Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Chat
Eto sad imaš narodni režim pa uživaj 
- legenda reala
- Kontakt:
Idi prati skijanje, nisu ove osjetljive teme za tebe 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sezona završava ovaj vikend tako da ćeš biti primoran da čitaš moje osvrte na osjetljive teme u narednom periodulegenda reala je napisao/la:Idi prati skijanje, nisu ove osjetljive teme za tebe
- legenda reala
- Kontakt:
Znaš da ja uživam čitati tebe u osjetljivim temamaDukeOfWellington je napisao/la:Sezona završava ovaj vikend tako da ćeš biti primoran da čitaš moje osvrte na osjetljive teme u narednom periodulegenda reala je napisao/la:Idi prati skijanje, nisu ove osjetljive teme za tebe
Gledo sam jutros SG, dobra trka
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Oba il' samo ženski?
Šta ti predstavlja taj zeleni, nisi zadovoljan rezultatima?
- legenda reala
- Kontakt:
DukeOfWellington je napisao/la:Oba il' samo ženski?
ženski, muški sam prespavao
ma ništa, pogrešan smajli
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Logično, zato te i pitamlegenda reala je napisao/la:ženski, muški sam prespavaokoje slavio ??
Dustin Cook ispred Jansruda i Rogera. Navrati nekad na temu skijanje
- legenda reala
- Kontakt:
Šta me imaš pitati, kad znaš
To su neki novi klinci, u moje vrijeme oni nisu nastupali
nemam kad
To su neki novi klinci, u moje vrijeme oni nisu nastupali
nemam kad
Onda je došao drugi svjetski rat i pokazao svu snagu tih kvazi sila i imperija. Nakon toga su izgubili sve kolonije i bukvalno nestali sa scene. Ovo trenutno koprcanje je samo pokušaj opstanka na sceni, ali zna se ko kosi a ko vodu nosi i o uticaju kakav imaju SAD, Kina i Rusija mogu samo da sanjaju ili da im se saginju kao što i rade.madridist je napisao/la:U citavoj prici mora biti jasno da bi imperija bila rinaka da nije bilo opljackanog blaga prekooceanskih zemalja , ja nisam nikad pisao da su britanci ili španjolci ili portugalci te nizozemci zlocinci zato sto su izmislili robovlasnistvo i sto im je danasnja moc bazirana i lezi na zlatu opljackanom prije vise stotina godina ali bi bilo lijepo da ovi sto postuju krunu ili bilo koji slican rezim to javno priznaju .
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nema bolje države i uređenije,u historiji

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Jel ima neko ko zna ovaj password za one kanale na MOJOJ TV
jel to kod svih isto ili ?
SAMO ČELIK !
See what you did there.Viper je napisao/la:Jel ima neko ko zna ovaj password za one kanale na MOJOJ TVjel to kod svih isto ili ?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ma nije za mene, jaran mi se raspitujeuNbx je napisao/la:See what you did there.Viper je napisao/la:Jel ima neko ko zna ovaj password za one kanale na MOJOJ TVjel to kod svih isto ili ?
SAMO ČELIK !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Svaki korisnik ima vlastiti password.
A tebi bi najbolje bilo udarit' password pri uključivanju STB-a, za svaki slučaj.
A tebi bi najbolje bilo udarit' password pri uključivanju STB-a, za svaki slučaj.
KlasikaViper je napisao/la:Ma nije za mene, jaran mi se raspitujeuNbx je napisao/la:See what you did there.Viper je napisao/la:Jel ima neko ko zna ovaj password za one kanale na MOJOJ TVjel to kod svih isto ili ?
znam da je tesko povjerovat al jest samo prenosim, kod mene je telemach
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Mogao si pitati da instaliras ss.ba a ne za kanale 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Sutra idemo opštinu rušiti.

Ned'o bog sutra sa ovim proći kroz grad, ubili bi te. HAHH. I ovako svaki dan jednu zastavicu čuvaju neki ludi Četnici (imaju i papire da su ludi sigurno) a pištolj je tu negdje za pasom.
Ned'o bog sutra sa ovim proći kroz grad, ubili bi te. HAHH. I ovako svaki dan jednu zastavicu čuvaju neki ludi Četnici (imaju i papire da su ludi sigurno) a pištolj je tu negdje za pasom.
Samo kakve mi veze imamo sa Turcima ?
Da su nam makar nesto dobro dali, ali nisu. Samo slali nase ljude po ratistima negdje daleko a kad je zagustilo napustili nas i onda nas prodali ai dalje se dizu u neka nebesa.
Da su nam makar nesto dobro dali, ali nisu. Samo slali nase ljude po ratistima negdje daleko a kad je zagustilo napustili nas i onda nas prodali ai dalje se dizu u neka nebesa.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Greska ogromnih razmjera.
Turska nam je uz Njemacku jedini prijatelj u Europi.
Turska nam je uz Njemacku jedini prijatelj u Europi.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.