FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

bondich
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la bondich » 21 jan 2012, 00:08

komsije sve najbolje u nastavku sezone...vidimo se na brani ;)
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 21 jan 2012, 02:15

Mi cemo imati jacu ekipu u nastavku sezone kad ih vojvoda dovede u red ima da deru makara domace utakmice :D
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 21 jan 2012, 19:52

[youtube][/youtube]

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 22 jan 2012, 14:26

Fino je ovo sve reako Vojvoda vidi se da je covjek koji je korektan i naravski...ali moje je misljenje da ovakav govor nije trebao biti pusten u javnost ( mozda ce neki reci da jest nek vide navijaci i raja da se oni zalazu za klub i sve to ...) jer pokazuje presurovu realnost (koja po meni nije za siru javnost ) te odaje losu sliku o Slobodi kao recimo brendu SI-Bosne !

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 22 jan 2012, 14:34

Slazem se da ovaj govor s prozivke nije trebao zavrsiti u javnosti. Smatram da je ova prica ono sto treba ostati unutar svlacionice i izmedju igraca i strucnog staba...Al' iz ovog se vidi da je Vojvoda trenutno najkorektniji covjek u Slobodi koji u svakom slucaju stoji iza svojih igraca i zalaze se za njih. Sto se tice ovih igraca sto su bili na probi i dokazivanju, cujem da nema bas nekih posebnih igraca koji bi mogli nesto pojacati Slobodu na prljece. Sutra se zakljucuje spisak pa cemo vidit na cemu smo. :)

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 23 jan 2012, 19:07

Danas sam malo navratio do Tusnja za vrijeme treninga i na moje iznenadjenje vidio sam jedno "novo lice" KENAN CEJVANOVIC :shock:

Nadam se da to znaci njegov povratak u Slobodu :)
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 23 jan 2012, 19:48

Sta je sa njega uopste gdje on igra ?
Eno na sa-x imate slike obnove svlacionica.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 23 jan 2012, 19:52

classic je napisao/la:Danas sam malo navratio do Tusnja za vrijeme treninga i na moje iznenadjenje vidio sam jedno "novo lice" KENAN CEJVANOVIC :shock:

Jesil primjetio jel se radi tribina slučajno, probili ste sve rokove na žalost ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 23 jan 2012, 22:13

Lik je napisao/la:
classic je napisao/la:Danas sam malo navratio do Tusnja za vrijeme treninga i na moje iznenadjenje vidio sam jedno "novo lice" KENAN CEJVANOVIC :shock:

Jesil primjetio jel se radi tribina slučajno, probili ste sve rokove na žalost ?
Primjetio sam, radi se, napiso sam ranije. sto se tice betona na tribini oni blokovi su poredani, sad se rade pregrade unutra za poslovne prostore i radi se ona platforma iza tribine odakle ce se ulazit na tribinu.

Keno je igro proslu polusezonu u Karlovcu, al znamo sta je bilo sa tog kluba tako da je ja mislim dobio papire i nebi me cudilo kad bi doso kod nas, pozicija mu je kolko se sjecam DC i DL :)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 jan 2012, 22:23

Cejvanovic bi odlicno dosao ekipi. Igra desnog beka i stopera i sigurno bi nas dosta pojacao.

Mujkic; Keno-Joge-Zoleta-Hadzic; Stana-Jaha-Duro-Bekic; Jasmin Mesanovic-Dzafic....to bi bila ekipa kada bi se realizovala sva pojacanja o kojima se prica i ta ekipa da je igrala od pocetka sezone sigurno ne bi bili u ovoj situaciji.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 23 jan 2012, 23:06

dal' ce bit gotov sjever do proljeca?
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 24 jan 2012, 09:41

Koliko sam ja cuo, Cejvanovic je tu prije svega da odrzi fizicku spremu, a ne kao neko pojacanje Slobode...Uostalom, vidjecemo :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 jan 2012, 13:22

Nikolic nije se pojavio u Sarajevu danas :)...to bi trebalo da znaci da ipak ljubav prema voljenom klubu je mnogo jaca nego novac...nadam se da je tako i da ce ostati ...Stana je puno dao i zna koliko su ga navijaci postovali, bez obzira sto je otisao zajedno sa Mitrovice, Joldicem u Zrinjski...ipak nije bio kao mnogi koji su odlazili u ekipe koji su nama po svemu sportski rivali i onda su dozivljavali neugodnosi na Tusnju, jer se i sami ti igraci nisu znali kontrolisati u takvim utkamicama... vjerovatno nervoca je cinila svoje..jedino Osmanhodzic Buco je uvjek bio toplo docekan pravo gospodin , jer je znao i u to vrijeme pokazati koliko voli svoj klub
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 24 jan 2012, 16:09

SaltCityAttack je napisao/la:Nikolic nije se pojavio u Sarajevu danas :)...to bi trebalo da znaci da ipak ljubav prema voljenom klubu je mnogo jaca nego novac...nadam se da je tako i da ce ostati ...Stana je puno dao i zna koliko su ga navijaci postovali, bez obzira sto je otisao zajedno sa Mitrovice, Joldicem u Zrinjski...ipak nije bio kao mnogi koji su odlazili u ekipe koji su nama po svemu sportski rivali i onda su dozivljavali neugodnosi na Tusnju, jer se i sami ti igraci nisu znali kontrolisati u takvim utkamicama... vjerovatno nervoca je cinila svoje..jedino Osmanhodzic Buco je uvjek bio toplo docekan pravo gospodin , jer je znao i u to vrijeme pokazati koliko voli svoj klub

Sta mu bi :?:

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 24 jan 2012, 16:20

senci-071 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Nikolic nije se pojavio u Sarajevu danas :)...to bi trebalo da znaci da ipak ljubav prema voljenom klubu je mnogo jaca nego novac...nadam se da je tako i da ce ostati ...Stana je puno dao i zna koliko su ga navijaci postovali, bez obzira sto je otisao zajedno sa Mitrovice, Joldicem u Zrinjski...ipak nije bio kao mnogi koji su odlazili u ekipe koji su nama po svemu sportski rivali i onda su dozivljavali neugodnosi na Tusnju, jer se i sami ti igraci nisu znali kontrolisati u takvim utkamicama... vjerovatno nervoca je cinila svoje..jedino Osmanhodzic Buco je uvjek bio toplo docekan pravo gospodin , jer je znao i u to vrijeme pokazati koliko voli svoj klub

Pa veci kokuzluk je u Torpedu nego u Slobodi, Sarajevo raspolaze za jedva 15.igraca racunajuci i par juniora koje su prikljucili, momak je vjerovatno vidio neke stvari i nije toliko slijep da ode u Torpedo jos ako se doda da igraci Torpeda plate nisu dobili od oktobra sve mu je jasno, od dva zla bira ovo manje jbg
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 24 jan 2012, 16:25

SaltCityAttack je napisao/la:jedino Osmanhodzic Buco je uvjek bio toplo docekan pravo gospodin , jer je znao i u to vrijeme pokazati koliko voli svoj klub
Buco je bio strašan igrač i čovjek. Sigurno jedan od najboljih igrača koji su igrali u PLBIH, kad se sjetim partije protiv Besiktasa, uff :D Uspio je ostati u odličnim odnosima i sa rajom u Tuzli i Sarajevu .

P.S. Jel' Nikolić trenutno trenira sa Slobodom ?
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 24 jan 2012, 16:26

Hoomer je napisao/la:
senci-071 je napisao/la:

Pa veci kokuzluk je u Torpedu nego u Slobodi, Sarajevo raspolaze za jedva 15.igraca racunajuci i par juniora koje su prikljucili, momak je vjerovatno vidio neke stvari i nije toliko slijep da ode u Torpedo jos ako se doda da igraci Torpeda plate nisu dobili od oktobra sve mu je jasno, od dva zla bira ovo manje jbg

Pa dobro nije nigdje bajna situacije, evo nekidan Stanic kuka nema plate u Zelji ,rate od ugovora nezna kad je dobio ,a o penzisko-invlidskom da nepricamo.Dobro da sad nepisemo o fin.problemima klubova na temi f.k.Sloboda.

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 24 jan 2012, 16:30

Sta mu bi :?:[/quote]

Pa veci kokuzluk je u Torpedu nego u Slobodi, Sarajevo raspolaze za jedva 15.igraca racunajuci i par juniora koje su prikljucili, momak je vjerovatno vidio neke stvari i nije toliko slijep da ode u Torpedo jos ako se doda da igraci Torpeda plate nisu dobili od oktobra sve mu je jasno, od dva zla bira ovo manje jbg[/quote]

Pa dobro nije nigdje bajna situacije, evo nekidan Stanic kuka nema plate u Zelji ,rate od ugovora nezna kad je dobio ,a o penzisko-invlidskom da nepricamo.Dobro da sad nepisemo o fin.problemima klubova na temi f.k.Sloboda.[/quote]

Stanic !? mislis Savic ?? on je druga prica laze ne bi li paire dobio, 20.igrac je u klubu prekrizen tako da izvodi sad a odluka saveza kada se donese da mora odraditi ugovor do kraja e onda ce sve biti jasno ko je u pravu a ko kriv, ovo sam samo pojasnio predhodni post da ne ispadne da na temi Slobode pisem o drugim klubovima :D
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 24 jan 2012, 16:35

Hoomer je napisao/la:Sta mu bi :?:
Pa veci kokuzluk je u Torpedu nego u Slobodi, Sarajevo raspolaze za jedva 15.igraca racunajuci i par juniora koje su prikljucili, momak je vjerovatno vidio neke stvari i nije toliko slijep da ode u Torpedo jos ako se doda da igraci Torpeda plate nisu dobili od oktobra sve mu je jasno, od dva zla bira ovo manje jbg[/quote]

Pa dobro nije nigdje bajna situacije, evo nekidan Stanic kuka nema plate u Zelji ,rate od ugovora nezna kad je dobio ,a o penzisko-invlidskom da nepricamo.Dobro da sad nepisemo o fin.problemima klubova na temi f.k.Sloboda.[/quote]

Stanic !? mislis Savic ?? on je druga prica laze ne bi li paire dobio, 20.igrac je u klubu prekrizen tako da izvodi sad a odluka saveza kada se donese da mora odraditi ugovor do kraja e onda ce sve biti jasno ko je u pravu a ko kriv, ovo sam samo pojasnio predhodni post da ne ispadne da na temi Slobode pisem o drugim klubovima :D[/quote]

Interesantno je sto kod Vas svaki igrac laze,a Uprava i Amar su uvjek ti koji govore istinu :lol: Sigurno lazu i iz NSBIH da Zeljo na osnovu kazni duguje tom savezu nekih pisljivih 10-11 hiljada maraka. :oops: Sigurno lazi i oni iz Fed.Porez..Uprave da im dugujete milione na osnovu poreza. :idea:

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 24 jan 2012, 16:43

I kakve to sve veze ima sa Slobodom :?:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.