TheManiacs je napisao/la:Evo prvog udarca Željezničara prema Hajdukovim vratima, makar je to bilo više dodavanje Višće za Subašića.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to od mene prepisao ccc
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
TheManiacs je napisao/la:Evo prvog udarca Željezničara prema Hajdukovim vratima, makar je to bilo više dodavanje Višće za Subašića.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koliko ima manijaka?pile87 je napisao/la:Zadnje sto je javio da je Hajduk konkretni i da vise napada mi se za sad dobro branimo osim jedne situacije gdje je seha spasio 1 na 1TheManiacs je napisao/la:Pile javlja li sta sejoo
21. minuta - Željo ni ne prelazi na Hajdukovu polovicu... Stiglo je ukupno 70-ak navijača iz Sarajeva.edotm87 je napisao/la:koliko ima manijaka?pile87 je napisao/la:Zadnje sto je javio da je Hajduk konkretni i da vise napada mi se za sad dobro branimo osim jedne situacije gdje je seha spasio 1 na 1TheManiacs je napisao/la:Pile javlja li sta sejoo
polako napravice on penal...pile87 je napisao/la:Jos jedna dobra intervencija sehe
Igraju obojica BeslijaFaruk_Edin Džeko je napisao/la:kakav je ovo sastav???heh ni mesanovica,ni beslije,ni culum,ni mesica....dobro se drzimo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.