FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ljudi nemaju samopouzdanja ni 1%, veze sa napadacem nema.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Mogao je ovaj peederiko Delaguzi grliš obući tiješnji šorc.
Pružili su koliko su mogli u ovom trenutku. Ipak časno ispadanje.
Kurrata sreća kroz cijelu godinu, promašeni transferi, lutanja sa trenerima...
Buran period tokom ljeta.
Pružili su koliko su mogli u ovom trenutku. Ipak časno ispadanje.
Kurrata sreća kroz cijelu godinu, promašeni transferi, lutanja sa trenerima...
Buran period tokom ljeta.
Zadnja izmjena: armando, dana/u 19 apr 2023, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Ova skupina igraca je ****,jade jadne koje nisu vrijedne ovog dresa i ne zasluzuju da budu tu.
Tuchel **** od trenera,Nagelsman je za njega izmislio fudbal.
Jadno je ovo,onaj pravi Bayern bi pobjedio garantujem zivotom,i izbacio City.
Ove primadone treba otjerati sto dalje od kluba i imena Bayern.
Dugo dugo nisam bio ovako razocaran timom,nadam se da ce i ligu prokockati i neka idu u historiju kao najajdniji tim koji smo.imali.
Goretzka idi molim te,Njukastl,Arsenal samo idi
Upamekano pa jel on pijan izlazi na teren,koji mu je ****,**** te forma cjele sezone ako ces sve usrati na kraju.
Ma.u biti svi su nule i dao bog da ode bar pola ovih izvikanih zvijezda.
Kudimo Dortmund zbog mnetaliteta,nastupa protiv Chelsea a nevidimo da smo i mi izgubili onaj svoj zar,volju mia san mia mentalitet.
Nema se sta ovdje reci pola ih ne zasluzuje dres Bayerna,druga polovina isti ****
Tuchel **** od trenera,Nagelsman je za njega izmislio fudbal.
Jadno je ovo,onaj pravi Bayern bi pobjedio garantujem zivotom,i izbacio City.
Ove primadone treba otjerati sto dalje od kluba i imena Bayern.
Dugo dugo nisam bio ovako razocaran timom,nadam se da ce i ligu prokockati i neka idu u historiju kao najajdniji tim koji smo.imali.
Goretzka idi molim te,Njukastl,Arsenal samo idi
Upamekano pa jel on pijan izlazi na teren,koji mu je ****,**** te forma cjele sezone ako ces sve usrati na kraju.
Ma.u biti svi su nule i dao bog da ode bar pola ovih izvikanih zvijezda.
Kudimo Dortmund zbog mnetaliteta,nastupa protiv Chelsea a nevidimo da smo i mi izgubili onaj svoj zar,volju mia san mia mentalitet.
Nema se sta ovdje reci pola ih ne zasluzuje dres Bayerna,druga polovina isti ****
- bavaraccccc
- Kontakt:
Dobro je ovo momci. Fajterski oproštaj. Najgolemija su mi ova braća što čitav dan seru kako Bayo nema kvalitet ofo ono i kada se to djelimično pokaže kao tačno (najviše u realizaciji) onda seru još više
Isto djeca na malom odmoru

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Dali ste Mulleru i Neueru da vam sastavljaju svlačionicu i biraju trenere 
Sve što je imalo muda i kvalitet da igra ispred njih ili ih ugrožava bilo je otjerano..ostale su ove ženskice što samo po modnim revijama odaju

Sve što je imalo muda i kvalitet da igra ispred njih ili ih ugrožava bilo je otjerano..ostale su ove ženskice što samo po modnim revijama odaju

- Omerbavarac
- Kontakt:
Na nasu zalost, nismo iskoristili prilike koje su nam se ukazale a nije da ih veceras nismo imali.
Imao je i City svoje momente ali ne u tolikoj mjeri kao Bayern.
Vecina nas simpatizera je imala neku nadu za barem vecim uzbudjenjem, cisto da srca pocnu jace lupati ali promasene prilike i dosta losa atmosfera u timu nisu dozvolili takav scenario.
Mene sto se tice ova sezona je zavrsena, cekamo ljeto i nova uzbudjenja a do tada neka se igraju lopte po bundesligaskim terenima.
Imao je i City svoje momente ali ne u tolikoj mjeri kao Bayern.
Vecina nas simpatizera je imala neku nadu za barem vecim uzbudjenjem, cisto da srca pocnu jace lupati ali promasene prilike i dosta losa atmosfera u timu nisu dozvolili takav scenario.
Mene sto se tice ova sezona je zavrsena, cekamo ljeto i nova uzbudjenja a do tada neka se igraju lopte po bundesligaskim terenima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kako znaš, kako znaš

Ko ti je šapno pajdo
Gledaj dreser Leon pretrčao 12km i kažu ništa bez trke. Najneučinkovitiji trkač Bajerna svih vremena.
Rupamekano najviše tačnih dodavanja

Jbti statistiku kad je pogleda
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Bayern@heart
- Kontakt:
Katastrofa postali smo **** od ekipe remont od vrha kluba do ekipe ako hocemo u finale LP Kalle i Uli vratite se
Na trasfer listu od veceras trebaju:
Rupamecano
Gnabry
Sane
Mane
Pavard
Goretzka
Muller
I hoćemo kvalitetne zamjene za borbu za LP
Rupamecano
Gnabry
Sane
Mane
Pavard
Goretzka
Muller
Jel igrao Goretzka veceras, ja ga nisam vidio?
Veca prevara odavno nije igrala u Bayernu. Igrac za AS Rom, Sevillu i slicne ekipe, kakav on i Bayern
Veca prevara odavno nije igrala u Bayernu. Igrac za AS Rom, Sevillu i slicne ekipe, kakav on i Bayern

Herbert Hainer confirms Bayern will go for a striker this summer: "It was obvious we didn't have a #9 who would change things up front. You can assume that we'll strengthen our squad to be able to compete in the league and Champions League"
Samo Osimhen i Kane dolaze u obzir. Nikakav Kolo Muani i ostali bakrači.
Samo Osimhen i Kane dolaze u obzir. Nikakav Kolo Muani i ostali bakrači.
Herberte, sad kad nabavite napadača, pojačajte odmor igrača na 4 dana u tjednu, 3 je bilo premalo pa su se zato ozlijeđivali i bili umorni.
Potpisujem, jedino sto se Pavarda tiče, samo ako ne produzi prodat... radije Lucasa prodat koji ima staklena koljenaBayern@heart je napisao/la: ↑19 apr 2023, 23:08Katastrofa postali smo **** od ekipe remont od vrha kluba do ekipe ako hocemo u finale LP Kalle i Uli vratite se
Rupamecano
Gnabry
Sane
Mane
Pavard
Goretzka
Muller
Objektivno ste bili igrački bolji ali nedovoljno da se i približite nekoj neizvjesnoj završnici. Čak i da Upamecano nije skrivio penal i da je zaustavio Haalanda kod gola opet ste bili jako daleko od stizanja rezultata. Za eventualno stizanje trebalo je preuzeti daleko više rizika, pa City je više vas stiskao kod iznošenja nego što ste vi stiskali njih. Od početka ste igrali kontroliranu igru i to je ok za častan rezultat, ali ne i za prolaz.
**** ga sad, kada je to Bayern napravio neki veliki comeback? Porto 2015 - očekivano svakako. Eto slijedeća runda, Barcelona nas uzme 3:0, pa jesmo li napravili comeback? Tad smo još bili i bolji nego sad, barem je imao ko golove zabijat, samo što nam je pola ekipe bilo povrijeđeno, problem koji uvijek imamo samo mi.
Gledajući objektivno, nismo zaslužili poraz stvarno i to bi svako realan rekao, na kraju izjednačenje i to je to. Ništa bolje nisam ni očekivao. Sane previše baksuzan, nije mi jasno kako lik sve odlično uradi i ima onakvu završnicu. Sa Goretzkom ne znam šta se dešava, imao sam visoko mišljenje o njemu ali ovo je katastrofa, jedva čekam neku promjenu u veznom redu. Ovako loša igra Goretzke bi opravdala priliku Gravenberchu kojem treba početi davati prilike prije nego što se utakmica umrtvi svakako. Upamecano manje loš nego prošle sedmice, ali opet loš. Bio bi možda i gori da su više napada imali.
Ovo je na kraju repriza utakmice Milan - Napoli od sinoć. Nas je izbacilo to što su se igrači usrali u Engleskoj, što se vidjelo u bukvalno svakoj situaciji gdje su bili iole blizu našeg gola, strah me bilo čim vidim loptu kod Sommera ili Upamecana, pa su se moji strahovi obistinili. Uz to nas je izbacilo to što nemamo završnicu. Trideset miliona na Manea i kontamo može se bez centarfora. Znao sam i tada da će nam se obiti o glavu, obilo se o glavu čak i u Bundesligi.
Sommera ne krivim, daleko od toga, ali taj je imao clean sheet samo u 2-3 utakmice barem što se Bundeslige tiće. Pored svega ostalog, nama je sezonu sjebalo što Nijemci očigledno vole skijanje. Zamisli odeš na skijanje i okrene se čitava sezona. Ma i prije toga svjetsko prvenstvo...
Tuchel Mulalić za bogataše.
Gledajući objektivno, nismo zaslužili poraz stvarno i to bi svako realan rekao, na kraju izjednačenje i to je to. Ništa bolje nisam ni očekivao. Sane previše baksuzan, nije mi jasno kako lik sve odlično uradi i ima onakvu završnicu. Sa Goretzkom ne znam šta se dešava, imao sam visoko mišljenje o njemu ali ovo je katastrofa, jedva čekam neku promjenu u veznom redu. Ovako loša igra Goretzke bi opravdala priliku Gravenberchu kojem treba početi davati prilike prije nego što se utakmica umrtvi svakako. Upamecano manje loš nego prošle sedmice, ali opet loš. Bio bi možda i gori da su više napada imali.
Ovo je na kraju repriza utakmice Milan - Napoli od sinoć. Nas je izbacilo to što su se igrači usrali u Engleskoj, što se vidjelo u bukvalno svakoj situaciji gdje su bili iole blizu našeg gola, strah me bilo čim vidim loptu kod Sommera ili Upamecana, pa su se moji strahovi obistinili. Uz to nas je izbacilo to što nemamo završnicu. Trideset miliona na Manea i kontamo može se bez centarfora. Znao sam i tada da će nam se obiti o glavu, obilo se o glavu čak i u Bundesligi.
Sommera ne krivim, daleko od toga, ali taj je imao clean sheet samo u 2-3 utakmice barem što se Bundeslige tiće. Pored svega ostalog, nama je sezonu sjebalo što Nijemci očigledno vole skijanje. Zamisli odeš na skijanje i okrene se čitava sezona. Ma i prije toga svjetsko prvenstvo...
Tuchel Mulalić za bogataše.

Ispadosmo. Pa dobro, nije ni bila neka velika nada. Svi znaju sta nam fali, vidjet cemo sta donosi transfer period. Ne bih ja Upu toliko krivio, bio je najlosiji od losih i to je to. Ne bi mi do sudnjeg dana dali gola a kamoli tri, i vidjelo se odmah na poluvremenu da su izgubili nadu.
Al koje izjave glavesina, ono ko biva dobri smo bili, u egalu sa Cityjem, pravdanje za sve greske koje su napravili. Ni onaj Tuchel mi nije jasan s onim izjavama, kao sve pet, imali ih na konopcima i te stvari, ko da smo slijepi. Onaj jesenji period je hajde i licio na nesto, al ovo od Nove godine na ovamo katastrofa.
Ne vjerujem da ce se kostur ekipe puno mijenjati, doci ce valjda taj napadac, tako da ce sljedece sezone bas biti bitan taj trenerov pecat i vizija, da ove igrace koje imamo digne na nivo ili dva vise koliko nam realno sad fali u odnosu na one najbolje.
I volio bih da do kraja sezone forsira Tela naustrb Cupe, mali mi se cini da ima mu.da, dati mu sansu, ako treba i na pozajmicu neku, moze ono ispast dobar igrac.
Al koje izjave glavesina, ono ko biva dobri smo bili, u egalu sa Cityjem, pravdanje za sve greske koje su napravili. Ni onaj Tuchel mi nije jasan s onim izjavama, kao sve pet, imali ih na konopcima i te stvari, ko da smo slijepi. Onaj jesenji period je hajde i licio na nesto, al ovo od Nove godine na ovamo katastrofa.
Ne vjerujem da ce se kostur ekipe puno mijenjati, doci ce valjda taj napadac, tako da ce sljedece sezone bas biti bitan taj trenerov pecat i vizija, da ove igrace koje imamo digne na nivo ili dva vise koliko nam realno sad fali u odnosu na one najbolje.
I volio bih da do kraja sezone forsira Tela naustrb Cupe, mali mi se cini da ima mu.da, dati mu sansu, ako treba i na pozajmicu neku, moze ono ispast dobar igrac.
Noussair Mazraoui is disappointed with his situation: "Of course. I was a starter before the World Cup. Now I'm fit and don't get any game time. I'm not even second or third choice. It's too early to talk about my perspective here - but it's not good!" [@_kochmaximilian
]
Jbg rođače, trener ne vidi da će Upa sjebati novi gol iako to svi vide čak i oni slabovidni da bi tebe vidio, nadam se da ćeš otići negdje gdje ćeš igrati, svoje na klupi i terenu si pošteno odradio za razliku od dobrog dijela mrtvo ****...
-
- Kontakt:
Pretjeruje rulja po običaju. Tajming otpuštanja Tabletaša je prežvakana tema, znaju i ptice na grani da je loš ali nije sad da bi i s njim prošli nešto bolje. Bili smo u užasnoj formi i izgubili bi. Bayern nije takav klub koji će ići do kraja uz lošu igru i konstantna provlačenja. I opet im nemir unose žohari iz BILD-a, i tako iz godine u godinu. Stvarno ljudi nemaju pojma kako se nositi sa takvima. Atmosfera bila užasna pred najbitniji dio sezone, a žutilo samo izbacivalo nove priče kako je Haso kriv, pa Kahn, pa ovaj pa onaj. A ovi nasjedali kao budale umjesto da timu i treneru stvore što mirniju atmosferu. Još i Mane udari Sanea. Igra sinoć bila jako dobra, presing i iznošenje lopte išlo lakše od očekivanog. Sommer i Upamecano štekali, prvi sa iznošenjem lopte a ovaj drugi jer 100% znaš da će napraviti kiks/eve. Upamecano prvo napravi faul kao zadnji igrač i dobije crveni (koji mu je put to već?), umjesto da pusti Haalanda ili mu zasmeta pri šutu. Bolje gubiti u ranoj fazi utakmice nego ostati sa igračem manje jer onda nemaš nikakve šanse. A to se desilo u relativno ranoj fazi utakmice. Sreća bio ofsajd. Onda stavlja ruke iza leđa, pa onu jednu pusti i napravi penal. I onda kao šlag na tortu ono proklizavanje kod gola Haalanda. Ajde ti sine na klupu, mada bih ja najviše volio da ga prodaju ali nema šanse da se to desi. Džaba dobri pasovi kada ti ne znaš osnove štopera a to je defanziva. Jbg kad ti nemaš Hernandeza i Neuera u najbitnijem dijelu sezone. Ovi naprijed baš mentalni patuljci, ono što bi prije 4-5 mjeseci upakovali kao iz šale sada kao da šutaju sa centra ili prekombinuju. Sane po ko zna koji put promašuje zicer, Coman radi alibi šuteve u golmana, Čupo izvodi nekakve pete, Musiala se zaigra kao po običaju. I sve je to nedostatak samopouzdanja zbog svih dešavanja u zadnje vrijeme. Kimmich odigrao odličnu utakmicu ponovo, mnogo lopti je presjekao, trčao i borio se za dvojicu i iznosio loptu. Njemu definitivno fali pomoć tu u sredini jer igra i za sebe i za Goretzku i još za bekove. Dolazi Laimer, ali fali još jedan veznjak koji zna sa loptom da mu pomogne, da ne mora stalno ispravljati tuđe greške. Sa Hasom raskrstiti na kraju sezone jer što je previše previše je. Da mi bi znati ko mu je skautirao Sommera, tačnije nije jer se nalože na bilo koga ko odigra dobro protiv Bayerna.
Definitivno ne treba sada padati u depresiju i podleći pritisku javnosti. Određene rezove treba praviti ali sada da se mijenja pola tima to ne treba definitivno. Mane out, Gnabry, Sabitzer, Sarr. Špic će se dovesti, ali ne treba biti panic buy. Veznjak koji zna sa loptom, Pavardu produžiti ugovor jer je pokazao više srca i zalaganja u zadnje vrijeme nego ijedan igrač Bayerna. Raduje da igrači sada stavljaju krivnju na sebe i jasno im je da trener nije ništa kriv. Kimmich i Sane samokritični u izjavama. Jer dali su daleko najviše golova u ligi, u Ligi Prvaka su isto zabijali konstantno, nije da je tu samo do devetke već je do njihovih glava. Trebaju im muda narasti. Tuchel drži treninge gotovo svaki dan, to je jako pozitivno, sa njim na kraju sezone planirati sastav i pustiti čovjeka da radi na miru. Bili su bolji od jednog od najjačih timova u Evropi, ali nisu imali muda. Sada će ih steći i bit će daleko jači.
Definitivno ne treba sada padati u depresiju i podleći pritisku javnosti. Određene rezove treba praviti ali sada da se mijenja pola tima to ne treba definitivno. Mane out, Gnabry, Sabitzer, Sarr. Špic će se dovesti, ali ne treba biti panic buy. Veznjak koji zna sa loptom, Pavardu produžiti ugovor jer je pokazao više srca i zalaganja u zadnje vrijeme nego ijedan igrač Bayerna. Raduje da igrači sada stavljaju krivnju na sebe i jasno im je da trener nije ništa kriv. Kimmich i Sane samokritični u izjavama. Jer dali su daleko najviše golova u ligi, u Ligi Prvaka su isto zabijali konstantno, nije da je tu samo do devetke već je do njihovih glava. Trebaju im muda narasti. Tuchel drži treninge gotovo svaki dan, to je jako pozitivno, sa njim na kraju sezone planirati sastav i pustiti čovjeka da radi na miru. Bili su bolji od jednog od najjačih timova u Evropi, ali nisu imali muda. Sada će ih steći i bit će daleko jači.
I am not yet born; O hear me.
VOLIM BAYERN
Das otkaz Julianu i dovedeš isti tip trenera koji je prevara i to žešća i očekuješ nesto..sta bi od onakve uprave...cuj kahn i salihamizdic se nesto pitaju ...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Tuchel jedna pobjeda u pet utakmica ispali iz Kupa,ispali iz CL i za ovog trenera smo se otimali.
Bravo za Hasana i Kahna syebali ste dobro sezonu.

Bravo za Hasana i Kahna syebali ste dobro sezonu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.