Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
U ovim vizardsima bio bi prva petorka
nema sta zezno se odabirom tima .
Pa nije za sva vremena. Moze on otici da hoce igrati. Ali nece jer kako kaze zeli da se dokaze u Netsima i zeli "prsten"... Eh pa sad...Paranojaa je napisao/la:U ovim vizardsima bio bi prva petorkanema sta zezno se odabirom tima .
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
tacno mi je ovaj Kidd bio drag
-
4stringsonly
- Kontakt:
Kaze S.Bondy na Twitteru : "@NYDNInterNets: Andray Blatche is playing like he's getting paid by the other team.":-)
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
tuzno je sto je to - istina4stringsonly je napisao/la:Kaze S.Bondy na Twitteru : "@NYDNInterNets: Andray Blatche is playing like he's getting paid by the other team.":-)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Baš to razmišljanjemirzatele je napisao/la:tacno mi je ovaj Kidd bio drag
Ništa, čekat ga u trećoj četvrtini sa pristojnom minutažom i onda razmislit dal' se upuštat u četvrtu ili spavat...
Ne može ovo ovako, nikako..
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Dobro Bgm Mirza nabacuje s klupe uvijek prije timeouta. Majke mi on uskoro moze biti maskota ekipe kao Scalabrini.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
e moj Kidd, treba tebi Kemo da te okrene kibletu 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
xGGMU je napisao/la:
Porodice Kidd,Frank,Welch,Rogers,Prunty,Hughes i Klask,spremite se na seksualna iskustva vasih porodica sa hiljadama Bosanaca i Hercegovaca sirom svijeta !
Pa ni u ovom softballu nije imao minutažu 
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
ja cu Jasnu KiddMetanor je napisao/la:xGGMU je napisao/la:
Porodice Kidd,Frank,Welch,Rogers,Prunty,Hughes i Klask,spremite se na seksualna iskustva vasih porodica sa hiljadama Bosanaca i Hercegovaca sirom svijeta !
xGGMU je napisao/la:Pa ni u ovom softballu nije imao minutažu
- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Sto je najgore asistenti su imali vecu rolu od Mirze.xGGMU je napisao/la:Pa ni u ovom softballu nije imao minutažu
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
mirzatele je napisao/la:ja cu Jasnu KiddMetanor je napisao/la:xGGMU je napisao/la:
Ja bi Lawrencu,kod njega je dobra ponuda..
Lawrence and his wife, Susan, have two daughters
- ArthurBishop
- Kontakt:
I počelo je sranje po Dječaku, a nije ni počela predsezona kako treba. Ništa ovo ne mora značiti, ima još 20 dana do početka sezone i nekih 5-6 tekmi da se nametne.
Vrlo lako je moguće da uleti umjesto Evansa kao rezerva KG-u do početka sezone, i samim tim uđe u rotaciju. Sve je do njega, ako odigra vrlodobru odbranu bit' će u planu. Njegov ofanzivni arsenal u ovoj ekipi, nažalost, ne može doći do izražaja, niti mu je ofanziva presudna. Previše je odličnih ofanzivaca, stoga mora popraviti defanzivu i tu se dokazati Dječaku, ako želi rotaciju ove sezone.
Vrlo lako je moguće da uleti umjesto Evansa kao rezerva KG-u do početka sezone, i samim tim uđe u rotaciju. Sve je do njega, ako odigra vrlodobru odbranu bit' će u planu. Njegov ofanzivni arsenal u ovoj ekipi, nažalost, ne može doći do izražaja, niti mu je ofanziva presudna. Previše je odličnih ofanzivaca, stoga mora popraviti defanzivu i tu se dokazati Dječaku, ako želi rotaciju ove sezone.
Željezničar za život cijeli!
- storm_raider
- Kontakt:
Kad ja zenu moram ostavit u kafani da bih dosao kuci da gledam Mirzu, a jos ni ne igra. Sreca pa imam sarmu da lijecim zivce...
Sport je lijek za tijelo i duh.
ako je istina da ce igrat samo po 12 min ovi iz prve..mora uc barem 10min
Tako Kidd reče prije početka utakmice, a sad da će igrat barem 10 minuta, nešto i ne vjerujemmirzatele je napisao/la:ako je istina da ce igrat samo po 12 min ovi iz prve..mora uc barem 10min
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
pa mora bar toliko kad nece igrati vise prva postavaxGGMU je napisao/la:Tako Kidd reče prije početka utakmice, a sad da će igrat barem 10 minuta, nešto i ne vjerujemmirzatele je napisao/la:ako je istina da ce igrat samo po 12 min ovi iz prve..mora uc barem 10min
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.