Nek bude sretan ako ostvari neki transfer u klub poput Rizespora, kao Varesanovic prije 2 godinezgembo89 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 16:34Zao mi je ali mislim da Kulasin nema fudbalsku inteligenciju i protiv Rapida je par puta istrcao dobre kontre i upropasti ih tako da krava koja daje mnogo mlijeka al nogom prospe kantu ne vjerujem ja da ce on ostvarit karijeru u ligama 5 maks do Turske Ceske event.Belgija
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
zar nije rijec o malom chetniku vukovicu:-)19vendetta87 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 16:20Istina. Svaki protivnik sa strahopostovanjem gleda na Kulasina, skautiraju ga danima prije utakmice i jedini nacin da ga zaustave jeste udvajanje, a nekad cak i treci igrac uskoci da ga "utroji".
Zato i ima okruglo 0 golova i asistencija u 9 evropskih utakmica...
Kako znas da je mali cetnikbabino je napisao/la: ↑14 mar 2025, 18:09zar nije rijec o malom chetniku vukovicu:-)19vendetta87 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 16:20Istina. Svaki protivnik sa strahopostovanjem gleda na Kulasina, skautiraju ga danima prije utakmice i jedini nacin da ga zaustave jeste udvajanje, a nekad cak i treci igrac uskoci da ga "utroji".
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Kako nije kad nas drugi puta odbija. Vidis da ceka poziv matice. Eto ako je prvi put imao onaj izgovor za himnu, vala sad ga ne bi trebao imati ako zeli da nastupa za nas, a ocito ne zeli.NoDi80 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 18:11Kako znas da je mali cetnikbabino je napisao/la: ↑14 mar 2025, 18:09zar nije rijec o malom chetniku vukovicu:-)19vendetta87 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 16:20
Istina. Svaki protivnik sa strahopostovanjem gleda na Kulasina, skautiraju ga danima prije utakmice i jedini nacin da ga zaustave jeste udvajanje, a nekad cak i treci igrac uskoci da ga "utroji".
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne znam sta da ti kazem
Igrao je za mladu BiH i tad su ga zvali cetnikom
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Igrao 1 utakmicu koliko se sjecam. Dajem ruku da pola ljudi ne zna ni u kojoj utakmici je igrao.NoDi80 je napisao/la: ↑14 mar 2025, 18:20Ne znam sta da ti kazem
Igrao je za mladu BiH i tad su ga zvali cetnikom
Sasvim korektno od strane nasih, pitas ga jos jednom, nece, dovidjenja i prijatno. A on nece ostvariti vecu karijeru od tipa CZ ili Partizana. U vrh glave ruska liga.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Slazem se da ne treba nikog molitiDamirT je napisao/la: ↑14 mar 2025, 18:22Igrao 1 utakmicu koliko se sjecam. Dajem ruku da pola ljudi ne zna ni u kojoj utakmici je igrao.
Sasvim korektno od strane nasih, pitas ga jos jednom, nece, dovidjenja i prijatno. A on nece ostvariti vecu karijeru od tipa CZ ili Partizana. U vrh glave ruska liga.
Hoces, neces, ne moras
Hocu da kazem da nasi navijaci cesto pretjeruju sa komentarima
Ne mislim samo na Vukovica nego na sve opcenito
Rijeci koje mi koristimo u konverzacijama i raspravama sasvim normalno su nepojmljive u Austriji
Ovdje ne mozes cuti rijec “**** ti”
Sranje je neka najveca psovka koju koriste i to je to
Kod nas cesto jebu mater, mrtve i familiju, sto je za mene nenormalno ponasanje
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Citam komentare na srpskom Mozzart Sportu vezano za Vukovica, i nevjerovatno kolko su Srbi kao nacija slijepi ljudi na oba oka. Svaki komentar apsolutni promasaj. Jedan pise kako mi ne damo Srbima da igraju u BiH, drugi pise kao gdje ce Vukovic igrat u Srbiji, nema mjesta, u BiH ima, a na krilima im igrac PAOKa, mali iz Zvezde i onaj Samardzic ajd dobar je, al i on grije klupu u Atalanti.
Al najzaniljivije i razlog zasto pisem na ovu temu jeste da je jedan napisao kako Stefan Kovac, pravoslavni bosanac iz Partizana, prije par dana rekao kako ceka poziv BiH. Kontam jel moguce da srbin ima zelju igrat za Bosnu, i onda vidim da je prije 6 godina htio igrat za U21 Srbije al mu otac potpisao sa BiH savezom ugovor da ne moze igrat za Srbiju. Haha. Prejako
Al najzaniljivije i razlog zasto pisem na ovu temu jeste da je jedan napisao kako Stefan Kovac, pravoslavni bosanac iz Partizana, prije par dana rekao kako ceka poziv BiH. Kontam jel moguce da srbin ima zelju igrat za Bosnu, i onda vidim da je prije 6 godina htio igrat za U21 Srbije al mu otac potpisao sa BiH savezom ugovor da ne moze igrat za Srbiju. Haha. Prejako
-
- Kontakt:
Bas sam neki dan mislio pisati o ovom Kovacu, nije star, a puno agresivnije, zrelije i okomitije djeluje od svih nasih veznjaka sem Gigovica i sigurno treba ga testirati cak mislim da on moze igrati tu poziciju zadnjeg veznog.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Druze mijesas kruske I jabuke..sehic je gore 3 godine tek je prije par mjeseci zaigrao redovno...ima milion nasih igraca iz takvih klubova ali veznih I stopera..krila jako malo..trebao ga je itekako zvati jer jednostavno nisi imao krilnih igraca. Imas mladog igraca standardog u solidnoj ligi, vidis da trci ko konj, ima snage, solidan tehnicki zasto ga ne pozvati.. kako moze mujakic,radeljic ili omerovic ili sosic dobijati poziv a neko ko igra u jacoj ligi I poziciju koja nam fali nemoze?. isto vazi I za emana markovica, hasica I ovog filipa bilbiju pa I ovog karica iz Sturma( mozda jestel mrtvi prosjek Ali je ljevak I najbolje sto imamo za lijevog beka, osim ako ces kolu koristiti tu...daj mi I jedan argument zbog kojeg bi omerovic Koji je redovno pozivan trebao biti tu prije ovih navedenih igraca.. . kockar gomila igrace tamo gdje nam netrebaju, a gdje treba mrka kapa... Pa si par puta dosao u situaciju da ti poluamater igra lijevog beka..zaostrog je napisao/la: ↑14 mar 2025, 15:17Ma realno nije ga ni trebalo zvati iz Karvine ili gdje je već igrao. Takvih igrača ima milion. To ima smisla zvati samo ako je neki ultra talenat i baš očito da će brzo ići dalje. Memić već ima 24 (ili imao 23 prošle sezone, nevažno), ne može se ovo reći za njega i razumno je bilo sačekati da pređe u veći klub. Tu ne bi trebalo biti ljutnje uopšte. Jer evo, da ne idemo dalje, Eldar Šehić igra u toj istoj ligi za Pardubice (isti klinac ko Karvina), redovan, lijevi bek, ispade treba ga zvati. A, u suštini, čovjek u većini ekipa PLBiH ne bi bio prvotimacDiadora je napisao/la: ↑14 mar 2025, 14:29Standardan u ceskoj ligi cijelu proslu sezonu na poziciji na kojoj smo deficitirani... Ove godine Prekucao prvu polusezonu..ceska liga Nije nists losija od austrijske mozda je cak I bolja.. Kako onda mogu radeljic I mujakic dobijati pozive iz Puno slabijih liga na poziciji gdje nam najmanje skripi... Isto vazi I za markovica, hasica , filipa bilbiju itd.. gomila bezveze igrace na pozicije koje nam ne trebaju I gdje smo prenatrpani a tako gdje nam fali igraca tj krila I bekovi Gura amatere poput mujakica![]()
Već sam to nekad pisao, ali ja bih tu bio striktan po pitanju poziva novim igračima. S izuzetkom onih igrača koji su U20 i strašni talenti, koje možeš zvati i iz 1. lige FBIH što se mene tiče, za ove etablirane bih zahtijevao da, sve van prvih 5-6 liga, ima lista klubova iz kojih možeš biti pozvan ili koji su dominantni. Recimo, iz Češke treba zvati Slavija, Sparta i Viktorija. Recimo, iz Hrvatske moraš biti ova top tri kluba. Iz Bugarske možeš ako si Ludogorets. Iz Slovenije ne možeš nikako![]()
Ovo bih posebno napravo za Tursku. Ne može Eyubspor i Rizespor, da si mi babo.
Karic je trebao upasti umjesto mujakica.
naprijed rejal
Filip Bilbija gol i asistencija za Paderborn protiv Kaiserslauterna, vode 3 0 a tek 30ti minut.
Hajde Nodi zavrsi nam ga
Edit: Evo 3:3
Hajde Nodi zavrsi nam ga

Edit: Evo 3:3

- Blackwargreymon
- Kontakt:
Karic bi bio dobro rjesenje na lijevoj strani koja nam je bas problem otkako Sejo vise ne igra beka. Malo bi bilo riskantno gurnuti ga da debituje u ovakvoj utakmici, koja nam moze odrediti citav tok kvala.
5:3 pobjedili, sad su drugi na tabeli
Koln ima bod manje i sutra igra
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 15 mar 2025, 16:00, ukupno mijenjano 2 puta.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Bilbija ima vece sanse da bude bundesligaski igrac od Hadzikadunica.

večeras je Koln Nodi.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Mislio sam sutra da igraju haha
Hvala
Mislim Bilbija je bolji igrac, ali ako Hsv udje bice i Hadzikadunic Bundesligas
Ne treba ih ni porediti su na istom nivou i na vecem od nekih drugih
Lijepa asistencija 3:41 i gol 5:15
6:14

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 15 mar 2025, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.