NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA chat/svastara/prepucavanja
Mogao si onda i za Philu navijati. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
samo Bullets
Eto isto se desilo bijelcu k'o Floydu od strane murije koji su bili bijelci. Tony Timpa 14 minuta mu drzali koljeno i covjek umro, samo sto nikog ne interesuje jer se radi o bijelcu.
Rasizam ne postoji

http://sportklub.rs/Kosarka/NBA/a333928 ... u-NBA.html
Košarkaš madridskog Reala Rudi Fernandes veruje da bi Kraljevski klub mogao da parira timovima u NBA ligi.
"Ubeđen sam u to. Pobedili smo Oklahomu u pripremnom periodu. Iako to nema veze sa takmičarskim utakmicama, mi smo zaista sjajna ekipa", rekao je španski krilni igrač u razgovoru za DAZN TV.
Rudi je imao šanse da igra u najjačoj ligi sveta i uveri se u tamošnji kvalitet.
Od 2008. do 2011. bio je član Portland Trejlblejzersa, a zatim u sezoni 2011/12. i Denver Nagetsa.
Košarkaš madridskog Reala Rudi Fernandes veruje da bi Kraljevski klub mogao da parira timovima u NBA ligi.
"Ubeđen sam u to. Pobedili smo Oklahomu u pripremnom periodu. Iako to nema veze sa takmičarskim utakmicama, mi smo zaista sjajna ekipa", rekao je španski krilni igrač u razgovoru za DAZN TV.
Rudi je imao šanse da igra u najjačoj ligi sveta i uveri se u tamošnji kvalitet.
Od 2008. do 2011. bio je član Portland Trejlblejzersa, a zatim u sezoni 2011/12. i Denver Nagetsa.
Mogli bi parirati al u qrcu
bili bi kanta za nabijanje, nista vise
bili bi kanta za nabijanje, nista vise
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma ja ba , šta on zna kao da je bio tamo ili čak igrao ...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑14 jun 2020, 17:05Da ne pricamo o tome kako bi se u 15 tekmi za nekih mjesec dana svi raspali fizicki.Prvi on.
Bolje ste vas dvojica upućeni ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako si, sta ima? Rudy je i "pobjegao" iz NBA, jer se poceo raspadati.I sad odigra 5 tekmi, 6.ga ledja vec uhvate ili neka druga povreda.Istu stvar uradio svojevremeno i Navarro.Nije se vratio u Barcu zato sto nije imao kvalitet da ostane u NBAu, vec je vidio da to fizicki nije liga za njega.I sad bi se kao oni mogli nositi sa ljudima koji cijelu svoju karijeru igraju 90tak tekmi po sezoni.Kako da ne??bombaysaphire je napisao/la: ↑14 jun 2020, 17:46Ma ja ba , šta on zna kao da je bio tamo ili čak igrao ...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑14 jun 2020, 17:05Da ne pricamo o tome kako bi se u 15 tekmi za nekih mjesec dana svi raspali fizicki.Prvi on.
Cista logika nalaze da bi se nosili nekih 20tak tekmi, a onda bi poceli pucati po savovima ili ces mi reci da je isti nivo atleta u Realu i u NBAu??
-
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑14 jun 2020, 18:30Kako si, sta ima? Rudy je i "pobjegao" iz NBA, jer se poceo raspadati.I sad odigra 5 tekmi, 6.ga ledja vec uhvate ili neka druga povreda.Istu stvar uradio svojevremeno i Navarro.Nije se vratio u Barcu zato sto nije imao kvalitet da ostane u NBAu, vec je vidio da to fizicki nije liga za njega.I sad bi se kao oni mogli nositi sa ljudima koji cijelu svoju karijeru igraju 90tak tekmi po sezoni.Kako da ne??bombaysaphire je napisao/la: ↑14 jun 2020, 17:46Ma ja ba , šta on zna kao da je bio tamo ili čak igrao ...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑14 jun 2020, 17:05
Da ne pricamo o tome kako bi se u 15 tekmi za nekih mjesec dana svi raspali fizicki.Prvi on.
Cista logika nalaze da bi se nosili nekih 20tak tekmi, a onda bi poceli pucati po savovima ili ces mi reci da je isti nivo atleta u Realu i u NBAu??
Buraz ba bolje on zna od mene i od tebe , on je tamo igrao ...
Nemoj gledati Rudya on spominje Real , da slučajno igraju u NBA i oni bi se spremali kao ostali NBA timovi , i oni bi mogli koristiti supstance koje su u Evropi zabranjene pa bi onda bili konkurenti ...
Nije isti nivo atleta , ali kad bi se spremali za sezonu NBA vjerojatno bi bili ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mogu se oni spremati koliko hoce, nikad nece biti na nivou atleta iz NBA.To je jednostavno drugi svijet.
Da to jesu, mnogi igraci Reala bi sad bili u NBAu, a da su tako kvalitetni da mogu ravnopravno igrati sa NBA ekipama, ne bi bili "atomsko meso" prosjecnom NBA timu.To je cijela poenta, a on moze sebi podizati cijenu koliko hoce....Sto je otisao iz NBA?? Tamo je bio izgradio reputaciju, bio solidan igrac, nudile mu se ozbiljne pare za produzenje ugovora, imao mogucnost koristenja tih supstanci
??
Smijesno je uopste i komentarisati danasnji Real, na kojeg Rudy misli, u nekoj ozbiljnoj ulozi u NBAu.
Da to jesu, mnogi igraci Reala bi sad bili u NBAu, a da su tako kvalitetni da mogu ravnopravno igrati sa NBA ekipama, ne bi bili "atomsko meso" prosjecnom NBA timu.To je cijela poenta, a on moze sebi podizati cijenu koliko hoce....Sto je otisao iz NBA?? Tamo je bio izgradio reputaciju, bio solidan igrac, nudile mu se ozbiljne pare za produzenje ugovora, imao mogucnost koristenja tih supstanci

Smijesno je uopste i komentarisati danasnji Real, na kojeg Rudy misli, u nekoj ozbiljnoj ulozi u NBAu.
Bili bi tu negdje sa New Yorkom.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- LlullSergio
- Kontakt:
Ne bih ulazio u tu pricu ŠBBKBB, ali Rudy,a i Navarro su otisli iz NBA ne jer nisu mogli izdrzati taj ritam vec jer jednom to nije bilo to (Navarru), a drugog je zena nagovorila da se vrate kuci. Msm imao je problema sa ledjima,ali se uvijek vracao pa cak i poslije te kobne 2017. kad su ga skoro svi otpisali pa uzimao MVP nagrade i slicno. Elem on je komotno mogao igrati u NBA i klepati fine pare. A nije jedini koji je odustao od NBA ne jer nije kvalitetan i jer ne moze igrati preko bare vec zbog nekih drugih razloga su se vracali kucama.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑14 jun 2020, 20:24Mogu se oni spremati koliko hoce, nikad nece biti na nivou atleta iz NBA.To je jednostavno drugi svijet.
Da to jesu, mnogi igraci Reala bi sad bili u NBAu, a da su tako kvalitetni da mogu ravnopravno igrati sa NBA ekipama, ne bi bili "atomsko meso" prosjecnom NBA timu.To je cijela poenta, a on moze sebi podizati cijenu koliko hoce....Sto je otisao iz NBA?? Tamo je bio izgradio reputaciju, bio solidan igrac, nudile mu se ozbiljne pare za produzenje ugovora, imao mogucnost koristenja tih supstanci??
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma ja, to mu nije bilo to
Sta treba da kaze, necu dalje da prikazujem da sam realno prosjecan NBA SG kakvih ima na pasja preskakala preko bare nego zelim da ostanem legenda i klasa u Europi

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- PovratakKralja
- Kontakt:
Novi format eurolige je dokaz da i evropski košarkaši mogu izdržati jak ritam. Proširi ekipu, ubaci par tamnoputih i eto ti NBA ekipe.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
- LlullSergio
- Kontakt:
Ajde nisam ni kont'o da ces ti shvatiti.BosniaBoston je napisao/la: ↑15 jun 2020, 00:24Ma ja, to mu nije bilo toSta treba da kaze, necu dalje da prikazujem da sam realno prosjecan NBA SG kakvih ima na pasja preskakala preko bare nego zelim da ostanem legenda i klasa u Europi
Ima ono da mu je porodica tu, da zivi i odgaja svoju djecu u svojoj zemlji, a opet igra high level kosarku u vrhunskoj organizaciji. Rudy kao Rudy je sigurno mogao naci svoje mjesto u nekom NBA contenderu i da bude faktor u toj ekipi ( to ne znaci da bi bio najbolji igrac ili sta ces vec pomisliti, samo da bi igrao ulogu nekakvog 4-5. igraca po kvaliteti u rosteru). On je imao svoje razloge zasto to nije izabrao sto treba postovati jer da nije takvih Euro kosarka bi bas skroz propala.
tavares u nba nije nasao mjesta,u euroligi najbolji defanzivac,ovakav real bi bio medju najslabijim ekipama u nba
Ono što se zaista promjenilo je da su nekad sjajni NBA igrači bili sigurna garancija prevage u FIBA košarci a više to nisu. Kad gledaš Vučevića u reprezentaciji Crne Gore, to je igrač koji bi da igra u Panathinaikosu u Euroligi imao 9.5 poena i 6.5 skokova.
Jeste, kad bi se zaj*bavali.
Dovoljan je pokazatelj Mirotic koji je bio dobar dio karijere starter u NBA. Ili Larkin koji je u NBA bio rezervni plej. Vucevic bi, kao i oni, bio dominantan u EL. Isto uostalom kao i ostali igraci njihovog ranga.
-
- Kontakt:
Vučevićeva dominacija se pogotovo vidi kada igra za reprezentaciju, ni blizu nivoa u NBA ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.