FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
ko je Trincao krv ti jbm
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ne znas Trinsaoa ne znas sebe
Moze Bilbao u gostima.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Bilbao. Neloše. Taman jedno žešće gostovanje pred Napoli
Svi oni pretjeruju, Barca ima igracki kadar da se igra ovo sto Setien zeli igrati, treba tu napraviti par rotacija i popraviti neke detalje, Ansu je odigrao pristojno drugo poluvrijeme na lijevom krilu protiv Ibize i jucer protiv Leganesa.
Formacija u kojoj je Messi desno, Ansu lijevo i Grizi u sredini ce fercerati sve dok Messi ostaje desno i cuva sirinu ekipe.
Dembele puno bolje igra po desnoj strani nego lijevoj, tako da imamo i alternativu da se Messi gurne u sredinu, Dembele desno, ali svakako da ga treba forsirati lijevo jer nam je tako balans u napadu najbolji, samo on ispasta, dok on na desnoj strani znaci da imas Griezmanna i Messija koji ispastaju.
Igra je jucer bila odlicna ofanzivno, brze, tecnije, direktnije, defanzivno se i dalje malo pliva, iako puno bolje izgleda nego sa 3 nazad, Alba je definitivno igrac manje defanzivno i valjalo bi da se forsira malo Junior.
Busquets je opet odlican bio, i ne pricam samo o ofanzivi, defanzivni visoki presing je perfektno odradio bezbroj puta i sasjekao napad.
Ima tu jos jako puno posla, bas puno posla, Dembele ce pomoci ofanzivno, za defanzivu nek nam je bog na pomoci.
Formacija u kojoj je Messi desno, Ansu lijevo i Grizi u sredini ce fercerati sve dok Messi ostaje desno i cuva sirinu ekipe.
Dembele puno bolje igra po desnoj strani nego lijevoj, tako da imamo i alternativu da se Messi gurne u sredinu, Dembele desno, ali svakako da ga treba forsirati lijevo jer nam je tako balans u napadu najbolji, samo on ispasta, dok on na desnoj strani znaci da imas Griezmanna i Messija koji ispastaju.
Igra je jucer bila odlicna ofanzivno, brze, tecnije, direktnije, defanzivno se i dalje malo pliva, iako puno bolje izgleda nego sa 3 nazad, Alba je definitivno igrac manje defanzivno i valjalo bi da se forsira malo Junior.
Busquets je opet odlican bio, i ne pricam samo o ofanzivi, defanzivni visoki presing je perfektno odradio bezbroj puta i sasjekao napad.
Ima tu jos jako puno posla, bas puno posla, Dembele ce pomoci ofanzivno, za defanzivu nek nam je bog na pomoci.
zaboravih reci, ovaj brazilac sto ce u valladolid na posudbu, djeluje neki mix paulinha i vidala, al ne izgleda mi bas pretjerano kvalitetan
ovaj malac iz brage, djeluje zrelo, valjda odigra dobru polusezonu do ljeta, mogao bi fino doci uzevsi u obzir da nam je osmo uklet
ovaj malac iz brage, djeluje zrelo, valjda odigra dobru polusezonu do ljeta, mogao bi fino doci uzevsi u obzir da nam je osmo uklet
Jel taj iz brage ide u barcu b ili prvi tim
ne mogu shvatit raju koje negoduje na ovaj transfer (okej, ja takodjer nisam nikad gledao decka, al odes na youtube i pogledas kako decko igra i odmah vidis da posjeduje ozbiljan talenat... da, na youtube-u svaki igrac izgleda dobro, bla, bla)Left footed but can play anywhere
The young Portuguese forward can play anywhere up front although he usually features on the wing, on either flank despite being left footed. Trincão is quick and technically gifted with a vision that means he is a great creator of goals as well. The new Barça player also has the ability to take defenders on with his dribbling skills.
trincao je ulaganje u buducnost, kao sto sam vec rekao, isto sto je real madrid napravio s viniciusom i rodrygom, pa nece messi i suarez vjecno igrati, dembele je nepouzdan, sto zdravrstveno, sto igracki, ansu fati je previse mlad
treba sad ispratit bragu, da ga oci vide uzivo...
pa od sad gledaj bragu, ako na osnovu youtube-a nemos prepoznat talenat
kod nekih igraca odmah mozes primijetit da posjeduju "ono nesto"
kod nekih igraca odmah mozes primijetit da posjeduju "ono nesto"
Slicnih vrlina Bernardu Silvu ocito.
eto trebam pratiti Bragu
boli me qrac kako igra tamo, jedino sto je bitno je kako ce izgledati u Barceloni
boli me qrac kako igra tamo, jedino sto je bitno je kako ce izgledati u Barceloni
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
pa u tome i jeste fora, uposlenici kluba zaduzeni za to, gledali su ga uzivo i donijeli odluku da ima kvalitet za barcelonu, mi ga nismo gledali niti preko tv i ne znamo nista o njemu, mozemo samo otici na youtube i vidjeti kakav je tip igraca itd... istina je da na youtube stave sve najbolje od jednog igraca, no u tim isjeccima moze se vidjeti da je decko ozbiljan potencijal
leorey ne vjeruje u ono sto vidi na youtube-u, pa sam mu rekao da u tom slucaju gleda bragu...
leorey ne vjeruje u ono sto vidi na youtube-u, pa sam mu rekao da u tom slucaju gleda bragu...
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Doveli smo novog portugalskog Kikija
Dovođenje špica ovaj prelazni rok je apsolutno nepotrebno a keširao si ljetos Griezmana.

Dovođenje špica ovaj prelazni rok je apsolutno nepotrebno a keširao si ljetos Griezmana.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Olmo je ogroman off kluba.Za 2 godine ce biti superstar.Sve sto jedan moderan veznjak ima to je on.
No dobro , nije da se nece moci dovesti za 100+ miliona.
No dobro , nije da se nece moci dovesti za 100+ miliona.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
OFICIAL. Matheus Fernandes será azulgrana el 1 de JULIO.
El FCB pagará al Palmeiras 7M + 3M en variables
Firma de 5 temporadas
Claúsula de 300M
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Dok se ubode sa jednim omladincem, potrosit ce se pare kojim se mogao kupiti afirmisan igrac.
Mislim da ce se slicno i Realu desavati, da se razumijemo.
Koliko su spickali do sada? 50ak miliona u julu? Mislim da ce bas biti trosenja ovog ljeta, posljednja sansa pred nove izbore.
Lako cemo dok je Messija, ali ako se ovako bude radilo i poslije, imat cemo spanski United.

Koliko su spickali do sada? 50ak miliona u julu? Mislim da ce bas biti trosenja ovog ljeta, posljednja sansa pred nove izbore.
Lako cemo dok je Messija, ali ako se ovako bude radilo i poslije, imat cemo spanski United.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma ovo sta rade je neka verzija pranja para. Sve ovo zadnjih godina pocevsi od Ney-afere je sve sumnjivo, sve.
@igrajlopte 🐦
Mogao se recimo dovesti neki afirmisan igrac kao Coutinho ili recimo potencijalni superstar kao Dembele , nema fule.Bolje istresti 300miliona na njih dvojicu nego 40 na neku dvojicu koju nisu afirmisani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.