Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Ma to sam i mislio, stvarno je gadna, pa syebu se i vozaci a ne mi sto gledamoCaptain4 je napisao/la:Možda najružnija zbog ovih plavih i crvenih linija koje su tu da sprže gume, ali staza je solidna i poprilično reprezentativna što se tiče stanja bolida. Od brzih krivina do dužeg pravca i tehnički teškog sektora.harden je napisao/la:ovo je najgora staza koja je ikad bila u nekom auto moto sportu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Na f1 2018 je staza cista perverzija fax.Ne znam kakva ce biti na novoj igrici valja docekati 28.juni
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Presmiješna staza u svakom pogledu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
pa cijela sezona je presmiješnamessilla je napisao/la:Presmiješna staza u svakom pogledu.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Bilo je zanimljivo prve tri krivine. Jedino Ferrari da sta usere da bude zanimljiva utrka od 3. do 5. mjesta
Jedan grad, jedna ljubav!
- Nerminovic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sta bi sa Giovanazziem? Nisam upratio gdje je izgubio ovoliki broj mjesta.
Krenuo na softu i tu spušio par pozicija jer soft slabo leži na ovoj temperaturi. Pa otišao u boks.bavarian_bk je napisao/la:Sta bi sa Giovanazziem? Nisam upratio gdje je izgubio ovoliki broj mjesta.
"We need to suffer. And we need to fight."
Danas najzanimljivije ove bitke iz pitlanea. 

-
- Kontakt:
Pit crew Racing Pointa u kadru i ispod opis : Lance Strolls family
Kako lagano McLaren smiri Norissa. Small issue sa DRSom

Kako lagano McLaren smiri Norissa. Small issue sa DRSom

Ovo je jednostavno postala čista glupost.U zadnjih 7-8 godina formula1 je ortodoksno s r. a nj e.Mercedesu,ali samo Mercedesu (ne vozačima)treba skinuti kapu i i priznati da su najbolji.Što moj amidža Osman kaže sa ovom mečkom bi se i ja uz malo treninga borio za titulu.Jednostavno tehnologija uzima prevelik primat nad vozačem tj.ljudskim faktorom da je sve izgubilo smisao.Pa mi vozača slavimo po nekoj nazovi psihičkoj stabilnosti hebo to.nema škripanja ,nema trkačkog kočenja,nema trkanja,nema promjena pravca,nema zatvaranja,,nema ništa..imaš sudije i vozače koji kao roboti samo uperaju bolid...
Svakako, ali ova trka je baš posebna smijurija.miki_92 je napisao/la:pa cijela sezona je presmiješna

Moraju ozbiljno razmisliti o pravilima kako bi se smanjio zaostatak, inače je ovo mrtav sport.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovo je mozda i najdosadnija trka ove sezone do sad a konkurencija je zestoka
#Punoljetstvo
- Donnie Darko
- Kontakt:
**** mater onome ko snima ove utrke. Pratiš 10 krugova Norrisa i ovu trojicu iza i onda ti ne pokaže ništa kad se zapravo dese stvari. Goni se u qurac.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Hamiltonu dokurcile silne pobjede
#Punoljetstvo
Yebiga valjda je bitnija borba za 2. mjesto nego za mjesta manje. Al havarija zadnji krug.Donnie Darko je napisao/la:**** mater onome ko snima ove utrke. Pratiš 10 krugova Norrisa i ovu trojicu iza i onda ti ne pokaže ništa kad se zapravo dese stvari. Goni se u qurac.

-
- Kontakt:

I ovo malo preticanja vecinom vidimo na ponovljenim snimkamaDonnie Darko je napisao/la:**** mater onome ko snima ove utrke. Pratiš 10 krugova Norrisa i ovu trojicu iza i onda ti ne pokaže ništa kad se zapravo dese stvari. Goni se u qurac.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ricciardo treba dobiti penalty za ovo sranje koje je napravio Norrisu na kraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.