San Antonio Spurs
Re: San Antonio Spurs
Zasto Pop ne poveca minutazu najboljem igracu vam? Smijesno da uvijek najmanje igra od svih startera.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Najbolji igrac igra preko 30min. 

Dobro.
Smijesno da vam najbolji odbrambeni igrac ne igra vise minuta.
Smijesno da vam najbolji odbrambeni igrac ne igra vise minuta.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne igra jer ga se ne smije forsirati previse.Decko je imao plantar na oba stopala ove sezone.To je stanje koje se lako moze vratiti.
Nezalaganje, da mi napisi ako ti nije mrsko, sta nam se sve moze desit veceras? Za nas PO game?
Max Allegri
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa ovako,ako izgubimo,skoro pa sigurno smo 8.Jedino ako i LAC izgube,tad ostajemo 7.Mig_Mig je napisao/la:Nezalaganje, da mi napisi ako ti nije mrsko, sta nam se sve moze desit veceras? Za nas PO game?
Ako pobjedimo,ne zanima nas rezulat LAC.Tad od OKCa zavisi hocemo li biti 6. ili 7.!?
Ako OKC izgubi,mi smo 6.Ako dobiju oni,dobijemo i mi,7.smo.
To je to.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pop moves into a tie for first place with Lenny Wilkens for all-time combined wins with 1,412. Pop has 1,245 regular season wins and 167 playoff victories. Wilkens’ breakdown is 1,332 regular season wins and 80 playoff victories.
OKC pobijedio,tako da nam je protivnik DEN 99%.
Odlican rezultat za nasu ekipu u RSu nakon svega u off i predsezoni.Cak smo ostvarili i jednu pobjedu vise nego prosle sezone.
Slijedi borba za pokusaj da se napravi jos jedan iskorak.

OKC pobijedio,tako da nam je protivnik DEN 99%.
Odlican rezultat za nasu ekipu u RSu nakon svega u off i predsezoni.Cak smo ostvarili i jednu pobjedu vise nego prosle sezone.

Slijedi borba za pokusaj da se napravi jos jedan iskorak.
Ovo sto smo priredili za Dirka...
Idemo na DEN znaci. Ako nekim slucajem prodjemo u drugi krug, tamo idemo na POR/OKC. Dakle, izbjegli smo GSW u svakom slucaju.
Let the playoffs begin.

Idemo na DEN znaci. Ako nekim slucajem prodjemo u drugi krug, tamo idemo na POR/OKC. Dakle, izbjegli smo GSW u svakom slucaju.
Let the playoffs begin.
Idemo u finale konferencije na Hardena.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Pik ce biti 18/19/20 , treba bacat novcic , 29 , i pik druge runde zavisno od bacanja kod prve runde(48/49/50).
Jos tu malo srece da dodje ne bi bilo lose.Uglavnom solidno,dva pika prve runde pretvorena uz playoff.
Denver realno bit ce tesko al nek igraju White,Jacob i slicni koji bi trebali biti vazni narednih godina.
Jos tu malo srece da dodje ne bi bilo lose.Uglavnom solidno,dva pika prve runde pretvorena uz playoff.
Denver realno bit ce tesko al nek igraju White,Jacob i slicni koji bi trebali biti vazni narednih godina.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nama je Denver po mjeri i rekao bih da su sanse 50% 50%.Raul_64 je napisao/la:Pik ce biti 18/19/20 , treba bacat novcic , 29 , i pik druge runde zavisno od bacanja kod prve runde(48/49/50).
Max Allegri
- NEZALAGANJE
- Kontakt:

Jeste protivnik po mjeri,ali isto tako ljudi imaju strasan HC,a mi najlosija ekipa na Zapadu kad je u pitanju rekord na strani,a plasirala se u PO.Mig_Mig je napisao/la:Nama je Denver po mjeri i rekao bih da su sanse 50% 50%.Raul_64 je napisao/la:Pik ce biti 18/19/20 , treba bacat novcic , 29 , i pik druge runde zavisno od bacanja kod prve runde(48/49/50).
Treba malo sniziti i ocekivanja,jer,bez obzira sto DEN nema PO iskustvo,ima ekipu koja je nekoliko godina na okupu.
S druge strane,kod nas svi imaju PO iskustvo,ali ce mnogi po prvi put imati znacajnu ulogu,a to je velika stvar.
@Raul Samo nek pik bude ispod broja 20.

Mozemo dobiti, al zadovoljan sam i sa 7 tekmi.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
https://twitter.com/ZachLowe_NBA/status ... 9719154689
Ne bih volio da ode, za mene je on nasljednika Popa
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sumnjam da je on nasljednik Popa,iako nije losa opcija.Ciienim ga.irfo je napisao/la:https://twitter.com/ZachLowe_NBA/status ... 9719154689
Nasljednici Popa su prije Ime ili Becky.

Ettore ne moze ni u Evropi biti HC. Samo Ime Udoka.
Normalno Ime Udoka brat.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Veceras cemo saznati koji pik imamo u junu...
19 pik , ok ,ok , sredina.
19/29
Ne vidim da bi im se svidio neki igrac toliko da bi spakovali oba pika da se pomjere al ko zna.
Nassir Little
Kevin Porter
Sekou Doumbouya
PJ Washington
Matisse Thybulle
Grant Williams
Cameron Johnson
KZ Okpala
Jos da Clark/Hunter budu birani sigurno ispred.Portera da zbog povrede ostavimo po strani i Bol,Bola koji bi mogao pasti.
Bit ce dostupni vecina a neko ce pasti.Sad sumnjam da ce Little pasti skroz do 19 al nikad ne znas.Sekou bi mogao bas jer je sirov.
Kevin Porter nije fazon drugih krila al ako bude tu,vjerovatno bi ga uzeli.
Grant Williams ce biti vjerovatno dostupan,on je bas zanimljiv.
Tanka granica izmedju Milsapa novog il undersize "4".
19
29
19/29
Ne vidim da bi im se svidio neki igrac toliko da bi spakovali oba pika da se pomjere al ko zna.
Nassir Little
Kevin Porter
Sekou Doumbouya
PJ Washington
Matisse Thybulle
Grant Williams
Cameron Johnson
KZ Okpala
Jos da Clark/Hunter budu birani sigurno ispred.Portera da zbog povrede ostavimo po strani i Bol,Bola koji bi mogao pasti.
Bit ce dostupni vecina a neko ce pasti.Sad sumnjam da ce Little pasti skroz do 19 al nikad ne znas.Sekou bi mogao bas jer je sirov.
Kevin Porter nije fazon drugih krila al ako bude tu,vjerovatno bi ga uzeli.
Grant Williams ce biti vjerovatno dostupan,on je bas zanimljiv.
Tanka granica izmedju Milsapa novog il undersize "4".
19
29
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Solidna mjesta za pikove.Nikad ne znas sta cemo uraditi,kako i ti @Raule rece,ali ne bih iskljucio tu opciju koju si pomenuo da mozda za nekog damo oba pika i mozda jos i Forbesa da se udje u top 10,ako nekog bas toliko gotivimo.Suteri su danas cijenjeni,a on je imao strasan RS plus je na smijesnom ugovoru.
Meni se jako dopa i Culver po onome sto vidjeh na Final Fouru.Lik lebdi terenom i podsjetio me na Drexlera.Usput,Hunter je defanzivna zvijer.Sirov u napadu kad je kreacija vlastitog suta u pitanju,ali je odbrana vrhunska.
Meni se jako dopa i Culver po onome sto vidjeh na Final Fouru.Lik lebdi terenom i podsjetio me na Drexlera.Usput,Hunter je defanzivna zvijer.Sirov u napadu kad je kreacija vlastitog suta u pitanju,ali je odbrana vrhunska.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.