FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
sve pijano drogirano, niko nema pojmaaa, niko nema pojmaaa :opaopa:
imas li ti kakav dokaz za towobly92 je napisao/la:Ovo je Ćelo rek'o.
Prvi potez ove uprave koji cu pohvaliti. Na jima je sada da pokazu da ovo nije izuzetno i da covjeku omoguce uvjete za rad i ne mijesaju se plaho u posao, bolhe receno nikako...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- zamorano1plus8
- Kontakt:
odlican potez kluba, postavili su najboljeg dostupnog trenera.....ocekujem raskid ugovora sa bar pet igraca i napokon veliko zalaganje igraca na terenu, dosta vise ku.r.co.bolje
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
- Probisvjet
- Kontakt:
Sada treba covjeku dovesti tri cetiri odlicna igraca al' po njegovom izboru.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
hahahahaha... jedina istinaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:joj kad opletete i po Slavki kao i po svakom drugom treneru
welcome Slavko

Sta on zna, fukare nase znaju bolje od njega, ta ce Ordagic treba ga skinut poslije utakmice, ne bi me cudilo da cojk odma sljedeci prelazni rok ode a nama ce uvijek ostat nasih 20 fukara.wobly92 je napisao/la:– Vidite, Amer Ordagić je bio moja želja u svakom prelaznom roku i dok sam bio u Radniku i dok je on igrao u Zvijezdi iz Gradačca. Moja prva utakmica u Bosni je bila protiv Slobode u Bijeljini gdje je Radnik slavio sa 2:0. Druga je bila protiv Zvijezde iz Gradačca u Gradačcu. Ja sam njega tu zapazio, tako da je u svakom prelaznom roku moja velika želja bila da imam tog igrača u svom timu. Čak sam sa njim razgovarao, ali njegova odluka dok sam vodio druge klubove je bila samo Sloboda. U oba prelazna roka u Želji sam imao želju da on dođe, jer ja smatram Ordagića na toj poziciji najboljim igračem u Bosni i Hercegovini. No, i od njega se očekuje puno u ovom dijelu sezone.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma smijesno je kada 22 Fukare skidaju 11 igraca.benTzley je napisao/la:Sta on zna, fukare nase znaju bolje od njega, ta ce Ordagic treba ga skinut poslije utakmice, ne bi me cudilo da cojk odma sljedeci prelazni rok ode a nama ce uvijek ostat nasih 20 fukara.wobly92 je napisao/la:– Vidite, Amer Ordagić je bio moja želja u svakom prelaznom roku i dok sam bio u Radniku i dok je on igrao u Zvijezdi iz Gradačca. Moja prva utakmica u Bosni je bila protiv Slobode u Bijeljini gdje je Radnik slavio sa 2:0. Druga je bila protiv Zvijezde iz Gradačca u Gradačcu. Ja sam njega tu zapazio, tako da je u svakom prelaznom roku moja velika želja bila da imam tog igrača u svom timu. Čak sam sa njim razgovarao, ali njegova odluka dok sam vodio druge klubove je bila samo Sloboda. U oba prelazna roka u Želji sam imao želju da on dođe, jer ja smatram Ordagića na toj poziciji najboljim igračem u Bosni i Hercegovini. No, i od njega se očekuje puno u ovom dijelu sezone.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Celo je upravo prije nekih 15-ak minuta usao u Limenku!
to se ne moze odma ocekivat jer ne mozes naci zamjene, tek u januaru.zamorano1plus8 je napisao/la:odlican potez kluba, postavili su najboljeg dostupnog trenera.....ocekujem raskid ugovora sa bar pet igraca i napokon veliko zalaganje igraca na terenu, dosta vise ku.r.co.bolje
- zamorano1plus8
- Kontakt:
gazda limenke zadovoljno trlja rukeChinaglia je napisao/la:Celo je upravo prije nekih 15-ak minuta usao u Limenku!

"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
“Slobodi je mjesto među klubovima koji će se boriti u Ligi za prvaka BH Telecom Premijer lige i od novog trenera očekujemo da to realizuje. Kriza je samo trenutna i nema mjesta panici. Klub je stabilan u svakom segmentu, ove godine minimum je ulazak među šest najboljih, a dogodine ćemo dodatno podići ljestvicu i napasti titulu, kojom ćemo, nadam se, proslaviti jubilej”, kazao je Mujkanović.
Ne laži ljudima. Mora prvo u BG po papirologiju da riješi, pa će se odmah zaputit u TZ. A krenuo je s odmora iz CG čini mi se.Chinaglia je napisao/la:Celo je upravo prije nekih 15-ak minuta usao u Limenku!
Najgore što ako će iz BG valja preći na Raču, onda mora proći pored semafora tamo za Simin Han

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
benTzley je napisao/la:Sta on zna, fukare nase znaju bolje od njega, ta ce Ordagic treba ga skinut poslije utakmice, ne bi me cudilo da cojk odma sljedeci prelazni rok ode a nama ce uvijek ostat nasih 20 fukara.wobly92 je napisao/la:– Vidite, Amer Ordagić je bio moja želja u svakom prelaznom roku i dok sam bio u Radniku i dok je on igrao u Zvijezdi iz Gradačca. Moja prva utakmica u Bosni je bila protiv Slobode u Bijeljini gdje je Radnik slavio sa 2:0. Druga je bila protiv Zvijezde iz Gradačca u Gradačcu. Ja sam njega tu zapazio, tako da je u svakom prelaznom roku moja velika želja bila da imam tog igrača u svom timu. Čak sam sa njim razgovarao, ali njegova odluka dok sam vodio druge klubove je bila samo Sloboda. U oba prelazna roka u Želji sam imao želju da on dođe, jer ja smatram Ordagića na toj poziciji najboljim igračem u Bosni i Hercegovini. No, i od njega se očekuje puno u ovom dijelu sezone.
Zadnja izmjena: katarakta, dana/u 12 sep 2017, 11:20, ukupno mijenjano 1 put.
Niko, niko, samo Sloboda
Pa fakat misliš da bi neko od balavaca smio prić Senči. Hahaha. Pa on je spremniji od pola našeg tima, kamoli fukaricaProbisvjet je napisao/la:Ma smijesno je kada 22 Fukare skidaju 11 igraca.benTzley je napisao/la:Sta on zna, fukare nase znaju bolje od njega, ta ce Ordagic treba ga skinut poslije utakmice, ne bi me cudilo da cojk odma sljedeci prelazni rok ode a nama ce uvijek ostat nasih 20 fukara.wobly92 je napisao/la:– Vidite, Amer Ordagić je bio moja želja u svakom prelaznom roku i dok sam bio u Radniku i dok je on igrao u Zvijezdi iz Gradačca. Moja prva utakmica u Bosni je bila protiv Slobode u Bijeljini gdje je Radnik slavio sa 2:0. Druga je bila protiv Zvijezde iz Gradačca u Gradačcu. Ja sam njega tu zapazio, tako da je u svakom prelaznom roku moja velika želja bila da imam tog igrača u svom timu. Čak sam sa njim razgovarao, ali njegova odluka dok sam vodio druge klubove je bila samo Sloboda. U oba prelazna roka u Želji sam imao želju da on dođe, jer ja smatram Ordagića na toj poziciji najboljim igračem u Bosni i Hercegovini. No, i od njega se očekuje puno u ovom dijelu sezone.Haj da ih je bar 5000 al' ova brojka je smijesna. Zna se dobro ko je zasluzan za raspad, ko se za joju prodao. Zasto nisu skinuli one koji su doveli igrace ili doveli trenera. Hoce kurko, ne smiju. Nisu to one Fukare iz '80 godina proslog vijeka kada smo na pendrek isli one ne bas tako njezne milicije. Ovo su sada sve picici, cuj igrace skidati, a prnuti ne smiju upravi.

Niko, niko, samo Sloboda
Petrović je tokom pregovora tražio da sam izabere stručni štab što će mu biti i omogućeno.
Drugi uslov Petrovića bio je samostalnost u radu odnosno mogućnost da sam sastavlja ekipu, te da nema miješanja od strane Uprave u izbor igrača.
Ovaj prvi dio ne znam šta sa mislim, da li će dovesti neke svoje što bi i bilo logično, ali šta bi onda bilo sa Spahe...žao mi momka ako ode poslije toliko vremena..možda ga staviti s Omerovićem u omladinski...
Za ovo drugo naravno se podrazumijeva, ono što je imao u Radniku, a nije u Želji, iako su mu vjerovatno obećali ali izigrali, isto kao za mnoge druge stvari što su mu uradili.
Uvjeren sam da će dobiti što je tražio, jer I Vlado je to imao ovdje, može pričati šta hoće i izvlačiti se, ali imao je trenersku slobodu i niko mu se nije miješao u selekciju igrača pred utakmicu.
Drugi uslov Petrovića bio je samostalnost u radu odnosno mogućnost da sam sastavlja ekipu, te da nema miješanja od strane Uprave u izbor igrača.
Ovaj prvi dio ne znam šta sa mislim, da li će dovesti neke svoje što bi i bilo logično, ali šta bi onda bilo sa Spahe...žao mi momka ako ode poslije toliko vremena..možda ga staviti s Omerovićem u omladinski...
Za ovo drugo naravno se podrazumijeva, ono što je imao u Radniku, a nije u Želji, iako su mu vjerovatno obećali ali izigrali, isto kao za mnoge druge stvari što su mu uradili.
Uvjeren sam da će dobiti što je tražio, jer I Vlado je to imao ovdje, može pričati šta hoće i izvlačiti se, ali imao je trenersku slobodu i niko mu se nije miješao u selekciju igrača pred utakmicu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Petrovićev raspored do pauze: Mladost (G), Željezničar (D), Borac (G), Sarajevo (D), Široki Brijeg (D), Radnik (G), Krupa (D), Vitez (D), Zrinjski (G), Čelik (D), GOŠK (G)
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Petrović je stao na semafore u Simin Hanu.... dvoumi se jos uvijek....te upali zmigavac za lijevo te ugasi.....
Sta mislite kako cemo danas sa kinder jajima proci....samo da bude gostujuca jer kuci gola dati ne mozemo.... hahahahha....eto dokle je mikro ciklus doveo....da se nadamo gostovanju u kupu... Hahaha
Sta mislite kako cemo danas sa kinder jajima proci....samo da bude gostujuca jer kuci gola dati ne mozemo.... hahahahha....eto dokle je mikro ciklus doveo....da se nadamo gostovanju u kupu... Hahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Saro podsjecas me na jednu Ines, stalno odlazila i vracala se....Ne daj se Saro.....Sariel je napisao/la:Nije ovaj nego Sariel moj forumski alter ego.wobly92 je napisao/la:Opet ovaj što ode zauvijek pa kroz 4 i po minute opet piše.
A ti ko pravi bosnjo.vec promijenio sliku u sobi hehehe..
I da vracacu se kad god mi bude cejf.
Da necu mozda vama polagat racune?
pa urne je.beni bes...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.