HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

miki651
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la miki651 » 31 avg 2013, 23:37

slobodnjak je napisao/la:Čestitke na odličnoj igri i zasluženoj igri,iako VAS JE PROTIVNIK NADIGRAO U SVIM SEGMENTIMA FUDBALSKE IGRE. :lol:
Malo šale ,Dino je kralj.
Ne mogu da ne pomenem bivšeg igrača Travnika Denija Simeunovića.Uživao sam par sezona u njegovim potezima u dresu tima sa Pirote.Momak je čudo možda i najatraktivniji igrač lige sigurno.Tako lucidni potezi se kod nas rjetko vidjaju.Dobili ste igračinu u pravom smislu rječi.Jest da je napravio glupost večeras ,ali igra dečko srcem i vidi se da uživa na terenu.Želim mu puno sreće u nastavku karijere.Imate prejaku mladu ekipu i ako tako nastavite ni titula nije daleko,vidjećete.Možda ne ove sezone,ali već sljedeće,ako vam upava to isprati možete daleko... ;)
Uprava izgleda nije u dobrim odnosima sa trenerom.
Doveli su ovo ljeto 10 igrača a htijeli su još dvojicu pa frcaju iskre na relaciji trener uprava.
Situacija je takva da gazda kluba ima novac i nimalo ne žali kad su u pitaanju igrači koje želi a vjerovatno i trener ima svoju viziju koga dovest ali ne pita se puno u tom pogledu pa nastaju nesporazumi. Primjer Trivunovića je jedan od tih problema. Čovjek je došao prethodno dogovorivši sve uvjete, ugovor maltene duplo jači nego u Sarajevu i trener kaže neću ga. Šta da se radi a Zrinjski deficitaran na toj poziciji. Ima tu još nekih mimoilaženja tipa Kantar, Popović kojih nema ni na klupi.
Već se govori da će Simeunović dobiti dobro jači ugovor.

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 31 avg 2013, 23:39

miki651 je napisao/la:Simpatičan onaj lik od trenera gostiju. Meni se čini da je pod nekim sedativima neke glupe izjave daje.
Kući kad dođe žena njegova će ga ispeglati zbog javne blamaže i njegovog komentara.
Mene podsjeća na nekog lokalnog pijanca... gledaš ga i smiješ mu se provalama :D

slobodnjak je napisao/la:Čestitke na odličnoj igri i zasluženoj igri,iako VAS JE PROTIVNIK NADIGRAO U SVIM SEGMENTIMA FUDBALSKE IGRE. :lol:
Ne mogu da ne pomenem bivšeg igrača Travnika Denija Simeunovića.Uživao sam par sezona u njegovim potezima u dresu tima sa Pirote.Momak je čudo možda i najatraktivniji igrač lige sigurno.Tako lucidni potezi se kod nas rjetko vidjaju.Dobili ste igračinu u pravom smislu rječi.Jest da je napravio glupost večeras ,ali igra dečko srcem i vidi se da uživa na terenu.Želim mu puno sreće u nastavku karijere.Imate prejaku mladu ekipu i ako tako nastavite ni titula nije daleko,vidjećete.Možda ne ove sezone,ali već sljedeće,ako vam upava to isprati možete daleko... ;)
Hvala na čestitkama i još veće hvala za Denija ;) Stvarno je igračina, nitko mu ni najmanje ne zamjera crveni karton... da svi igrači imaju njegovo srce, titula bi bila realnost... ovako nam ostaje da se potajno nadamo, no polako, idemo iz utakmice u utakmicu! Pa gledaj, ja sam zadovoljan našom upravom, imamo 2 mlada poduzetnika koji vole Zrinjski i sport općenito, tako da se nadamo perspektivnoj budućnosti ;)

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 31 avg 2013, 23:42

miki651 je napisao/la:
Uprava izgleda nije u dobrim odnosima sa trenerom.
Doveli su ovo ljeto 10 igrača a htijeli su još dvojicu pa frcaju iskre na relaciji trener uprava.
Situacija je takva da gazda kluba ima novac i nimalo ne žali kad su u pitaanju igrači koje želi a vjerovatno i trener ima svoju viziju koga dovest ali ne pita se puno u tom pogledu pa nastaju nesporazumi. Primjer Trivunovića je jedan od tih problema. Čovjek je došao prethodno dogovorivši sve uvjete, ugovor maltene duplo jači nego u Sarajevu i trener kaže neću ga. Šta da se radi a Zrinjski deficitaran na toj poziciji. Ima tu još nekih mimoilaženja tipa Kantar, Popović kojih nema ni na klupi.
Već se govori da će Simeunović dobiti dobro jači ugovor.
Kakve veze ima tko igra ako se pobjeđuje?
U redu, doveli ste dosta pojačanja, ali ako momčad dobro igra i niže dobre rezultate, zašto to mijenjati?
Pa valjda se i trenera nešto treba pitati, jer ako nije tako, onda nek ti iz uprave treniraju momke, slažu taktiku
i prvih 11.
Pa da onda vidimo rezultat.
Čemu uopće i u vas i u nas kvariti atmosferu kada stvari idu dobro, to mi nikad neće biti jasno.
Ne valja kad se dobro igra i kad se imaju dobri rezultati, a ne valja ni kad ništa nije kako treba.
Pa de nek se odluče više tko šta želi.

Bezveze vam stvaraju lošu atmosferu a odlično ste krenuli u prvenstvo.
Jedini kiks vam je 0-0 kod kuće sa rudarom i to je manjak sreće bio više nego loša igra.

hearts
Kontakt:

Zrinjski - Željezničar 2:1

Post Postao/la hearts » 31 avg 2013, 23:46

Čestitke na igri i pobjedi
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 31 avg 2013, 23:48

Ma iznad sviju nas je Zrinjski. Nije moj post ni za upravu niti za trenera nego neko svoje viđenje situacije i ongo što se javno ili tajno govori po kuloarima.
Osobno sam protiv smjene pa makar i lošiji rezultati bili a ne onakvi kakvi su sada. A da nesporazuma ima to je fakat i pod hitno to oni moraju izgladiti.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 31 avg 2013, 23:49

Sa Simeunovicem smo bas "uboli" 8-)

Igracina. Drago mi je takodjer radi Bekica. Crnov danas nije odigrao kako moze i zna, ali nema veze. Ima tu sirine dosta.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 31 avg 2013, 23:58

Svaka cast momcima na terenu, treneru i navijacima. Nek smo mlatnuli ove papke. Ni sa sucima nisu mogli. Samo mi je zao one 2 mrtve sanse i ponistenog gola!

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 01 sep 2013, 00:25

miki651 je napisao/la:Ma iznad sviju nas je Zrinjski. Nije moj post ni za upravu niti za trenera nego neko svoje viđenje situacije i ongo što se javno ili tajno govori po kuloarima.
Osobno sam protiv smjene pa makar i lošiji rezultati bili a ne onakvi kakvi su sada. A da nesporazuma ima to je fakat i pod hitno to oni moraju izgladiti.
Tako treba razmišljati, da bar ima više ovakvih poput tebe koji shvaćaju da je jedino što je bitno
da stojimo jedni iza drugih i da se zajedno napravi rezultat!
Sad imate 2 gostovanja koja nipošto neće biti laka, ali pokazali ste današnjom igrom da možete protiv
bilo koga nametnuti svoju igru pa zašto ne i protiv radnika i borca u gostima.
Samo tako nastavite.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 01 sep 2013, 12:26

Cestitke na pobjedi ;)
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 01 sep 2013, 14:26

Zna li ko zašto je poništen onaj gol jučer ?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 01 sep 2013, 14:58

hearts je napisao/la:Zna li ko zašto je poništen onaj gol jučer ?

Zato što je navodno lopta prešla aut liniju! Kad su saznali da nema offside iz kornera onda su skontali da je to u pitanju! :?

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 01 sep 2013, 18:29

I bas gledam nesto, gol-razlika 11-4 - najbolja u ligi 8-)
RIP CITY!

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 01 sep 2013, 20:14

Sta je s Kantarom,zasto on ne igra nikako ?
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 01 sep 2013, 20:56

Ponovno odlicna predstava mostarskih Plemica, ali kad smo gol primili kont'o sam evo opet ista stvar, bit ce dobro uzmemo li bod. I eto Deni me razveseli k'o nikog, golom i zalaganjem, a onaj crveni cemo mu svi zanemariti.
Ponisten gol, Bekic i Đuric 1v1 s golmanom, sreca nismo kaznjeni za to.
Moram reci i da nisam ocekivao onako velik broj ljudi na tribinama, podrska je bila sjajna i momci su nam to vratili na terenu..

Nastavi niz :arrow: Radnik

PONOS MOJE HERCEGOVINE
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 01 sep 2013, 21:20

Ono što je pod velikim upitnikom je šta se dešava sa Vučinom, Popovićem, Kantarom i Pezom? ili je nešto drugo u pitanju :D

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 01 sep 2013, 22:25

Kantar kaže kako ga karačić ne doživljava šteta stvarno se čini dobar momak,vučina opet igra ponekad a popovic nije imao zdravstvenu na početku nije imo zuba :D :D pa nije mogao igrat koliko znam rješio je to a zašto sad ne igra ne znam,za Pezu ne znam.

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 01 sep 2013, 22:47

Nek vam se ta pojačanja pokažu kao pojačanja.
Igrate dobro, zadnje 4 utakmice bez poraza a trener vam je već nekoliko
puta rekao da nema nitko zagarantirano mjesto u momčadi.
Tako da nek se momci trude pa će i da igraju. :)

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 02 sep 2013, 09:05

Pezo protiv Travnika je pokazao da je klasa na štoperskoj poziciji ono što bi bilo dobro je uigravati ga za ovih 15 dana pauze na zadnjem veznom jer znam da on je to igrao i da može. Pezo je odličan defanzivac i puno bi nam valjao u sredini terena pogotovo na težim gostovanjima.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 02 sep 2013, 11:04

Sta ce idioti kad ne znaju drukcije.
Blago njima s takvom pameti. :roll:
RIP CITY!

zrinjke
Kontakt:

Post Postao/la zrinjke » 02 sep 2013, 20:44

marioo8888 je napisao/la:Kantar kaže kako ga karačić ne doživljava šteta stvarno se čini dobar momak,vučina opet igra ponekad a popovic nije imao zdravstvenu na početku nije imo zuba :D :D pa nije mogao igrat koliko znam rješio je to a zašto sad ne igra ne znam,za Pezu ne znam.
Dobar sam i ja momak, cuj dobar momak, Kantar je promasaj, ima 50 000 godisnje, preskup je, a ne pokazuje nista, cak je dosao nespreman totalno i s viskom kila, a konkurencija je nemilosrdna!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []