrska..stadion skandira ime..sve je to lijepo,krasno al frajer nemoze vise prazan gol pogodit...valjda SAF nadze neko rijesenje :? ...i posto se zna kako United igra ove sezone na strani treba DOBRO bit oprezan sa izjavama i tretiranjem blekpula...nista u toj tekmi nije sigurno a najmanje da ce to United lagano uzet
Runi je utakmicu protiv Tottenhama stavljen na krilo nakon izlaska Nannia,da bi zatvorio Balea i Assu-ekota,dje ga god stavis igra dobro.Ovu utakmicu nije dao gola,al je iznimno vazan igrac,djeli dijagonalne lopte,igrao je od ljevog beka do napada.uvjek je za proigravanje,djeli lopte,....Defanziva uzima prvenstva,tako da mancho ce vjerovatno dobiti belkpool sa minimalnom gol razlikom........
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Mozda
Kontakt:

Post Postao/la Mozda » 22 jan 2011, 23:49

trxel je napisao/la:
DaRtAnJaN je napisao/la:
Runi je utakmicu protiv Tottenhama stavljen na krilo nakon izlaska Nannia,da bi zatvorio Balea i Assu-ekota,dje ga god stavis igra dobro.Ovu utakmicu nije dao gola,al je iznimno vazan igrac,djeli dijagonalne lopte,igrao je od ljevog beka do napada.uvjek je za proigravanje,djeli lopte,....Defanziva uzima prvenstva,tako da mancho ce vjerovatno dobiti belkpool sa minimalnom gol razlikom........
Usput king Rooney je podijeli dvije asistencije danas.... Nakon ulaska Owen/a igrao je vise na lijevom beku nego na lijevom krilu...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jan 2011, 17:29

Odlicno je sve bilo jucer, ali sad ide pravi test. Gostujuca utakmica protiv Blackpoola. Prije sezone smo tu ocekivali 3 sigurna boda, sad nista nije sigurno. Ali trebali ipak doc do pobjede. Samo bez zayebavanja sa sastavom, i ne vezni red sa Fletcherom i Carrickom. To je smrt sto se tice napadacke igre.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 23 jan 2011, 17:33

Cartman je napisao/la:Odlicno je sve bilo jucer, ali sad ide pravi test. Gostujuca utakmica protiv Blackpoola. Prije sezone smo tu ocekivali 3 sigurna boda, sad nista nije sigurno. Ali trebali ipak doc do pobjede. Samo bez zayebavanja sa sastavom, i ne vezni red sa Fletcherom i Carrickom. To je smrt sto se tice napadacke igre.
Carrick nece igrati, nemoj da brines.. :D
Bice to rutinska pobjeda aBd... Rooney zabija gol 100%..

:twisted: :twisted:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 23 jan 2011, 17:33

Ma nikakvo zayebavanje, SAF jucer izvuce Giggsa u 55-oj, znaci za Blackpoola.
Ja napokon ocekujem u pocetnom sastavu Scholesa, a ni Fletche nije bilo nikako u kombinaciji za jucerasnju tekmu tako da bi njih dvojica trebali ciniti taj centalni dio veze.

edit: Gdje si ti Cartmane do sad :D
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jan 2011, 17:36

Thunderstruck je napisao/la:Ma nikakvo zayebavanje, SAF jucer izvuce Giggsa u 55-oj, znaci za Blackpoola.
Ja napokon ocekujem u pocetnom sastavu Scholesa, a ni Fletche nije bilo nikako u kombinaciji za jucerasnju tekmu tako da bi njih dvojica trebali ciniti taj centalni dio veze.

edit: Gdje si ti Cartmane do sad :D
Ma zakuhao sa nekim moronom, i nije me bilo sedmicu dana. Vidim u medjuvremenu Majestic stigao napustit, pa se vratit na forum. :D

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 23 jan 2011, 17:40

Ma sa je Blekpool.Moze se ono okliznuti ne kazem ja,al tu ce mancho rutinski,defanziva i kontre.pa eo sastava za tu utakmicu:Sar-Evra-Oshea-Ferdinand-Vida-Scholes-Fletcher-Nanni-Giggs-ROONEY-Berba.S tim da ce od 60 igrati Cicharitto umjesto Berbe ;)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 23 jan 2011, 19:30

Qataris offer £1.5bn - but Glazers want £2bn for Man Utd sale
diggsdigg

Manchester United fielded a takeover approach from Qatari interests only weeks ago, it has been revealed.

The Observer says a Qatari consortium is reported to have offered £1.5bn to buy United from its current owners, the Glazer brothers, after holding secret talks.

But the club yesterday denied that there has been any approach and reiterated that Manchester United is not for sale.

It is understood, however, that an approach from Qatar Holding – an investment group controlled by the Qatari royal family – took place shortly after the Arab state had secured the right to stage the 2022 World Cup finals.

Discussions are said to have foundered because of the asking price. The Glazers value the club at close to £2bn, which is more than the Qatar group, which recently agreed a record £125m shirt deal with Barcelona, was initially prepared to pay.

Football **** believe Qatar, keen to raise its profile still further in the game, will return with a higher offer.
kako i koliko ljudi mogu biti prokleti to je nevjerovatno :x
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 23 jan 2011, 19:39

brazzo je napisao/la:
Qataris offer £1.5bn - but Glazers want £2bn for Man Utd sale
diggsdigg

Manchester United fielded a takeover approach from Qatari interests only weeks ago, it has been revealed.

The Observer says a Qatari consortium is reported to have offered £1.5bn to buy United from its current owners, the Glazer brothers, after holding secret talks.

But the club yesterday denied that there has been any approach and reiterated that Manchester United is not for sale.

It is understood, however, that an approach from Qatar Holding – an investment group controlled by the Qatari royal family – took place shortly after the Arab state had secured the right to stage the 2022 World Cup finals.

Discussions are said to have foundered because of the asking price. The Glazers value the club at close to £2bn, which is more than the Qatar group, which recently agreed a record £125m shirt deal with Barcelona, was initially prepared to pay.

Football **** believe Qatar, keen to raise its profile still further in the game, will return with a higher offer.
kako i koliko ljudi mogu biti prokleti to je nevjerovatno :x
Dajte molim vas kupite Man Utd!!! :!:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jan 2011, 19:46

slika

:lol:

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 23 jan 2011, 22:35

slika
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 23 jan 2011, 22:39

Cartman je napisao/la:slika

:lol:
hahahahahh al svi oni tamo gledaju. :lol: :lol: :lol:
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 23 jan 2011, 22:40

slika
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jan 2011, 22:48

Pa niste se valjda uvrijedili dragi scouseri? To je mala sala. :D

Gary Neville is a red
Is a red
Is a red
Gary Neville is a red
He hates Scousers!

Neville legenda, samo se nadam da ce prestat igrat na ljeto, da ga se sjecamo kao jednog od najboljih bekova svih vremena, a ne ono sto je trenutno. Kad se samo sjetim te desne strane sa Nevilleom i Beckhamom. Beckham je naravno imao najbolji centarsut na Svijetu u to vrijeme, ali fakat ni Neville nije bio daleko iza. A to je pokazao i prosle sezone protiv Milana.

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 24 jan 2011, 00:03

Cartman je napisao/la:Pa niste se valjda uvrijedili dragi scouseri? To je mala sala. :D

Gary Neville is a red
Is a red
Is a red
Gary Neville is a red
He hates Scousers!

Neville legenda, samo se nadam da ce prestat igrat na ljeto, da ga se sjecamo kao jednog od najboljih bekova svih vremena, a ne ono sto je trenutno. Kad se samo sjetim te desne strane sa Nevilleom i Beckhamom. Beckham je naravno imao najbolji centarsut na Svijetu u to vrijeme, ali fakat ni Neville nije bio daleko iza. A to je pokazao i prosle sezone protiv Milana.
Neville ni u najboljim danima nije bio za Premiershipa. Eventualno za Championshipa. Ferguson je čudotvorac kad mu je jedan Neville igrao u ekipi i to čak nije ni griješio toliko...
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 24 jan 2011, 00:13

There got to be something for Liverpool big number nine ...

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.