Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- 
				robijas_Ri
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Sve što mogu reći jest to da je Jozinović odličan igrač i bio bi pojačanje za nas.

Sta igra ovaj Jozinovic? Najbolje je da cijeli Hajduk zovnemo za repkurobijas_Ri je napisao/la:Sve što mogu reći jest to da je Jozinović odličan igrač i bio bi pojačanje za nas.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali. 
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
						Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- 
				robijas_Ri
- Kontakt:
Igra lijevog bocnog i meni je on njihov najbolji igrac, bio par utakmica i kapiten mlade reprezentacije Hrvatske. Borben, defanzivno odlican, jak, brz.bhsport je napisao/la:Sta igra ovaj Jozinovic? Najbolje je da cijeli Hajduk zovnemo za repkurobijas_Ri je napisao/la:Sve što mogu reći jest to da je Jozinović odličan igrač i bio bi pojačanje za nas.
Poslije plasmana odjednom svi postadoše Bosanci i Hercegovci 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
						Don't raise your voice, improve your argument.
Pa i neka su. Mi sada trebamo iskoristiti ovu priliku.kokakolas je napisao/la:Poslije plasmana odjednom svi postadoše Bosanci i Hercegovci
Savez bi trebao svim tim igracima reci da promijene sportsko drzavljanstvo kod FIFe i onda smo ih sve fino uzeli pod nasu zastavu. (Igraci samo jednom smiju promijeniti sportsko drzavljanstvo).
Ako postanu nesto, onda super. Ako ne, nismo nista izgubili.
U mome zavičaju vinograd zori 
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
						I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Koliko ih se javlja za mjesto, koliko je kandidata, .., mogli bi vec u Januaru poceti sa pripremama ...

Neka ih, samo nek' se javljaju. Pa onda ako bude sreće, među njima probrati najkvalitetnije i povesti.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
još jedan lijevi bek  šta je ovo, nekad takvog nismo imali, a sad ih koliko hoćeš
 šta je ovo, nekad takvog nismo imali, a sad ih koliko hoćeš  ima li gdje kakav desni bek?
 ima li gdje kakav desni bek? 

šta je ovo, nekad takvog nismo imali, a sad ih koliko hoćeš
 šta je ovo, nekad takvog nismo imali, a sad ih koliko hoćeš  ima li gdje kakav desni bek?
 ima li gdje kakav desni bek? 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia! 
NON MOLLARE MAI
						NON MOLLARE MAI
Jašta jbt. Samo da je zdravlja Mujdži ...

Ovome, Salaticu i drugim kazati samo, da se na njih racuna za iduce kvale. Vjerujem da bi se mnogi umirili, culi vise za njih ne bi ..

- Goalgetter
- Kontakt:
+1samson je napisao/la:Ovome, Salaticu i drugim kazati samo, da se na njih racuna za iduce kvale. Vjerujem da bi se mnogi umirili, culi vise za njih ne bi ..
Nemam nista protiv da se ukrcaju u repku u sljedecim kvalifikacijama (posebno mislim na Salatica), ali da se ja pitam, Brazila vidjeli ne bi.
Pustite te price. Trebaju nam svi najbolji igraci u Brazilu. Price poput "Rahimic zasluzuje SP jer je legenda" ili xxx ne zasluzuje SP jer nije ranije igrao, ce nas ukopat. Jedna Spanija uzima koga god moze, a mi bi eto trebali filozofe glumit. Salatic bi nam bio vrlo koristan igrac. Ovaj anonimus iz Jajduka nam ne treba.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ti i Osim ste tu negdjeCartman je napisao/la:Pustite te price. Trebaju nam svi najbolji igraci u Brazilu. Price poput "Rahimic zasluzuje SP jer je legenda" ili xxx ne zasluzuje SP jer nije ranije igrao, ce nas ukopat. Jedna Spanija uzima koga god moze, a mi bi eto trebali filozofe glumit. Salatic bi nam bio vrlo koristan igrac. Ovaj anonimus iz Jajduka nam ne treba.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
						https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ovi što su se javljali da igraju za vrijeme kvalifikacija su bili najbolji u tom trenutku i izborili su prvenstvo i zaslužili sami da se i pojave u Brazilu,a Salatić i društvo nek se jave sljedeće kvalifikacije pa nek daju svoj doprinos uspjehu pa će i oni ići, često je zajedništvo i timski duh važniji od svega ostalog u fudbalu.Cartman je napisao/la:Pustite te price. Trebaju nam svi najbolji igraci u Brazilu. Price poput "Rahimic zasluzuje SP jer je legenda" ili xxx ne zasluzuje SP jer nije ranije igrao, ce nas ukopat. Jedna Spanija uzima koga god moze, a mi bi eto trebali filozofe glumit. Salatic bi nam bio vrlo koristan igrac. Ovaj anonimus iz Jajduka nam ne treba.
Ok, ali tu filozofiju nismo pratili dosada. Prikljucili smo Hajrovica u kriticnom trenutku, nakon sve sto je se desilo. Mogli bi se rec da je se isplatilo. Slicna situacija sa Medunjaninom. A sad kad smo se plasirali trebamo uvodit neka nova pravila? Ne vidim smisao.imekorisnicko je napisao/la:Ovi što su se javljali da igraju za vrijeme kvalifikacija su bili najbolji u tom trenutku i izborili su prvenstvo i zaslužili sami da se i pojave u Brazilu,a Salatić i društvo nek se jave sljedeće kvalifikacije pa nek daju svoj doprinos uspjehu pa će i oni ići, često je zajedništvo i timski duh važniji od svega ostalog u fudbalu.Cartman je napisao/la:Pustite te price. Trebaju nam svi najbolji igraci u Brazilu. Price poput "Rahimic zasluzuje SP jer je legenda" ili xxx ne zasluzuje SP jer nije ranije igrao, ce nas ukopat. Jedna Spanija uzima koga god moze, a mi bi eto trebali filozofe glumit. Salatic bi nam bio vrlo koristan igrac. Ovaj anonimus iz Jajduka nam ne treba.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- imekorisnicko
- Kontakt:
Medunjanin je prošao cijele kvalifikacije i jedan je od najzaslužnijih što se reprezentacija plasirala tako da on nije dio ove priče, ali moram priznati da je Hajrović možda izuzetak od pravila, ne zbog toga što je prvo htio za Švicu pa onda za nas jer ne vjerujem mnogo medijima pa nisam siguran kakve su se igre igrale nego zbog tog što se priključio tek kada smo već jednom nogom bili na prvenstvu,ali opet je dao svoj doprinos(kao i Bičakčić) plasmanu, jedini koji bi mogao biti pravi izuzetak je Kolašinac jer nije odigrao ni jednu kvalifikacionu utakmicu, e sad ako je do papirologije oprostivo je.......svejedno ne smijemo biti bezobrazni prema igračima koji su ginuli da bi se BiH našla na SP jer šta onda da u budućnosti očekuju neki prosječni igrači koji budu igrali kvalifikacije, da li trebaju da se pitaju da li da daju 100% svojih mogućnosti da bi odveli reprezentaciju na takmičenje ako postoji mogućnost da njih tamo nemaCartman je napisao/la:Ok, ali tu filozofiju nismo pratili dosada. Prikljucili smo Hajrovica u kriticnom trenutku, nakon sve sto je se desilo. Mogli bi se rec da je se isplatilo. Slicna situacija sa Medunjaninom. A sad kad smo se plasirali trebamo uvodit neka nova pravila? Ne vidim smisao.imekorisnicko je napisao/la:Ovi što su se javljali da igraju za vrijeme kvalifikacija su bili najbolji u tom trenutku i izborili su prvenstvo i zaslužili sami da se i pojave u Brazilu,a Salatić i društvo nek se jave sljedeće kvalifikacije pa nek daju svoj doprinos uspjehu pa će i oni ići, često je zajedništvo i timski duh važniji od svega ostalog u fudbalu.Cartman je napisao/la:Pustite te price. Trebaju nam svi najbolji igraci u Brazilu. Price poput "Rahimic zasluzuje SP jer je legenda" ili xxx ne zasluzuje SP jer nije ranije igrao, ce nas ukopat. Jedna Spanija uzima koga god moze, a mi bi eto trebali filozofe glumit. Salatic bi nam bio vrlo koristan igrac. Ovaj anonimus iz Jajduka nam ne treba.
- 
				damirdamic72
- Kontakt:
Znaci ako najboli ex jugoslovenski trener kaze da se ne bi odrekao Muslimovica i Rahimica.Onda je to kapak!Raho bolje igra nego ovi 10 godina mlađi.Treci napadac nam je potreban.ko kaze da ne trebamo imati 3 napadaca na SP (povrede,kartoni,bolest i sl "Ne daj Boze Slucajevi" )bujrum odmah nek se loguju na neku stranicu za dobre domaćiceSabinho je napisao/la:Ti i Osim ste tu negdjeCartman je napisao/la:Pustite te price. Trebaju nam svi najbolji igraci u Brazilu. Price poput "Rahimic zasluzuje SP jer je legenda" ili xxx ne zasluzuje SP jer nije ranije igrao, ce nas ukopat. Jedna Spanija uzima koga god moze, a mi bi eto trebali filozofe glumit. Salatic bi nam bio vrlo koristan igrac. Ovaj anonimus iz Jajduka nam ne treba.

Rahimić ide u Brazil isključivo da se može reći da je bio tamo. Imaće 38 godina i nije odigrao ne pamti ni on kada za svoj klub.

Ako ćemo nogomet zamijeniti emocijama i neprofesionalnošću, nek' idu na SP kao što su otišli u St. Louis, ono, " za raju ". Zapravo, sad kad bolje razmislim, nek' zovnu i Musića, Bolu, Balju, Barbu, Konjića, Hibića, uz Rahimića, jer su i oni zaslužili da igraju SP. 
Sa sastavom koji je uz nenadyebivo veliku sreću apsolvirao 3 za 3 sa Slovačkom hoćete da se tučemo na SP. Biće veselo, u to ne sumnjam niti malo.

Sa sastavom koji je uz nenadyebivo veliku sreću apsolvirao 3 za 3 sa Slovačkom hoćete da se tučemo na SP. Biće veselo, u to ne sumnjam niti malo.
Ta Slovacka je ucesnik zadnjeg prvenstva. U isto vrijeme smo se mi (velesila) preko TV ekrana ibretili igracinama iz Sjeverne Koreje. Na spomen jedne Slovacke mi bosancherosi moramo fakticki ustati jer smo niko i nista. Cak i Sjeverna Koreja ima vise nastupa od nas. Zato vam je bolje da se umirite i malo razmislite prije nego nas svojim izjavama vec u startu bacate u ponor ...zizu1991 je napisao/la:Ako ćemo nogomet zamijeniti emocijama i neprofesionalnošću, nek' idu na SP kao što su otišli u St. Louis, ono, " za raju ". Zapravo, sad kad bolje razmislim, nek' zovnu i Musića, Bolu, Balju, Barbu, Konjića, Hibića, uz Rahimića, jer su i oni zaslužili da igraju SP.
Trenutno korisnika/ca: boatenkk, General505, jasmin10 i 15 gostiju.