Cekamo Amira Jazzera da obrazlozi.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑20 feb 2026, 18:22Šta li je sad u pitanju? Slab sastav Širokog,nisu nas shvatili ozbiljno, nevažna utakmica? Mora biti neki izgovor za ovoliku razliku .
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
19vendetta87
- Kontakt:
Re: KK Bosna
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Rutinski, lakši trening.
Sta ga citirasJHam je napisao/la: ↑20 feb 2026, 18:32nisu bili raspolozeni..Amirutah1988 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 17:13Ako Široki danas bude raspolozen,Bosna ce se dobro namučiti za finale
doduse, da im je igro Šime Špralja i Vanjak, bilo bi svega
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
da razbudim temu
Meni je gori Pepermint, covjek dodje J**+ Halilovicu i Pasalicu majku jednom sedmicno, valjda da iskali na njima sto nikome u pravom zivotu ne smije…
Rutinska utakmica, odlicno podijeljene minute, jedva cekam sutra
Rutinska utakmica, odlicno podijeljene minute, jedva cekam sutra
ZELJEZNICAR 1921!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Baš golema razlika u kvaliteti
Čestitke momcima
Čestitke momcima
- PeppermintSA
- Kontakt:
Pročitao si me ko bukvar. Sve je tacno tako kako kažeš.
Gutic boli koliko je bezobrazan, igras u bosni imas 3 k eura, i nista se ne trudis, predvidjam ti tacnu za 3 godine
Vazda je lijepo nabiti dajdze, treba ih natrpati stoka razlikom.
I bi merak. Siroki je napokon prdno u sisu. Nadam se da nam nikad vise nece bit' ozbiljan konkurent.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Kad je Siroki igrao dobro prve dvije cetvrrine nije bilo komentara .
I ja cu imati vrlo skoro priliku mnoge ovdje da prozovem,polako ali sigurno

I ja cu imati vrlo skoro priliku mnoge ovdje da prozovem,polako ali sigurno
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma lik ima post godine već sada , MUHA JE DEBIL PA MAKAR OSVOJIO ABA LIGU .
Tu već vidiš da je nešto lično u pitanju , koliko god se trudio da ignorišeš negativnost tu se čovjek mora zapitati , šta je sa glavom ? Čemu ?
Nema nas 15 godina , krenemo sa 0:3 i tu Muha uleti da prvi put vodi seniorsku ekipu . Napravimo rezultate iznad svih očekivanja , ali on je njemu debil ? Pa zašto buraz , molim te objasni košarkašu logiku , ma bilo kakvu logiku ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Na pusti Amire hejtere sto te prozivaju. Svaki poznavao kosarke vidi da je Siroki ovo pustio. Jos ova Bosna igra najgoru ligu ABA ligu ma fuj sve si upravu.Amirutah1988 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 18:53Kad je Siroki igrao dobro prve dvije cetvrrine nije bilo komentara .
I ja cu imati vrlo skoro priliku mnoge ovdje da prozovem,polako ali sigurno![]()
Kako nam se oda da jedva cekas kiks da imas priliku prozivati. Spremi i one svoje zalopojke kad te krene raja zayebavati po temi.
- VensanKasel
- Kontakt:
Dobro ti je rekao Kaunas , nema potrebe za tim . Fakat vas ne kontam , ubačen lik da namjerno truje i botuje i vi dalje nasjedate
Molim vas još jednom da ga ignorišete , ne pozivajte ga i ne vrijeđajte ga .
Okrenimo se da našoj Bosni i bitnim stvarima , čekamo Borac u finalu
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Dočekat ces malo morgenVensanKasel je napisao/la: ↑20 feb 2026, 19:02Dobro ti je rekao Kaunas , nema potrebe za tim . Fakat vas ne kontam , ubačen lik da namjerno truje i botuje i vi dalje nasjedate
Molim vas još jednom da ga ignorišete , ne pozivajte ga i ne vrijeđajte ga .
Okrenimo se da našoj Bosni i bitnim stvarima , čekamo Borac u finalu![]()
Razlika između solidnog ABA ligaša i ekipe koja je među favoritima u ABA 2 sve razlike u kvaliteti su se vidjele i razlika je možda prevelika ali vidjet ćemo u prvenstvu ako budemo igrali protiv njih.Jadnimi je napisao/la: ↑20 feb 2026, 18:32Ove 3 kup utakmice, realno pokazuja razliku između ABA1 i ABA2CAZIN je napisao/la: ↑20 feb 2026, 18:24Garant se predali unaprijednewton_heath_lyr je napisao/la: ↑20 feb 2026, 18:22Šta li je sad u pitanju? Slab sastav Širokog,nisu nas shvatili ozbiljno, nevažna utakmica? Mora biti neki izgovor za ovoliku razliku .![]()
Rutinska pobjeda poslije iftara se uozbiljili kako u odbrani tako i u napadu
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Koji je cilj Bosne igranje ABA lige,docekati velikodušno Zvezdu i Partizan?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑20 feb 2026, 19:00Na pusti Amire hejtere sto te prozivaju. Svaki poznavao kosarke vidi da je Siroki ovo pustio. Jos ova Bosna igra najgoru ligu ABA ligu ma fuj sve si upravu.Amirutah1988 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 18:53Kad je Siroki igrao dobro prve dvije cetvrrine nije bilo komentara .
I ja cu imati vrlo skoro priliku mnoge ovdje da prozovem,polako ali sigurno![]()
Kako nam se oda da jedva cekas kiks da imas priliku prozivati. Spremi i one svoje zalopojke kad te krene raja zayebavati po temi.
Ne čekam kiks,jer znam da ova ekipa ima koliko hoces nedostataka.
I šta ce biti za narednu sezonu,koji je cilj Bosne u ABA ligi za narednu sezonu?
Hoce li se igrati Champions League,Eurocup.
Fibin Europa Cup necemo,to smo iskušali,šta dalje?
Hoce li mozda biti cilj Euroliga?
Bit ce titula kup finale fiba lige bit ce euroliga sta tebe boli qurac
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Sve si u pravu za aba ligu sve ekipe osim zvezde i partizana se trebaju samo povuci…… slazem se sto bi igrale aba liguAmirutah1988 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 19:10Koji je cilj Bosne igranje ABA lige,docekati velikodušno Zvezdu i Partizan?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑20 feb 2026, 19:00Na pusti Amire hejtere sto te prozivaju. Svaki poznavao kosarke vidi da je Siroki ovo pustio. Jos ova Bosna igra najgoru ligu ABA ligu ma fuj sve si upravu.Amirutah1988 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 18:53Kad je Siroki igrao dobro prve dvije cetvrrine nije bilo komentara .
Ne čekam kiks,jer znam da ova ekipa ima koliko hoces nedostataka.
I šta ce biti za narednu sezonu,koji je cilj Bosne u ABA ligi za narednu sezonu?
Hoce li se igrati Champions League,Eurocup.
Fibin Europa Cup necemo,to smo iskušali,šta dalje?
Hoce li mozda biti cilj Euroliga?